37Bölüm"Yağmurun altında"

102K 6.1K 1.4K
                                    

Bir önceki bölüm her ne kadar sınırı geçmesede attım ama bundan sonra istediğim oy ve yorum geldikten sonra aticam.iyi okumalar.
100oy 100yorum.

~~~~~~~~~~~

Gözlerimi araladıgımda ayağımda hissettiğim elle, başımı kaldırdım hızlıca.Alp çizgili çoroplarımdan birini eline  almış ayaklarıma giydirmeye çalışıyordu.

Bu görüntü gülmeme neden olurken oturur bir pozisyon alıp gözlerimi ovdum."Alp napıyorsun ?"uykulu bir şekilde  sorduğum soruyla Alp arka tarafında duran kaan'ın elinden çorabımın tekini hızlıca alıp giydirdi.

"Napıyor gibi gözüküyorum güzelim?sen kalkmayınca yine kucaklayıp masaya götürmek için hazırlamaya çalışıyorduk".

Yine aynı senaryo 'yu yaşamaya hiç niyetim yoktu.Yatakta daha çok dik bir pozisyon alıp Alpin önünde ellerimi salladım.
"Yok yok hiç zahmet etmeyin siz ben şey ederim ".

Hepsi bana gülerken Gülumseyip etrafa bakmaya başladım.
Alp'lerin cadırındaydık.Aklıma dün gece gelince Alp'e bakıp gülümsedim.
Bana baktığında neden güldüğümü anlamış olucakki göz kırpıp ayağa kalktı.

"Valla eve atmayı duydumda çadıra atmayı ilk defa gördüm.Olsun buda değişik bir fantazi"Kaan dediği şeye gülerken Alp sinirle göz devirip ellerimden tutup beni ayağa kaldırdı.

"Kaan seni bir atarım kardeşim bir daha konuşamassın boş yapma da yürü ". Alp'in sinirle söylediği şeye, Kaan ağzını tutup onur'un arkasına geçti.

"Ay terbiyesize bak,onur aşkım bir şey desene şu sapıga namusuma göz dikmiş ayol "kaan'ın kız gibi konuşmasına onur'da dahil hepimiz güldükten sonra Furkan söze atladı.

"Yemin ederim bu çocuk bizim aramızda iyi dayanıyor". Furkan'ın onur için söylediği cümleyle onur gülüp kaan'a döndü"Eğer bir sevgili yapmak isteseydim seni değil akıllı , güzel ve cinsiyeti kız olan birini  seçerdim Kaan".

Onur'un uzun cümlesinden sonra Kaan üzülmüş gibi yapıp ellerini beline koydu.Ardindan Furkan ve Yusuf "un aynı anda"dııt elendin "       demeleriyle gülmem ikiye katlanmıştı.

"Sabah sabah yine beyin hücrelerim öldü sizin yüzünüzden, Nil'ide alıp gidiyorum arkamdanadam akıllı birileri gelsin artık yeter "Alp bileğimden tutup giderken onur'da peşimizden geldi.

"Kardeşim Alpin dediğini duydun sen burda kalıyorsun"Furkan Yusuf'la Birlikte gülerek kaan'ın yanından çıkarken çadırın ağzını kapatıp içerden çıkmaya çalışan kaan'a baktılar gülerek.

Bu görüntü beni güldürürken masaya geçip oturdum hızlıca, gerçekten çok acıkmıştım.

"Hadi çocuklar binin artık şu arabaya "Asaf hocanın son uyarısıyla yerime oturup kulaklığımı taktım.Bugün eve dönüyorduk nihayet.Son günlerde hızlıca geçmiş hafta sonu gelmişti.
Otobüs ilerlemeye başlayınca çantalarımızı üst boşluğa koyan Alp'e başımı çevirdim.
"Koydunmu öküzcüm?".

İşi bitip yerine oturduğunda Gülumseyip başını salladı."evet".
Telefonumdan Alp'in o gece kulağıma fısıldadıgı şarkıyı açıp dinlemeye başladım.
Herne kadar Alp'in sesi kadar huzur vermesede güzeldi.

Gözlerimi kapatıp başımı koltuğa yasladıgımda uyku bedenimi ele geçiriyordu yavaşca.Bugün çok erken kalkmış ve çok yorulmuştuk.
Uyuyup uyandıgım için başım sallanırken Alp bunu farketmiş olucakki başımı tutup omzuna yasladı.
"Şimdi rahatmısın ?"Alp'in sorduğu soruyla gülümsedim.Alp telefonuna dönerken gözlerimi kapatıp sabah alamadıgım uykumu almak için huzurlu bir uykuya daldım.

BU ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin