42.kapitola

737 40 2
                                    

         Pohled Eleny

Vzbudila jsem se v posteli a sama. Včera jsem usnula na gauči takže mě sem někdo donesl. Asi Nik, byla jsem totiž v jeho pokoji a jeho posteli.

Slezla jsem z postele a šla do mého pokoje, podle Rebeky jsem tu měla všechno moje oblečení a moje věci, chtěla jsem se osprchovat a převléknout. Vzala jsem si modré jeany, spodní prádlo a bílé tílko, které jsem ještě neviděla. Zamířila jsem do koupelny a osprchovala se. Vlasy jsem si vysušila fénem a šla dolů na snídani. Byla tam jenom Rebeka a Elis.

"Kde jsou ostatní?" zeptala jsem se ho.

"Kol spí a Finn šel nakoupit. Nik s Elijahem už šli pro tvého bratra." odpověděla mi Beka a dala Elis misku s čokoládovými kuličky a mlékem.

"Aha a říkal něco Nik?" zeptala jsem se ještě.

"Ne ale budou doma ještě dnes večer." usmála se na mě.

"Fajn." pousmála jsem se a šla zpátky do pokoje. Vzala jsem si svůj notebook a pustila se film. Převlékla jsem se do tepláků a sedla si na postel. Pustila jsem si Láska Nebeská. Miluji ten film. Ke konci filmu jsem usnula a probudila mě hlasitá rána. Pomalu jsem šla dolů podívat se co se děje.

Byl tam Nik s nějakou zrzkou. Začali se líbat a Nik ji vysadil na stůl. Slzy mi tekli po tváři a já chtěla nenápadně odejít ale všimli si mě.

"Eleno?!" vyhrkl rychle Nik. "Myslel jsem, že jsi s ostatními venku."

"Hajzle." zašeptala jsem a odešla. Nechala jsem ho stát v kuchyni s tou blbkou a šla pryč.

Proč mi to udělal? Nechápala jsem to. Kde má vlastně Jeremyho? Možná jenom nechtěl přijet.

Nevěděla jsem kam jdu, nikdy jsem tu nebyla a ven mě nikdo nevzal. Miami je pro mě něco nového. Šla jsem na pláž, co byla kousek. Sedla jsem si co nejdál od lidí a v klidu se rozbrečela.

"Co se stalo? Proč pláčeš?" zeptal se mě někdo.

Family MikaelsonWhere stories live. Discover now