Capitolul 54.

4.3K 297 29
                                    


Tu, singur, te-ai transformat într-un monstru!

Xander

 
  –A trecut testul!

   –Nu înțeleg de ce trebuia să o supunem la un test de loialitate!

   –Oh, haide, Ezra, recunoaște că îți doreai să vezi dacă avea de gând să te abandoneze acolo sau nu!

La dracu! Avea dreptate, chiar îmi doream să știu dacă avea de gând să fugă. Îmi doream să știu dacă pot avea încredere deplină în ea.

–Și în plus, voiam să fiu sigur de ea înainte să iau o decizie.

   –În legătură cu ce? Am mai discutat despre asta, Klaus, să nu îndrăznești să o implici pe Starr în afacerile tale! Mă răstesc furios, ridicându-mă în picioare.

   Toată chestia cu "partenerii care ne trag pe sfoară" a fost doar o șaradă ieftină. Klaus a vrut să o testeze pe Starr, ca să vadă dacă e de partea noastră sau nu. Iar steluța nu ne-a dezamăgit, a ascultat atentă și a tradus fiecare cuvânt, spre încântarea nemernicului.

   –Calmează-te, Ezra!

   –Nu-mi spune să mă calmez!

   Eram sătul de acele cuvinte. "Calmează-te!" "Stai cuminte!" "Nu acționa!" "Potolește-ți demonii, Xander!"

   De parcă ar fi atât de ușor! Sunt bântuit de furie încă de când eram un copil. Furia a fost unul dintre puținele lucruri care m-a ajutat să supraviețuiesc, deși, din cauza ei am ajuns la nebunie. M-am hrănit cu venin până am ajuns dependent, iar Klaus știe asta. Știe asta încă din momentul în care m-a adus în casa asta. Sunt convins că asta a și fost motivul pentru care m-a ales.

   –Tu chiar ții la fetișcana asta! A constatat, privindu-mă surprins.

   Încă mai speram ca un tâmpit că nu o să mă îndrăgostesc de ea.

   –Nu știu! Simt...ceva. E cea mai enervantă și încăpățânată femeie din lume, dar să dea dracii dacă nu o vreau lângă mine, chiar și atunci când mă scoate din minți!

   Dar nu am avut nici o șansă în fața brunetei.

–Cum rămâne cu planul?

Oftez, trântindu-mă din nou pe fotoliu, sprijinindu-mi capul de spătar. Asta era subiectul pe care încercam din răsputeri să-l evit.

   Planul. Nu avem nici o idee. Voiam ca lucrurile să decurgă cum am stabilit, dar nu o mai voiam pe ea implicată. Voiam să mă răzbun, dar nu voiam să o distrug.

–Nu te înțeleg, Ezra! Ai fost de acord ca Brynn să meargă în Miami și să stea pe lângă Alek-

–Încetează! Știi foarte bine de ce am fost de acord să o las pe Brynn în orașul ăla!

–Dar Sara e moartă.

–Și ce vrei să fac, Klaus?!

Am fost de acord să-mi trimit sora în Miami pentru verișoara brunetei. Nu am idee cum s-au cunoscut cele două, dar soră-mea a devenit rapid obsedată de roșcată, pot spune chiar că a iubit-o, deși erau amândouă prea tinere. Așa ajuns Brynn în cercul lui Alek, unde a și rămas după moartea iubitei sale, susținând că ne poate ajuta. Dar nu sunt prost, știu că singurul motiv pentru care stă acolo este că îi reamintește de Sara.

Playing dirty Where stories live. Discover now