22.kapitola

984 52 1
                                    

             Pohled Eleny

Už jsou to tři dny co Elis leží nehnutě na gauči. Během těch tří dnů, jsem byla doma jenom jednou a to si jen pro věci, nechtěla jsem nosit Rebeky oblečení. U gauče jsem se střídala s Nikem, ano v duchu mu říkám Nik ale jinak je to Klaus.

S Bonnie a Caroline jsem nemluvila a je mi to trochu líto, známe se přeci od dětství. Damon a Stefan prý někam odjeli, řekla mi to Rebeka a jí to prý řekla šerifka Forbsová. Rebeka u ní byla prý něco zařídit. S Jeremym si pravidelně volám, je mu smutno ale aby přišel sem tak to ne. Teta Jenna má prý přítele, nevím jak se jmenuje ale prý je šťastná.

"Na Eleno, musíš jíst." vyrušil mě hlas Elijaha. Za tu dobu jsem se se všemi velice sblížila, mám je ráda a už se jich nebojím.

"Nemám hlad." zavrtěla jsem hlavou. Sice jsem jedla naposledy včera večer a teď je odpoledne. Nemám poslední dobou hlad.

"To sníš Eleno, i kdybych to měl do tebe narvat." ozval se se smíchem Kol. Představa, že by do mě to jídlo rval mi přišla strašně srandovní.

"Tak dobře." vzdala jsem se a vzala si od Elijaha špagety.

Pomalu jsem je jedla a pozorovala Elis, přeji si aby se už probrala. Chybí mi ten její nakažliví smích. Když jsem dojedla chtěla jsem se zvednou a jít uklidit ten talíř ale Finn mi ho vzal a šel ho uklidit.

"Eleno? Rozhoduji se jestli mám začít chodit do školy." ozvala se Rebeka.

"Jo, můžeme spolu být ve třídě. Bude sranda." snažila jsem se ji přesvědčit. Teď jsou sice prázdniny a škola je až za necelý dva měsíce ale pomyšlení, že tam budou Caroline a Bonnie mě rozesmutnila. Ani mi nenapsali.

"Tak fajn, ovládnu ředitele aby mě dal k tobě do třídy " souhlasila Beka.

Je divný, že si plánujeme školu, když se Elis ještě neprobral. Chtěla jsem Rebece odpovědět ale přerušilo mě lehké odkašlání. Přesněji dětské odkašlání. Všichni se ihned nahrnuli ke gauči a nedočkavě jsme čekali kdy se probudí.

"Eleno?!" zašeptal dětský hlásek a já hned zpozorněla.

Family MikaelsonWhere stories live. Discover now