59. kapitola

652 38 2
                                    

       Pohled Elis

"Jeremy půjdeš si se mnou hrát? Prosím." prosila jsem Jeremyho a tahala ho za ruku. Od té doby co je tu tak se baví jen s Bekou, furt na sebe koukají.

"Tak dobře Elis ale jen chvilku, jo?" souhlasil a já ho s úsměvem táhla do mého nového pokoje.
Můj pokoj je celý modrý, přešla jsem na modrou nedávno, růžová je pro malí holčičky a já už nejsem malá.

"Tak s čím si chceš hrát." zeptal se mě a sedl si na postel, skočila jsem za ním.

"Vlastně si chci povídat." přiznala jsem, a začala si hrát s dekou. 

"Tak mluv." vybídl mě a stále se usmíval.

"Začnu od začátku. Když jsem ještě vyla člověk, bydleli jsem v malém domečku, měla jsem pokoj se sourozenci, měla jsem bratra Henryho, byly jsme dvojčata ale když byl s Nikem venku tak ho zabili vlci a máma byla, jak nám pak řekla, čarodějka a napadlo ji že z nás udělá ty nejsilnější stvoření. Ještě ten večer nás přeměnila a Mikael ji zabil, tak mi to řekl Nik. Od té doby se stále stěhujeme. Byly jsme skoro na všech místech, poznala jsem plno jiných dětí ale s nikým jsem se nekamarádila déle jak rok. Jednou Elijah přivedl Katharinu a zamiloval se do ní, Nik ji chtěl ale zabít kvůli té kletbě ale ona využila jednoho služebníka upíra a nechala se přeměnit. Nenávidím ji za to jak se Nik s Elijahem kvůli ní pohádali, bylo to zlé.
Teď, když jsem přijeli do Mystic Falls a potkali Elenu, bála jsem se, že to dopadne jak s Katherine ale El jsem si hodně oblíbila a stalo se hodně věcí. Unesl mě vlastní táta a mučil mě, hodně mi ubližoval a já ho přestala mít ráda. Když jsem se pak po tom probudila nevím proč ale pamatovala jsem si jen Elenu, nikoho jiného. Když zmizela Elena tak jsem si vzpomněla na všechno ostatní. El se stala upírem a dala se s Nikem dohromady, jsem ráda, že jsou spolu ale teď se bojím, že se stane to co minule s Katherine akorát s Kolem. Myslím, že ji má rád jinak než já, má ji rád tak jako Nik. Nesmíš dovolit Eleně aby si začala s Kolem, zničí to naši rodinu." vyprávěla jsem a když jsem skončila tak na mě udiveně zíral.

"Páni, Elis. Já nemám slov, neboj nedovolím to Eleně." řekl nakonec.

"Ještě něco, ta mala holka, Lusi, nechci ji tu. Co když ji budou mít všichni raději něž mě?" zašeptala jsem stydlivě, nemám právo ji nemít ráda, je to jen malé děcko.

"Neboj, tebe budou mít raději. Nemusíš na ni žárlit a navíc, ty jsi upír a budeš tu navždy ale kdežto Lusi jednou zemře." přemýšlel hlasitě Jeremy. Začíná se mi líbit.

"Fajn a teď si pojď hrát na baletky." zasmála jsem se. Měl pravdu, ona jednou umře a já budu žít navždy ale co když ji taky přemění?

Family MikaelsonWhere stories live. Discover now