22. Epizód

952 49 26
                                    

A válaszolásban a csöngö előzőt meg. Pedig lett volna még egy frappáns válaszom Frednek.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alicia ebből persze semmit nem vett észre, mivel egész órán Leet figyelte. A következő óránk a mardekárosokkal volt, még hozzá dupla bájítaltan. Egyszerre értem oda a teremhez a professzorral. Meglepő lenne ha nem lennék mindig késésben. Perselus maga elé engedett, így nem volt késésem. Ezek után pedig a  lehető leggyosrabban vágodtam be az első padba. Az óra gyorsan eltelt. Ez van ha valamit szeret az ember. Ezek után mentem rúnaismeretre, ami szintén gyorsan eltelt. Óra után az ebédlő felé vettem az utat. Valahogy mindenki elkerül mellőlem, és hirtelen gyanúsan nagy csend lett. Sejtettem, hogy baj lesz de, hogy pont ez.
-Incarcerandus - hallottam meg a kötöző bűbájt magam mőgül. De mire reagálhattam volna, orra vágodtam.
-Tényleg formás a feneke. - jegyezte meg Lee. Én pedig át vergődtem magamat a hátamra. Meglepő lett volna ha nem az ikrek és Lee állnak felettem.
- Látod Szívi nincsenek mindig a közeledben a "barátocskáid" , - mutatott idéző jelet. - hogy megvédjenek. - guggolt mellém majd alám nyúlt és felkapott a hátára. Eddig a pillanatig nem igazán reagáltam le azt, hogy mi is történik. Viszont most eszeveszett kapálozásba kezdtem. Bár sokat nem használt.
- Szívi megtennéd, hogy nyugalomban várod a sorsod?- ripakodott rám Fred.
-Ezt az egészet magadnak okozta. - jelentette ki Lee.
- Ez így nem fair. - kezdtem el hisztizni. - Ti hárman vagytok én meg egyedül, és ti még fiúk is vagytok.
- Szívi- sóhajtott fel Fred.
- csak öt. - folytatta George.
- percre - vette vissza a szót Fred.
- fogd be - ismét George.
- a szád. - és végül Fred zárta a mondatot.
- Némítsatok el vagy mit tudom én.
De magamtól nem fogom szó nélkül eltürni, hogy belevágjanak a tóba. - förmedtem rájuk. Míg kértünk az udvarra. Fred és George cinkos pillantást váltottak, majd George rám szegezte a pálcáját.
- Pofix- hangzott el a nyelv ragasztó rontás. Kár volt ötleteket adnom ezeknek az idiótáknak. Innentől MÉG jobban kiszolgáltatottnak éreztem magam. Szóval, türtem míg ki értünk a tó partjára, majd onnan fel az emelvényre.
- Törpe utolsó szó? - kérdezte Lee mosolyogva. Én pedig arcon vágtam magam erre a kérdésre. Mivel időközben a kötél le került rólam. - Ohh tényleg, fel ragasztottuk a nyelved a szájpadlásodra. Finite Incantatem. - mondta ki a ellen-varázslatot.- Szóval utolsó szó?
- Meg ne..... - még a mondatot sem tudtam végig mondani, mert Fred bele lököt a jéghideg vízbe. Mivel levegőt venni nem volt időm, így kB 1 liter vizet nyeltem le. Fél úsztam a víz felszínére ahol a három nevető fiú fogadott.
-IDIÓTÁK. Merlin szakálára bele gondoltatok  egyáltalán abba, hogy mi lett volna ha nem tudok úszni? - vontam kérdőre őket. Amitől egyből megszünt a nevethetnékjük. Tovább ém foglalkozva a reakciójukkal úsztam oda az egyetlen ponthoz ahol ki tudok jutni ebből a tóból. Mikor sikeresen megfogtam a fa padlót valaki kezét nyújtott nekem. Én pedig már dacból sem fogadtam el.
- Merlinre Ellenor. Hagyd, hogy segítsünk.- emelte fel a hangját Fred.
- Már épp eleget segítetettek  nekem. - válaszoltam hidegen. Fred elengedte a szavaimat a füle mellett, és intett  Georgenak.   Egyszerre fogták meg a felkaromat és emeltek ki a vízből. A vacogást vissza fogva szedtem össze a cuccaim és rohantam a kastélyba. Legalább azokat elvették tölem mielőtt belőktek a tóba. Mire be értem a kastély viszonylag meleget nyújtó falai közé addigra teljesen át fagytam . Az arcom kipirult. A fogaim össze-össze kocantak időnként. A karjaimat magam előtt szorosan összefonva tartottam hátha juttok valami meleghez.
- Poppy miért vagy vízes? - hallottam meg Hermione meglepett hangját. Így vettem egy 180 fokos fordulatot. Mint kiderült nem csak ő volt mögöttem, hanem Harry és Ron is.
- A bátyáidnak reszeltek. - néztem Ronra.
- Jó azt mind sejtettük, hogy miattuk vagy vízes. De azt még mindig nem mondtad meg, hogy-hogy lettél vízes.- kezdett el tolni a klubhelyiség felé.
- Bedobtak a Fekete - tóba. - mondtam halál nyugodtan.
- Mi? - kérdezet vissza a három negyedéves.
- És ha nem tudsz úszni? - kérdezte Hermione.
- Személyszerint én is ezt kérdeztem, de mint kiderült erre nem gondoltak. - meséltem neki. Közben pedig felértünk a klubhelyiséghez. Én pedig egy hatalmas tüsszentéssel üdvözöltem a Kövér Dámát.
- Lári-Fári. - mondta a jelszót a mögöttünk haladó Harry.  A dáma kinyílt ezzel utat adva kis csapatunknak. A klubhelyiséghez zsufolásig volt, de csak egy helyen. Valakit vagy valakiket körbe álltak. Ezzel nem törödve indultam fel a szombánkba, hogy lehámozhassam magamről a ruhát.

- - - - - - - - - - Írói számszög - - - - - - - - - - -

Poppynak az első dolga volt, hogy vegyen egy forró zuhányt. Bár ez nem mentette meg attól ami rá várt. Azaz a kőkemény megfázástól. Míg ő zuhanyozott  addig a klubhelyiségben kiderült ki okozta a tömeget. Azaz Inkább kik. Mivel az ikrek és Lee azt ecsetelték, a lelkesen figyelő alsóbb éveseknek, hogy dobták bele a Roxforti Fekete-tóba a lányt. Nem számolva azzal a következménnyel ami bekövetkezett az elkővetkezendő napokban. Ugyan is a mi Poppyinknak másnapra felment a láza és folyamatosan tüsszögöt és folyt az orra. Azaz megfázott. A javasasszony egyből kiirta erre a hétre, és természetesen berendelte a gyengélkedőre a láza miatt. Alicia mindennap látogatta a barátnőjét és szorgosan jegyzetelt minden órán, hogy Ell ennél jobban ne maradjon le. Lee is tiszteletét tette egyszer a betegnél, természetesen mind ezt egy mágiatörténet óra keretein belül. Az aranytrió is rendszeresen látogatta. Mio folyamatosan könyveket vitt neki. Harry és Ron pedig gondoskodott arról, hogy Poppynak ne legyen hiánya édességből. A mardekárosok pedig ha tehették mindig ott voltak. Madame Pomfreynak már elege lett a folyamatos látogatókból, és abból, hogy nem hadják pihenni a beteget. Ezért Szerdán elrendelte, hogy csak a tanórák után és vacsora között fogadhat látogatót. Alicia pedig a mardekárosok ellen tervezett csínyükben nem türt ellent mondást és lefújta a dolgot.  Viszont abban megegyeztek, hogy ezt még nagyon megbánnyák a Weasley ikrek és Lee Jordan egyaránt.

Lehet, pár dolgot kihagytunk a számításból Poppyval kapcsolatban. De azt el kell ismerni, hogy az egyik legjobban sikerült bosszú lett.

|Fred Weasley|

GYEREKEK SAJNÁLOM  EZ A HOSSZÚ KIHAGYÁT
ILLETVA AZT IS, HOGY MOST CSAK EGY ILYEN RÖVID RÉSZT HOZTAM.  MEG PRÓBÁLOM  EZEK UTÁN RENDSZERESEN HOZZNI A RÉSZEKET, BÁR INKÁBB NEM ÍGÉREK SEMMIT.  REMÉLEM VAN AKI MÉG ITT VAN ÉS ELFOGJA OLVASNI A RÉSZT.  MÉG EGYSZER SAJNÁLOM A DOLGOT REMÉLEM NEM LESZ TÖBB ILYEN

By:. Bogi❤️

A Legfiatalabb Piton Sarj《Fred Wealsey ff.》Where stories live. Discover now