8. epizód

1.4K 70 3
                                    

Angelinával nem beszélgettünk sokat, de abban biztos leszek, hogy nem kezdtük előről.
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
Angelinát sikeresen felkísértem, inkább toltam a klubbhelyiségig. Lihegve ültem le az egyik kétszemélyes kanapéra. Szemmel Aliciát kerestem. Helyette Harry es Ron harci sebekkel tarkított arcát találtam meg. Nekem sem kellet több egyből rohantam oda hogy el lássam a sérűlésiket. A csínyek néha eldurvultak és hát meg kellet tanulni hogy is kell ellátni a sebeket. Megálltam a két jó madár előtt. Felhúzott  szemöldökkel bámultam rájuk, választ várva ki nézetükre.
-Nem mi keztük.....
-Ne beszélj szerintem Fredékkel.- vágtak egymás mondatába. Értetlen arc kifejezéssel meredtem az utolsó mondat gazdájára, azaz Ronra.
-Oké, meséljetek.- húztam eléjük láb tartótt.
-Szerintem ülj le mert ki fogsz akadni.- tanácsolta Ron. Mosolyt csalt az arcomra a fiú.
-Ron oda nem én fogok ülni hanem ti.- értem miért nem lettek Hollóhátasok- Tudjátok ugye hogy mindkettőtőknek monogklia van, Harrynek fel van szakadva az állán a bőr illetve a szemöldöke is, és még ő járt jobban.- fejeztem be a felvilágosítást.
-Mentségűnkre szóljon hogy tudjuk.- Mosolygott Harry , majd átült a kisebb ülő alkalmatosságra. Én pedig szépen nekiláttam eltüntetni a sérüléseket.
-Szóval Ron mesélj, miért ne beszéljek a bátyádékkal.- nevettem fel.
-Miútán hogy is hívják....
-Marcus Flint
-Szóval miútán Flint beszolt Frednek utána úgye tömegverekedés lett, de mivel Griffendélesek vagyunk mi sem maradhatunk ki, de még így is mi voltunk kevesebben.- ezen fel nevettem.- Az sem tünt fel nekünk hogy Te és Angelina eltüntettek. Alicia kb 5 perc után meg unta és szét szedte Fredet és Flintett. Rendesen le ordította a fejüket, hogy hogy lehetünk akkora idióták hogy azt sem vesszük észre már elvitted a gyengélkedőre. -mesélte el olyan nagy átéléssel hogy, majdnem fejbe vágot miközben mutogatott.
-Kész vagy Harry- mosolyogtam rá, persze viszonozta is és egy puszit nyomot az arcomra. Hát nem kicsit lepett meg ez a tette.
-Köszönöm Elle.- még megölelt és helyet cserélt Ronnal.
-Ugyan szívesen tettem, de folytassátok. - sürgettem most Harryt.
-Rendben , rendben ne türelmetlenkedj. Miután Alicia meg nyugodott Katievel vissza mentek a kastélyba, a mardisok is nem sokkal később vissza mentek. Fred meg ott dühöngött hogy azok után hogy segített neked, hogy voltál képes ezt tenni a barátnőjével. George amúgy nem haragszik rád, mivel ő felfogta hogy ilyen ez a játék.- fejezte be Harry.
-De Georgenak az ikertesója a legfontosabb szóval figyel arra hogy hova mész és kivel.- szólalt meg mögöttünk valaki. Egyszerre néztünk hátra. Lee volt az ő is borzalmasan festett. - Jól néztek kis srácok, vagyis jobban mint néztetek ki.- mosolygót rám Lee.Én pedig Ron törött orrának szenteltem ujjra a figyelmem.
-Ron ez most egy kicsit fájni fog. Hippokrax- reccsent az orra és bumm rendben van. Ron felszisszent és a keze úgy szorította a karfát hogy az újai teljesen elfehéredtek.- Kész is van
-Köszi Ellen- ölelt meg ő is. Szerencsére ő nem adott puszit. Ron felállt ugy ahogy Harry is oda mentek Lee hez. Nem nagyon figyeltem mi történik körülöttem. Hirtelen valaki levágódott mellém. Akkorát ugrottam  ilyettemben hogy majdnem le estem a kanapéról.
-Kis lány nem tiszta a lelkiismereted?- nevetett fel Lee.
-Nem - vágtam rá egyből az igazat, de ő csak nevettet. Fel húztam a lábam törökülésbe és Lee felé fordultam. Végig mértem az arcát. Vérzett az orra mármint mostmár nem, csak a nyoma volt rajta, felreped a homloka és az álla, illetve az ökle is ki sebesedet. Valószínűleg feltűnt neki hogy bámulom a sebeit. Valjuk ba hogy eléggé rosszul nézett ki és megsajnáltam.
-Meg engeded?- nyúltam a kezéért. Ő csak bólintott és a kezembe helyezte a kezét, meglehetősen nagy keze volt. El sutogtam egy Hippokrax-ot és a keze rendben is volt. Szépen le tettem a kezét. Fel néztem az arcára de ő csak mosolygót tovább.
-Nem értem hogy, lehet egy ilyen kedves lány egyszerre olyan.....olyan....
- kereste a szavakat Lee, míg én az utolsó sérülést is be forassztottam az arcán.
-Olyan agresszív, olyan kiszámíthatatlant?- kérdeztem rá.
-Nem, romlott. Ne vedd magadra de az amit Angelinával tettél az brutális. Konkrétan meg sem sajnáltad.
-Hééé álljunk csak meg egy szóra. Lee Jorden úraság. Először is ez a játék ilyen, mindig vannak sérültek, sérülések. Másodszor terelő vagyok tehát nem érezhetek sajnálatott azok iránt akiket eltalálok, nem véletlenűl vagyok terelő. Harmadszor én kisértem le a gyengélkedőre az általam meg "sebzet" lányt.- emeltem fel a hagom, de még mindig mosolyogva nézet rám.
-Mondták már hogy a méreted miatt nem lehet komolyan venni a mérges vagy, sőt sehogy sem.- azzal Lee fel állt és tovább ballagót. Hát ez fantasztikus. Jól van Lee Jordan ezt meg bánód. Még egy kicsit csiszoltam  a tervemen az estéére majd el indultam fel a szobámba. Szerencsére Ginny is ott volt.
-Halottam mi történt, te jól vagy?- nem láttam az arcát, de az tuti hogy az enyémen döbbenet látszott. Haboztam, nem tudtam mit kénne válaszolnom.- tudom hogy mennyire utálod azt a lányt, és azt is tudom hogy jól esett az a tett. Ja és azt is hogy előről kezdétek. Bár szerintem ez kamu.- mondta elgondolkodva. Nem tudtam mit mondjak neki, maradtak a tettek. Oda rohantam  Ginnyhez és megöleltem. Esetlenül de vissza ölelt. Mindenbizonnyal meglepte a cselekedetem.
-Tudod nem vagyok a szavak embere. De azt tudom hogy nálad jobb barátnőre nincs szükségem.-  toltam el magamtól annyira hogy a szemébe nézhessek. Mosolygót, nagyon cukin mosolygót. De nem mondott semmit. -Tudod Aliciával mi bosszút akarunk állni a tesódékon meg Leen. Szóval van víz álló sminked?- tértem a lényegre gyorsan. A lány mosolya még szélesebb lett. Majd egy jó ízű nevetésbe torkollott.
-Persze hogy van. Mi kénne?- kérdezte még mindig mosolyogva.
-Hát jó lenne....Hmmm tús, spirál, rúzs valami brutálisan vörös ja és még szemhély púder. Asszem ennyi.- Ginny oda ment a ládájához és elkezdet benne kotorászni. Én is oda mentem  a ládámhoz és elkeztem benne az estére ruhát keresni. Kizárólag csak feketét. Egy fekete melegítő nadrág és egy fekete laza póló. Ez így  jó is lesz szerintem. Ginny  oda lépet az ágyamhoz.
-Tessék. Mind vízzáló.- nyomta a kezembe. Le raktam a ruhám mellé.- Ugye nem ezt akarod fel venni?- kérdezte felháborodva.
- De miért?- kérdeztem vissza.
- Nem, ezt nem veheted fel -oda sétált a ládámhoz és elkezdet benne turkálni. - Én az értem hogy feketében kell lenni de attól nem kell slaposan meg jeleni. Nem ez nem jó- dobot ki a ládámból egy feket v nyaki pólót- ohhh ez a nadrág jó is lesz. Itt van hozzá a harisnya- dobot az ágyamra egy szegecses sortot és egy fekete harisnyát.- Ezt mért nem lehetett a tetejére tenni?- háborodott fel Ginny. Kezében tartva a pántnélküli fekete felsőm. Természetesen a következő mozzanattal landolt az ágyamon egy fekete bőrővel.- Na már csak egy hosszú ujjú kell .Lám lám lám, ezt is el akarja rejteni, holott ez a stílusa.- morgot Ginny és az ágyamra dopta  a fekete bőr kabátom. Ekkor nyílt az ajtó és Florisz  surrant be rajta.
-Köszi Ginny a válogatást meg a simket is. - hálálkodtam neki.
-Szívesen,csak nézének ki jól - kacsintott rám.
- Nem tudod hol volt? - biccentettem az ágyamon alváshoz készülödő görény felé. Ginny csak  megrázta a fejét. Felsóhajtottam, és elindultam meg keresni Alit. A klubhelyiségig kellett csak mennem. Ott ült és beszélgetett az ikrekkel és Leevel. Mély levegőt  vettem és oda mentem Alihoz.
-Hali. Alicia beszélhetnénk a tudódról.- utaltam a tervre. Szerencsére le esett neki. Egyből felugrott.
-Szia, persze. - a klubbhelyiség egyik legeldugottabb pontján  ültünk le.
- Na szóval meg szereztem a cuccot. Arra gondoltam legyünk feketében, és ha már nekem ki kell csípnem magam akkor neked is.- küldtem felé egy gonosz mosolyt.
-Okés akkor fekete és ki csípem magam. Ja és ne vegyél magassarkút mert nyikorognak a lépcsők.
-Ohh okés köszi hogy szóltál. Mikor induljunk szerinted? Te jobban ismered a fiúkat.- tettem fel a kérdést.
-Hát kb 22: 30 és 23:00 körül szoktak le feküdni, ha nem tartanak ivós estét. De az nem ma van szóval szerintem 00:30 kor induljunk.-darálta el egy szuszra.
-Okés addig leszel nálunk?-kérdeztem  reménykedve hogy nem akkar vissza menni a fiúkhoz.
-Persze, ez nem kérdés.- küldött felém egy ezer wattos mosolyt.

▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎¤▪︎
          00:30 kor  a lányok hálojában

-Ali kész vagy már? - kérdeztem siettetve. A lány már 5 perce a hajával babrált.
- Igen, igen mehetünk.- ki osontunk a szobánkból. Le a lépcsőn , majd fel a fiúk háló körletébe.
-Oké melyik a fiúk szabálya?- kérdeztem Aliciát. Egyszerüen  megelőzött, majd  magabiztosan halat a fiúk szabályáig. Ott meg állt és rám nézett, kisé bizonytalanúl.
-Ha akarsz még vissza fordulhatsz Ali- mosolyogtam rá biztatóan.
-Hova gondolsz- nevettet fel halkan és ki nyitotta az ajtót. Hát a fiúk szabályában most nagyobb volt a rend  mint a miénkben Ginnyvel.
-Oké enyém Fred- jelentettem ki magabiztosan. Alicia csak egy mindentudód mosolyt küldött felém. Muszály volt felhúznom a szemőldökőm ezen.
-Enyém akkor Lee- na erre én küldtem felé mindentudód pillantást, természetesen tudtam hogy elpirul.  Mivel már mindent dupláztunk így külön dolgozhatunk, nem kellett várnunk egymásra. 20 perc múlva késznek nyílvánítottam Fred citrom sárga sminkjét, amit meg koronáztam egy vörös matt rúzzsal.
-Ali  hogy álsz? -suttogtam a lánynak.
-Mehetsz Georgehoz mert még nem vagyok kész. - bólintottam, és át osontam Georgehoz. Mire Alicia befejezte  Lee sminkjét ami kék és barna volt, addigra én befejeztem George narancssárga sminkjét.
-Oké huzzúnk mielőtt még felébrednek- kuncogott Alicia. Majd ki osontunk a szobából. Meg sem állva a mi szobánkig. Halkan bele léptem a szobámba és ruhástól bele döltem az ágyba. Pár perc múlva már aludtam is.
 
♧■♧■♧■♧■♧■♧■♧■♧■♧■♧■♧■                       Az nap Reggel

-Pops fel kénne kelned.- keltegetett Ginny
-Kelek már. - Ültem fel, magamra néztem- Szerinted át kénne öltöznöm?- tettem fel a kérdést.
- Nem voltál benne annyit hogy le koszold, szóval maradhatsz benne nyugotan.- mosolygót rám
-Okés- azzal kikászálódtam az ágyból és rendbe szedtem magam.  Ginnyvel együtt mentünk le a klubhelyiségbe, majd foglaltunk  helyet Alicia mellet.
-Mikor jönnek le?- kérdetem
- Pár perc múlva.- mondta teljesen nyugodtan. Nem kellett sokat várnunk, meg halottunk egy nagyon hangos síkítást,  azaz hármat. Dübörgő léptek, majd hirtelen hangos nevetésben tört ki mindenki.
-Asszem ideje menünk- bökdöstem meg a nevető Aliciát. -Ginny mi lépünk.- öleltem meg és még mielőtt ki léptem volna a klubbhelyiségből vissza kiáltottam a fiúknak. -Hééé fiúk. Vízzel nem fog le jönni- nevettem fel és elindultam reggelizni egy nagyon nagy mosollyal az arcomon.

Bocsi a késésért, csak beteg voltam és most pedig az beteg aki a helyesírást javítja. Szóval a helyesírási hibákárt elnézést kérek.

A Legfiatalabb Piton Sarj《Fred Wealsey ff.》Where stories live. Discover now