16Bolum

110K 5.4K 1.1K
                                    

Çok uğraşmama rağmen kanamayı az çok  durdurmuş ve pansumanı yapabilmiştim.
Hala sızlasada eskisi kadar değildi bir saat önce Alp'in ailesi gitmiş bende amcama ters bir bakış atıp odama çekilmiştim.

Telefonumdan film izlerken yukarıdan gelen bildirim sesiyle filmi durdurup mesaja baktim.kimden geldiğini görünce yattığım yerden doğrulmuştum.

Alp
Sabah 9'da hazır ol.

Ne kadar çok cevap vermek istesemde ne yaşıcagımı şaşırıp vermemiştim.Harun amcanın dediği gibi alışverişe gidicektik galiba.

Yatağımın üzerindeki  telefona bir mesaj daha gelince Alp 'tendir diye düşünüp hemen elime aldım tanımadığım bir numaradan gelmişti.

05*********
Napıyorsun ruh?

Bu kimdi ya şimdi acaba Alp benimi işletiyor?
Gönderici
Sen kimsin?

05*********
Numaramı kaydetmedinmi mal kız Ömer ben ?

Offf feci pot kırmıştım derste numaralarımızı almış tam kaydederken hoca uyarmış unutuvermiştim.

Gönderici
Ya k.b unutuverdim .

Ömüş
Tamam ,tamam sıkıntı yok ruh yarın Bizim sınıftan bir çocuğun doğum günü varmış geliceksin demi okul çıkışı?

Tam evet yazıcakken yarın düğün alışverişine cıkıcagımız aklıma gelmişti.

Gönderici
Hayır bu hafta işim var okula gelemicem.

Ömüş
Ne işin var?

Şuan erken olduğunu düşünüp yalan söylemek zorunda kaldım. biraz kötü hissettirmişti ama  sonradan zamanı gelince anlatıcagım için çok fazla sorun etmedim.

Gönderici
Amcam rahatsız hastaneye götürücem.

Ömer geçmiş olsun dileklerini iletip WhatsApp 'tan çıktı gözüme Alp in
Profil fotoğrafı takılınca açıp inceledim bir motorun önünde o ,Kaan, Furkan,Yusuf ve onur vardı Kaan Furkan'ın sırtına çıkmış barış işareti yapıyordu elleriyle, Furkan'da sinirlı bir şekilde onu sırtından atmaya çalışıyordu. Yusuf ta onlara bakıp gülüyordu, onur da kenara çekilmiş yaptıkları haraketi beğenmemiş olucakki yüzünü buruşturmuştu ve en son Alp'te elleri cebinde motora yaslanmış onlara gülüyordu resmi büyütüp gülüşünü incedim gerçekten çok güzel gülüyordu allahsız.

Ne diyordum ben ya.

Telefonu kapatıp kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Sabah alarmın sesiyle uyanıp kendimi duşa atmıştım. kısa ve güzel bir duşun ardından valizimi açıp içine göz gezdirdim boynumdaki yarayı görmesin diye üzerime siyah boğazlı kazağımı geçirip kot bahcivanligımı giydim siyah kemer takıp zincirli bir kaç kolye taktım beyaz spor ayakkabılarıımıda giyip hafif bir makyaj yaptım saçlarımada fön çekip küçük siyah kol çantamı elime aldım saati kontrol ettiğimde 8:45'ti odamdan çıkıp amcamlarin odasına baktım uyuyorlardı hayla.

Dışarı çıkıp Alp'in gelmesini bekledim ellerimi birleştirip yavaş yavaş geri ileri gidiyordum önümde bir araba durunca içerisine baktım sonunda gelebilmişti bey efendi!.

Ben hala yüzüne bakarken oflayip içerden benim kapımı açtı"Sanki ben bilmiyorum açmayı".

Bunu dışardan söylesem nolurdu acaba kesin Alp beni ucuruma götürüp aşağı atardı.  Yüzümü buruşturup saçma sapan düşüncelerimden kurtuldum. sinirlenmesin diye hemen oturup kemerimi taktım.

BU ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin