12.kapitola

1K 59 1
                                    

             Pohled Eleny

Když Mikael zmizel i s Elis, jsem vstala ze země. Nesmírně mě bolela hlava, tekla mi krev. Trochu jsem se oprášila a rozběhla se k Mikaelsonům. Elis to přece chtěla. 

Běžela jsem rychle a snažila se nevnímat bolest hlavy. Měla jsem štěstí, že vím kde Elis bydlí a nemusela se někoho ptát. Už jsem viděla jejich vilu. Trochu jsem zpomalila a snažila se vydýchat, když jsem si ale vzpomněla na Elis tak jsem se zase rozběhla.

Zazvonila jsem na dveře a čekala než mi někdo otevře.  Otevřel mi Klaus a byl značně udivený koho vidí.

"Elis, váš otec, má ji." vyhrkla jsem ze sebe a pak se zřítila k zemi. Před dalším pádem mě zachránili silné paže.

Uslyšela jsem nějaké šuškání. Strašně mě bolela hlava. Mírně jsem se pohla a v tu chvíli všechno šuškání utichlo. Otevřela jsem oči a pomalu se rozhlédla kolem. Sice mě furt bolela hlava ale dalo se to vydržet.  Neznala jsem to tu, kolem mě stálo 5 lidí. Poznala jsem Klause. Takže to znamenalo, že jsem u nich doma.

"Eleno? Jsi v pořádku?" zeptal se mě Klaus, byl zase hodný.

"Bolí mě hlava." zašeptala jsem a zpátky si lehla.

"Řekneš nám co přesně se stalo?" zeptala se mě blonďatá dívka.

"Elis přišla ráno ke mě domů, po snídani jsme šli ven, chtěla se jít podívat do parku a tak jsme šli. Chvíli jsme se procházeli a pak se tam objevil váš otec." na chvilku jsem se odmlčela. "Věděla jsem, že je zle a tak jsem dala Elis za sebe, on mě ale odstrčil na zem a já si o lavičku rozbila hlavu. Pak vzal Elis a ta ještě stačila zakřiče, že mám jít za nějakým Nikem k vám domů, pak ji něco udělal z hlavou a zmizeli." dokončila to a čekala kdo se ozve jako Nik, protože jsem nevěděla kdo to je.

"Takže jsi měla jít za mnou." řekne Klaus. Vůbec jsem to nechápala.

Family MikaelsonWhere stories live. Discover now