Capitolul 36.

5.3K 320 5
                                    


Asta e primul pahar din cele 20 programate!


Clubul era plin, exact cum mă așteptam. Ledurile colorate aproape m-au orbit la început, norul de fum era atât de dens, încât îl puteai tăia cu un cuțit, mirosul de băutură mă făcea să strâmb din nas, iar muzica răsuna la maxim.

   Ne îndreptam cu toții spre o masă, care din fericire era aproape de bar. Bree mă informase cu mult înainte să ajungem că are de gând să-și facă de cap în seara asta și că eu nu eram scutită.

Aveam nevoie să uit ultimele 48 de ore din viața mea. Aveam nevoie să uit cine sunt, chiar și pentru o afurisită de secundă. Și ce mod mai bun de-a face asta, dacă nu într-un club?

–E timpul de distracție! Strigă Bree și nu apuc să-i răspund, căci mă prinde mână și mă trage după ea la bar.

La scurt timp albăstrica îmi întinde primul shot, în timp ce rânjește drăcește.

–Asta e primul pahar din cele 20 programate! O aud țipând entuziasmată și o dezaprob amuzată din cap.

–Salud! Ridic paharul în semn de noroc, o mică tradiție a celor de-aici, iar aceasta îmi urmează gestul.

–Cum ai spus tu!

Zâmbesc și dau peste cap paharul, imediat simțind cum băutura spirtoasă îmi arde gâtul.

   Privirea mi se îndreaptă spre prietena mea care comandă deja alte băuturi, lucru ce îmi confirmă că ea chiar o să se țină de cuvânt. Dar cine sunt eu să o judec sau mai rău, să o opresc?

   Câteva shoturi mai târziu, Bree nu a ezitat să mă tragă spre ringul de dans, lăsându-i pe băieți în urmă. Melodia s-a schimbat imediat, The Hills de la The Weeknd răsunând în boxe. M-am lăsat dornică pradă sălbăticiei din jurul meu, începând sa dansez alături de prietena mea și de ceilalți din mulțime.

Melodia creea o dependență ce mă făcea să am chef de alte prostii, iar imediat mi-am adus aminte de avertismentul lui Xander. Mi-a spus să fiu cuminte și să-mi țin ghearele acasă în seara asta. Am început să râd fără să vreau, făcând-o pe Bree să mă privească confuză.

   Eram înconjurați de lasere roșii neon, de adolescenții amețiți din cauza alcoolului sau a drogurilor, ce căutau distracție și eliberare pentru o noapte. Lucru ce m-a făcut să mă opresc pentru o secundă și să-mi amintesc de mine din trecut. Eram exact ca ei. Dependentă de vicii, cu speranța că poate o să-mi aducă alinare. Doar că așa zisa mea alinare era temporară, la fel ca și cea de-acum.

–Ce zici de o pauză? Vocea lui Bree mă readuce cu picioarele pe pământ, lucru pentru care îi sunt recunoscătoare, deoarece gândurile mele mă făcuseră din nou să pierd contactul cu realitatea.

   Ne-am îndreptat spre masă fără să mai spunem ceva, în timp ce încercam din răsputeri să nu mă împiedic de cineva sau mai rău, de propriile picioare, care începeau să mă doară. Dar nu asta era problema mea în momentul de față, ci faptul că paharul meu era gol. Întrecusem de mult limita de 20 de pahare, dar nu îmi doream să mă opresc. Nu acum când senzația de amorțeală din corpul meu își făcuse efectul. Totul se oprise. Iar pentru mine, asta era o binecuvântare.

Privirea mi-a căzut pe brunetul sexy ce mă privea atent și știam că de când plecasem de lângă el, nu mă slăbise deloc din priviri și nici nu cred că avea s-o facă prea curând. M-am aplecat periculos de mult spre acesta, furându-i paharul cu whiskey din față, iar cu un zâmbet pe buze, m-am așezat pe canapea. 

Playing dirty Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum