25.kapitola

929 46 0
                                    

          Pohled Eleny

Když mě Kol dovezl domů v jeho luxusním autě, jsem ho objala a pak šla domů.

Teta Jenna byla na 'kamarádské schůzce' s jejím novým přítelem a Jeremy byl venku s Tylerem a Mattem takže jsem byla sama doma. Nejdříve jsem si šla napustit vanu a Rebeky oblečení jsem dala do pračky. Až teď jsem si vzpomněla, že jsem si u nich zapomněla moje věci. Půjdu si pro ně zítra. Vlezla jsem si do napuštěné vany a začala přemýšlet.

Co když Nik slyšel jak říkám, že se mi líbí? Líbím se mu taky? Co když si Elis nevzpomene? Určitě to bude svádět na mě, protože mě si zapamatovala.

Umyla jsem si hlavu a poté oholila všechny chloupky které nechci, pak jsem vylezla z vany a vypustila ji. Kolem sebe jsem omotala ručník a šla k sobě do pokoje. Mám koupelnu vedle svého pokoje společně s Jeremym. Dřív jsem ji mívala samotnou ale táta proboural jednu stěnu a dal tam dveře, takže když se koupu musím zamknou oboje dveře.

V pokoji jsem rozsvítila a šla si učesat vlasy, ty jsem si následně spletla do copu. Oblékla jsem si spodní prádlo, tílko a kraťase. Ještě jsem se nechystala spát, jinak spávám jenom v tílku.  Když jsem chtěla dát ručník do koše na prádlo tak jsem vykřikla úlekem.

Nebyla jsem v pokoji sama. Celou tu dobu seděl na posteli a pozoroval mě.

Family MikaelsonKde žijí příběhy. Začni objevovat