XXXIX.

2.7K 115 22
                                    

- Nem hiszem el, hogy Max kórházban van, én pedig itt ülök, mert olyan nagy az egóm, mint Oroszország vodka fogyasztása tíz év alatt- temetem arcomat kezembe, majd ismét bőgni kezdek, míg Mia az egyik, Elle pedig a másik oldalamon próbál nyugtatni- És ezek után mondja bárki is azt, hogy nem egy szörnyeteg vagyok- vetem most hátra magam az ágyon.

- Nem vagy az Sofi, ez így alakult, ha ott vagy Max most akkor is kórházban lenne, nem rajtad múlt.

- De az igen, hogy több ezer kilóméterre vagyok tőle, most amikor szükségem lenne rám- folytatom a sírást, Elle pedig magához ölel, hogy legalább egy kicsit megnyugodjak- Mindennek a tetejében pedig én sajnáltatom itt magam, mintha jelenleg nekem lenne a világon a legnagyobb problémám. Szörnyeteg vagyok.

- Dehogy vagy az drágám, nem volt igaza Maxnak, nagyon nem volt, és ezt gondolom már ő is tudja, igaz, hogy nem kellett volna eljönnöd, de nem tudtál hová menni, szóval most mindketten ugyan annyira hibáztatok, szóval, egyikőtök sem tekinthető bűnösnek.

- Én akkor is borzalmasnak érzem magam. Nem tudom mit csináljak.

- Szerintem egyenlőre semmit, utazz vissza Monacoba, és várd ott, mert legnagyobb valószínűséggel, ha hozzák haza, akkor nem Londonban teszik le, hanem nálatok.

- Ha kell, valamelyiknük elkísér.

- Nem- veszek egy zsepit, és megtörlöm a szemem- nem, ezt egyedül kezdtük el, úgy is oldjuk meg.

- Akkor mi most menjünk is?- néz rám Elle, hiszen elkezdtem összeszedni a csomagomat, és a szükséges holmimat.

- Csak ha nem baj- nézek hátra rájuk, ők pedig mosolyogva néznek rám.

- Mi ennek csak örülni tudunk- lép elém Mia, majd ölelésébe zárt, majd ezt Elle is megteszi.

- Imádlak benneteket- nézek a két velem tartó lányra a reptér előtt, Mia elhozott bennünket, én pedig már vettem is magamnak egy jegyet a legelső járatra, amire lehetett, igaz, hogy csak 7 óra múlva indul, de legalább nem kell napokat várnom, ami így is haladás.

Én már pár napja Monacoban vagyok, azonban a pilótát csak ma hozzák el ide Charles-szal érkezik, így a monacói pilóta megkért, hogy jöjjek ki értük a reptérre. Persze magángéppel jönnek, így ott várom őket, ahol landolnak. Amikor leszállnak, és már kint vannak a gépből, mindketten szótlanul szállnak be az autóba mellém. Max az anyósülésre, Charles pedig hátra, én pedig nem érzem magam készenek arra, hogy megtörjem ezt a csendet.

Max arcán horzsolások, és hegek vannak, az egyik csuklója be van kötözve, ahogy egyik bokája is, arra a lábára sántít, nehezebben veszi a levegőt is, mint ahogy szokta. Bele se merek gondolni, mi történt vele, Charles nem részletezte azt abban a bizonyos üzenetben.

- Köszönöm a fuvart, további szép napot.- szállt ki Charles csomagjával együtt az autóból, amikor megálltam a háza előtt, majd mikor ő eltűnt az épületben, én ismét behajtottam a nagyvárosi forgalomba.

Még harminc percet autóztunk néma csendben. A házba Max ment előre, majd én vittem be utána a csomagját, hogy ne neki kelljen cipelni a rossz lábával, csak ledobtam az előszobában, majd már mentem is be a nappaliba, ahol a pilóta ült az ágyon, és nézett maga elé.

- Sajnálom- ülök le elé a kis puffra, ő pedig rám emeli tekintetét, ami csillog a könnyektől- nagyon hiányoztál.

- Annyira sajnálom Sofia, csak az én hibám volt, minden, nem szabadott volna annyira kiakadnom, hiszen semmit nem csináltál, az ég világon semmit. Annyira sajnálom ami történt.

Az nem számítWhere stories live. Discover now