6. epizód

1.6K 64 19
                                    

Felvettem a pizsomám és befeküdtem az ágyamba. Bosszút forralva aludtam el.
◇◇◇◇◇Poppy szemszöge◇◇◇◇◇

Reggel arra ébredtem hogy valami hozzá dörgőlödzött a paplanom alatt a lábamhoz. Enyhén szólva is meg ijedtem, le is estem az ágyról. Florisz kisétált az ágyam szélére és ona bámult rám. Szinte láttam az arcán az értetlenséget hogy mitt keresek a padlón. Majd le ugrott a hasamra és elkényelmesedett rajtam. Én pedig elkezdtem simogatni a kis fejecskéjét. Asszem el is aludtam ebben pozícióban. Elég viccesen nézhetett ki. Mivel a paplanom alattam volt. Rajtam pedig pihent a kis cukiságom.
Vissza a lényegre. Vita zajára ébredtem.
-BIZTOS NEM.- tiltakozott elégé hevesen Ginny
-Ginny engedj be kérlek beszélnem kell Ellenorral.- hallotam meg egy fiú hangot.
-Tegnap sem akart veled beszélni, most miért akarna? - óvatosan fel emeltem Flot a hasamról és le raktam a párnámra. -Egy értelmes indokot mondj nekem amiért be kellene engednem. Azok után, hogy meg szégyenítettétek őt Aliciával egyetemben.- mosolyogva sétáltam Ginny mögé.
- Aliciát nem akartuk csak ott volt- kérte ki magának a vöröske.
-Csak ott volt mi? Láttad egyáltalán hogy sírva rohant fel a szobájába? Mivel az állítólagos barátai megtréfálták- tettem idéző jelbe az utolsó szavam.- Vagy azt felfogtad hogy nem akarok tárgyalni veled? - csuktam be az ajtót. Vagy is csuktam volna ha nem akadályozza meg ezt a cselekedetem.
-Ginny mennyj ki!- parancsolt rá a húgára. Vonakodva bár, de ki ment. Rajta már az egyenruha volt, én meg még a pizsamámban flangálok. Fantasztikus elfogok késni. Nem érdekelt hogy itt van elkezdtem előszedni a ruháim amit felveszek vagyis az egyenruha blúzát illetve egy világoskék szaggatott farmert(nem hordok szoknyát akkor sem ha kötelező) illetve ővnek a griffendéles nyakkendőm,illetve fehérneműt.
-Nem zavarok?!- kérdezte a vörös.
- De. De még is itt vagy. Tudjuk le ezt a beszélgetést minél hamarabb mivel nem terveztem kihagyni a reggeli étkezésem. - És felkaptam a ruháim és be vonultam a fürdöszobánkba. A Weasley is jött utánam. Gyorsan le raktam a cuccaim, és kitoltam a fürdőből.
-Most komolyan??- háborodott fel. - pedig megnéztem volna ahogy átöltözöl. Nem azt mondom, hogy a pizsid nem néz ki jól, épp ellenkezőleg csak még mindig sokat takar.- el tudom képzelni azt a mosolyt ami kiült az arcára. Megjegyzését csak egy szemforgatással díjaztam bár tudtam hogy úgy sem látja.
-Térj a tárgyra Weasley!- próbáltam siettetni.
-Milyen tárgyra?-kérdezett vissza szinte egyből. Oké tudni kell rólam hogy nagyon gyorsan ki lehet hozni a sodromból. Most is elszakadt az a vékony cérna. Dühösen ki vágtattam az ajtón. De pont kirohant. Oké Poppy nyugalom mély levegő beszív, kifúj. Beszív, kifúj. Miután sikerült lecsillapítani a vérnyomáson, elindultam reggelizni. A klubbhelyiségben ott ült Ali. Meglepett hogy vár valakit. A lépcsőn jöttem lefele és pont az utolsó lépcsőfok meg nyikordult. Persze egyből rám kapta a tekintetét és mosolyogva jött oda hozzám és  ölelt meg. Meglépett ez a tett,  de amint feleszméltem vissza öleltem.
-Azt hittem a tegnapi incidens után nem fogsz velem foglakozni.- hajtottam le a fejem.
-Annál több kell hogy leráz engem - nevettet fel és elkezdett kifele húzni a szobából.- Amúgy meg 100%-ra tudom hogy már itt -kocogtata meg a halántékát- már olyan bosszút terveltél ki hogy csak na- nevettet fel újra.
-Hát a ma reggeli után, biztos lehetsz benne hogy van már bosszú tervem.- mosolyogtam rá gonoszan.
-Mi volt reggel? Láttam az egyik Weasleyt kirohani a klubbhelyiségből. Gondolom akkor az a lényeg ami előtte történt.- mosolygott le rám. Közben helyet foglaltunk a griffendél asztalánál- Na mond már !!!-sűrgetett mosolyogva. Eléggé az asztal végére ültünk, gyorsan körbe néztem biztos ami biztos.
-Szóval reggel arra keltem hogy Flo a lábamhoz dörgölözött. Úgy meg ilyedtem hogy le estem paplanostól az ágyról. Az állat pedig a hasamra feküdt. Abban a hülye pozícióban valahogy elaludtam. Majd arra keltem hogy Ginny kiosztja a tesóját hogy nem beszélek vele aztán mégis beszéltem vele vagy is inkább ő beszélt mert én öltöztem.- fogtam a fejemet kínomban.
- Előtte öltöztél???!!- mondta kicsit hangosabban a kelleténél.
-Halkaban már te lány!- parancsoltam rá- Csak az kénne még hogy....- be sem birtam fejezni mert két kéz közé szorultam.
-Ellenor nem szeretnél elmondani valamit? -tette fel kissé ingerülten a kérdést
-Semmi nem történt esküszöm. Alicia csak félre értette amit mondtam neki.- válaszoltam kissé remegö hangon. Nem tagadom hogy volt bennem félelem a fiú felé. Bár tudtam hogy én vagyok az idősebb, de nem az erősebb. Nem ütött meg nem erről van szó, csak szimplán olyan volt a kisugárzása. Draco szigorú hangsúlya és minden bizonnyal gyilkos tekintette meg tette a hatást. Ali pedig csak felhúzott szemöldökkel figyelte ahogy Draco oda hajol a fülemhez és bele súgtja"remélem még találkozunk mákbogaram" és odébb állt. Távozáskor megborzongtam. Minden alkalommal ezt a hatást váltja ki belőlem. De ez inkább volt köszönhető a félelemnek mint annak hogy tetszene. Szaggatottan kifújtam a bent tartott levegőt , és felsóhajtottam.
-Ez.... ez... Ez meg mi a jó Merlin volt??- Kereste a szavakat. Le hajtottam a fejemet, kissé szégyenkezve. Hisz szégyeltem hogy ilyen hatást váltott ki belőlem egy negyedéves.
-Hát.....Ő a jegyesem- jelentettem ki suttogva.
-Nem értettem, beszélj már kicsit hangosabban, légyszíves!- kérte határozottan.
-Ő A JEGYESEM! - emeltem fel a hangom. Kár volt. A környékünkben ülő kb 5-10 ember ránk kapta a tekintetét. Majd a hallottakról kezdtek sugdolózni.
-Kényszerházasság?-tette fel a kérdést. Én csak bólintottam.- Mióta vagytok ilyen öhmm kapcsolatban?
-Hát nem ezt a szót használnám de már 3 éve tudom, hogy jegyesem van. De csak 1 éve ismerem. Amúgy rendes fiú csak hát nem szeretem.- fejeztem be mondókámat. Valaki meg kocogtatta a válam. Oda fordultam és szembe találtam magam Mcgallagon-nyal.
-Ms Dodge itt van az órarendje. Meg tenné Ms Spinet hogy segít neki felzárkózni az osztályhoz?- kérdezte a prof.
-Természetesen professzor. - bólogatott hevesen Ali.
-Köszönöm Ms. Spinet. Várom önöket az órámon.- küldött felém egy félmosolyt. Majd távozott. Folyattuk a reggelit. Majd vissza mentünk a szobánkba és bepakoltuk a táskáinkba. Szerencse, hogy volt rajta tágító és könnyítő bűbáj.
Az órarendem nem volt olyan borzalmas.
Hétfő:
Átváltoztatástan
Gyógynövénytan(hugrabug)
Dupla Bájitaltan(mardekár)
Rúnaismert
Kedd:
Gyógynövénytan(hugrabug)
Repüléstan(mardekár)
Dupla átváltoztatástan
Dupla svk(mardekár)
Szerda:
Dupla bűbájtan(hollóhát)
Rúnaismert
Mágia történet
Skv(mardekár)
Dupla bájital tan (mardekár)
Csütörtök:
Repüléstan(mardekár)
Bűbájtan
Gyógynövénytan(hugrabug)
Rúnaismertet
Este Asztronomia
Péntek:
Dupla svk
Dupla replüléstan(mardekár)
Dupla mágia történet
Ja szóval nem olyan brutálisan nehéz. Bár a szerda azért eléggé  oda csap. Miután sikeressen elkészültünk, elindultunk órára. Nem nagyon erőltettem meg magam mivel előrébb voltunk az anyagokkal az előző iskolámban. Mondjuk nem is nagyon szólítottak fel, bár nem is jelentkeztem. Inkább a tökéletes bosszún agyaltam. Meg is lett a gyümölcse. Mágia történeten bevillant a tökéletes bosszú. Alinak még nem mondtam, de most megyünk bájitaltanra, szóval még várat magára a dolog. Aliciával egyszerre léptünk be a terem ajtaján. Alicia leült a kijelölt padtársa mellé. Én pedig az egyettlen szabad padba az első sorban. Sikeresen kipakoltam és elhelyezkedtem kevesebb mint 2 perc alatt. Nálam ez azért nagy szó mivel nem bírok soha kényelmes pozíciót találni. Pár perc múlva beviharzott Piton professzor. Míg elhaladt az aztalom mellett lerakot egy tankönyvet. Valószínűleg az övé volt, míg ide járt. Kicsit rongyos állapotban volt. De egy könyvben nem a borító a lényeg. Gondolat menetemből a professzor szakított ki.
-Ms Dodge lenne szíves az órámra figyelni?-tette fel a költői kérdést.
-Nem -jelentettem ki nemes egyszerűséggel. Kijelentésem síri csend kísérte.- Mivel...-pilantottam fel a táblára amin a béke elixírjének receptje volt fenn- tudom hogy kell elkészíteni a Béke elixírjét.- küldtem egy pimaszt mosolyt nagybátyámnak.
-Rendben Ms Dodge akkor hát készítse el.- küldött felém egy kihívó pillantást. Nekem sem kellett több elkezdtem elkészíteni. A professzor egyszer sem jött oda ellenőrizni, hísz ő tanított engem a bájitaltan minden csínyára-bínyára. Már csak az utolsó hozzávaló hiányzott. Már csak a hunyorszirup hiányzott, szépen hozzá adtam. Majd a megfelelő állapotig kevergettem. Őrömmel nyugtáztam hogy megfelelő lett. A professzor meg ált előttem, rá nézett a főzetemre, majd meg húzta a fiolát. (Pont előtte töltöttem ki egy kicsit) . Rám nézet és bólintott.
-Példát vehetnének Ms Dodge-ról. Ő miért tudott figyelmesen átolvasni a receptett, és maguk nem? 5 pont a griffendélnek.- rámnézet kicsit halkabbra vette a hangját- A főzet tökéletes lett Poppy. Mint mindig, de azért ha meg kérhetlek figyelj az órámon.- mosolyodott el egy minimálisan a professzor.
-Rendben, Piton professzor.- tudtam le ennyivel a választ.
- Az órának vége. Adják le a fioláikat és mennyenek ebédelni.- mondta már ugy hogy mindenki hallja. Kimentem a teremből és meg vártam Alit. Majd együtt mentünk az ebédlőben. Mikor beértünk az asztal teljesen üres részénél foglaltunk helyet és elkezdtünk enni. Majd Alicia tette fel azt a kérdést ami mindkettőnket foglalkoztatta.
-Mi lesz a bosszúval? Úgyanis úgy dukál, hogy vissza kapják amit adtak?
-Nekem lenne egy ötletem- mosolyodtam el sejtelmesen.
- Na mond már!!- csillant fel a lány szeme.
- Arra gondoltam...........

               Folytatás következik

A Legfiatalabb Piton Sarj《Fred Wealsey ff.》Donde viven las historias. Descúbrelo ahora