Câteva cuvinte!

1.7K 109 18
                                    

Asta a fost sfârșitul primului volum, guys. Nu-mi vine să cred că am ajuns la final.

3 August, 2019. Inspirația m-a lovit pe loc și așa am ajuns să încep această poveste într-un banal aeroport.

Îmi aduc aminte că simțeam cum mă sufoc. Aveam nevoie de o pauză și așa am obținut această "buclă", care m-a deconectat de realitate.

Povestea celor doi a fost leacul pentru cele mai negre momente din viața mea. Eram o adolescentă pierdută în neant, care avea nevoie doar de-o rază de lumină.

Mi-am spus că poate într-o zi, lucrurile vor fi diferite și că soarele va răsări din nou pe strada mea, că o să fiu fericită, iar toate astea vor rămâne istorie. Dar o parte din mine nu vrea să uite zilele astea, pentru că pentru o lungă perioadă de timp, durerea a fost tot ce am știut. M-a întărit, mi-a arătat că pot să reușesc de una singură și că nu am nevoie de cineva ca să mă ridice, pentru că nu a fost nimeni acolo ca să mă scoată din iad.

   Wattpad a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. A fost colacul meu de salvare. Bucla mea de libertate. Aici am putut să fiu întotdeauna eu și nu fata care trebuie să fie perfectă în ochii celorlalți. Mi-am așezat defectele pe foaie și le-am transformat în poezie, ca orice alt scriitor. Wattpad-ul m-a salvat în moduri în care nimeni altcineva nu reușit să o facă, iar pentru asta, o să fiu mereu recunoscătoare și vă sunt recunoscătoare și vouă, oameni minunați, care faceți parte din această comunitate.

Ne vedem în curând! 🤍

Playing dirty Where stories live. Discover now