Capitolul 19.

6.6K 356 18
                                    


  Doar eu te pot iubi cu adevărat!


Când m-am întors în cameră, pregătită să-l confrunt, plecase deja. De-atunci au trecut trei zile, iar el tot nu-și făcuse apariția. La început nu am vrut să-mi pese, am vrut să-l dau naibii și să uit, dar cu cât timpul trecea, cu atât începeam să mă îngrijorez, așa că în cele din urmă am întrebat-o pe Bree dacă știe ceva, aceasta spunându-mi că e plecat din oraș cu treabă. Treabă, pe naiba!

Mă ridic într-un final din pat și încep să mă pregătesc pentru că riscam să întârzii din nou.

Ieșind din baie, trag în grabă o pereche de pantaloni de trening negri pe mine, un tricou ce-mi ajunge de-asupra buricului, îmi iau geaca de blugi peste și în piciore bascheții albi. Îmi las părul liber pe spate și mă machez repede, folosind doar niște concealer, mascara și dermatograf.

Următoarele ore au fost liniștite. Mi-am petrecut pauzele în curte, citind și fumând. Și am vorbit prin mesaje cu verișoara mea enervantă, care știe să se bage numai în belele.

După ce cursurile s-au terminat, am trecut pe la Bree să îi duc ceva de mâncare. O veste bună era că Zayn avea să fie externat peste două zile.

Prinsă în gândurile mele și cu ochii în telefon, dau să deschid ușa la dormitor, dar sunt smucită de braț și lipită brutal cu fața de perete.

–Ce dracu?! Scrâșnesc din dinți din cauza impactului.

Princesa! Aud vocea atacatorului meu și speram din tot sufletul să nu mai fiu vreodată nevoită să aud acea voce. Me extrañaste? ("Ți-am lipsit?")

Pot jura că rânjește. Nemernicul!

Încerc să mă mișc, dar mă oprește, strivindu-mă și mai tare de perete.

–Ușor, prințeșo! O singură mișcare greșită și lucrurile o să decurgă altfel. Îl aud și îngheț când simt lama rece a cuțitului în spatele meu.

Îmi strâng ochii până văd steluțe colorate, abținându-mă să nu oftez zgomotos cum am obiceiul.

–Ce vrei de la mine?

–Oh, uită-te la tine! Cum încerci să pretinzi că ești una de a lor, o New Yorkeză cu arfe, când de fapt cu toții știm că tot o golancă din Miami rămâi!

–Ai bătut drumul până aici, doar ca să-mi spui toate astea?

Mă prinde brunsc de braț și mă întoarce cu fața spre el. Mi-am luat câteva secunde ca să-l analizez. Același blond murdar, aceași ochii negri și reci, lipsiți de orice fel de emoție, aceași cicatrice mare cât degetul meu, ce zace pe obrazul său și de care nu pot fi mai mândră. În concluzie, aceași javră de om pe care nu credeam că am să o mai văd vreodată și totuși, Universului îi place să se joace cu mine de fiecare dată!

–Nu a fost prea greu să te găsesc, amor!

–Asta pentru că nu mă ascundeam.

Încercam să îmi duc subtil mâna spre betelia pantalonilor. Aveam nevoie să-i distrag atenția doar două secunde și totul avea să se sfârșească.

–Și ce o să faci acum?

–Am câteva idei!

   Rânjește pervers și își apropie buzele de gâtul meu, dar în următoarea secunda îmi iau avânt și-l împing cu putere de pe mine, rotindu-ne. De data asta, eu eram cea care ține lama bricegului înfiptă în baza gâtului său.

Playing dirty Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum