17Bolum

110K 5.8K 1.6K
                                    

AVM 'yi didik didik gezmiş nerdeyse herşeyi almıştım hepsini evi hayal ederek alıyordum kapıdan içeri girildiğinde eşyalarımızı aşmak ve ayaklarımizi koymak için aynalı büyük bir fortmanto ve bütün solonu kaplicak yünlü beyaz bir hali aldım oturma odası çok genişti koltuklarii siyah beyaz santiranc desenli olmak üzere L koltuk aldım yanindada ek olarak tekli siyah koltuk vardı yanında  beyaz bir halı alıp onun üzerine koymak için de güzel Bir spor masa aldım televizyon duvarda okucakti arkaasi daha güzel durmasi için eger Alp 'te isterse koltukların deseninden duvar kağıdı istiyordum ama istediğini alabilirsin demişti nasıl olsa onuda not edip
Büyük bir televizyon aldım bana kalsa orta boy yeterliydi ama Alp mesaj atmış büyük almami ve PlayStation 'da almamı söylemişti seviyordu oynamayı  demekki ben aldıkça eşyalar teker teker eve gidiyordu önceden Alp konuşmuştu galiba . Televizyonun altına da uzun bir ünite alip duvar kağıdını yapistirmalarini ondan sonra yerleştirmelerini istedim.

Sıra Mutfaga geldiğinde kırmızının hakim olmasını istediğim için bar masasını kırmızı alıp ayaklı taburelerini siyah aldım dolaplar da siyahtı öyle yeni evli çiftler gibi eşya almıyordum gayet spor ve şık olmasına Özen gosteriyordum buzdolabınida ona göre seçip kırmızı renk aldım yabancı filmlerdeki buzdolabına benziyordu beğenmiştim küçük eşyaları giysi, tabak, çatal, bıçak gibi dekarasyon eşyalarını yarın Alicaktim ve kendim yerlestiricektim.

Eşyalarda yavaş yavaş giderken saate baktım nerdeyse 9olucakti ve anons yapılmaya başlamıştı mağazanın  kapanicagina yönelik.
Görevlilerle konuşup parayı ödedikten sonra dışarı çıktım akşam soğuğu tenimi ele geçirmişti gerçekten soğuktu kollarımı kendime sarıp Alp'i aramak için tefonumu cebimden çıkardım.

Telefon çalışıyo ama Alp açmıyordu oturduğum yerden ayağa kalkıp sıkıntıyla ileri geri gitmeye başlamıştım'offf birde ara diye tembikleyip açmıyor şuna bak ya hayır yani işin varsa soylede bilelim '

Aarkadan agzimin kapanmasıyla gözlerim telesla açıldı  aklıma amcamın mutfakta beni tehtit Edip boğazıma bıçağı dayamasi gelince titremeye başladım korku bedenimi ele geçirirken ağlamaya ve arkamdaki kişiden kurtulmaya çalışıyordum artık bedenim gucsuzlesirken atkamdakinin elleri genişledi ve beni kendine çevirdi Kaan'i gormemle olduğum yerde kala kaldım

'Yenge sakın ol ya şaka yaptım sadece'

Ben nefesimi düzene sokmaya çalışırken dediği şeyle nefesim yettikce konuşmaya başladım omzuna hem vuruyor hem bağırıyordum'saka mi bu nasıl şaka gerizekalı çok korktum haberin varmı ?'

Böyle bir tepki vermicegimi düşünmus olucakki şaşkın gözlerle bana bakıyordu. arkasından koşma sesleri gelince Alp'i gormemle sebepsizce rahatlamistim Alp yanımıza gelip ağladığımi gördü ve sinirle konuştu.

''Noldu lan burda'ellerini yanaklarima koyup saçlarımı düzeltti. Alp ben ve Kaan konusmuyorken tekrar sinirle sordu.
"kaan noldu burda dedim Bir şeymi yaptılar Nil'e ?''.

''ya abi ben şaka olsun diye ağzını kapattım ağlamaya başladı Bir anda, nerden bilim ben bu kadar tepki vericegini?''.

ALp kaan'in üzerine yürürken hemen Furkan'ın arklasina saklandı .
''ulan varya ben senin yapicagin ise sokim''.

''pardon abi''

Alp gözlerindeki belli belirsiz üzüntu ve korkuyla bana hızla dönüp başımı tuttu ve beni kendine bastırıp sımsıkı sarıldı.

''Geçti güzelim geçti bizim sakata bakma sen '' .

İlk defa Alp'i bu şekilde korkmuş görmüştüm benim için endiselenmismiydi yoksa o ?bende Alp in beline kollarımı sarıp göğsüne başımı daha çok bastırdim boyum ondan kisa olduğu için çenesi başımın üzerindeydi ilk defa bir erkeğe böyle sariliyordum korkum güven,huzur ve heyecana dönüşmüştü geri çekilip göz yaslarimi sildim ve bize endişeyle Bakan Kaan'i korumak adına konuşmaya başladım .

'' Alp kızma çocuğa ,benim bir anlık boşluğuma geldi. o yüzden korktum o şaka yapmak istedi sadece ''.

Alp gözlerimin içine bakıp gülüyordu.

''neye gülüyorsun ne oldu ?''

Arkadakiler de gülerken Kaan yanıma gelip sıkıca sarıldı ve kolunu omzuma atti'aslan yengem be... histt!onur bakın da yenge görün böyle yenge isterim ona göre ''.

Alp sınırlı bir şekilde bir bana bir de kaan'in elinin olduğu yere bakıyordu.

'cek lan elini gevşek''kaanin eline vurup arabaya doğru bileğimden tutup yürütmeye başladı beni ,tek bir araba gelmisledi.

Nasıl sigicagimizi düşünüyordum.
Beni öne oturtup kendi yerine geçti arkaya da Furkan ,onur ,Yusuf   ve kaanda oturup yerleştiler  .Furkan Kaan yüzünden sıkışmıştı anlaşılan homurdaniyordu ''ya oglum düzgün otur lan götunun yarisi kucağımda ''.

''sukur edicen yere kızıyorsun Furkan'cim o  popisimi isteyen kaç erkek var biliyormusun onur gülmeye başlayınca Kaan kız gibi saçlarını geriye itip ön koltuklsra dirseklerini koydu .

Bende bu hareketlerine gülerken Alp ''yarabbi kaldm deli içinde 'diyip  arabayı sürmeye başladı''Nil kemerini bağla ''.
''ah unutmuşum tamam ''.

Kaan her zamanki haliyle yine öne atladı''ask olsun Alp he, hiç bize deme zaten Nil Allah'ın lütfu biz Allah'ın belası ,bir karın oldu unuttun bizi ''.

Alp aynadan arkaya bakıp arkasında oturan Furkan'a başıyla Kaan 'i gösterdi Furkan mesaji anlamış olucakki Kaan in basına vurup arkaya yatırdı''oglum az sus lan valla başımı...........".

Onur ,Yusuf ve Kaan hep bir ağızdan

"diittt"
sesi çıkartırken Furkan'in ettiği küfür duyulmamıştı. Furkan da lafını bitirip ''din''dedi.

Hep birlikte gülüp o arada Alp'e baktım Galiba ikinci defa gülerken görmüştüm onu çok güzel gülüyordu ben onu izliyordum o yolu bir an bana baktı ve göz göze geldik kırmızı ışıkta durmuştu aslında herşey durmuştu galiba.
biz birbirimize bakıp gülüyorduk arkadakiler kaan'in igrenc espirilerinden gülüp ona vuruyorlardı Alp yola devam ederken camdan dışarıya baktım ve gecenin karanlığında yukarıya bakıp gulumsedim.

Vote ve yorum atarsanız sevinirim 💫🌹

BU ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin