49.kapitola

655 35 2
                                    

Pohled Rebeky

Po tom co ten kluk, Ricky, odešel jsme dali Elis hlídat k sousedům a šli Elenu hledat, já s Finnem a ostatní spolu, beztak se Nik od nich odpojí. Je to jeho Elena.

"Myslíš, že je Elena v pořádku?" zeptala jsem se Finna. Jsem ráda, že jsem s ním on mi rozumí.

"Neptej se mě na to, nechci ti lhát." zašeptal. To na něm miluju, nikdy mi nelže ale v tuhle chvíli bych brala to lhaní.

"Mám ji ráda, nechci aby se ji něco stalo." řekla jsem tiše.

"Já ji mám taky rád, je s ní zábava." přiznal se. Má pravdu, za tu dobu se s Elenou všichni sblížili ale nejvíc Finn a Kol.

"Hej, vy tam. Nejste náhodou haranti od Mikaela?" zakřičel na nás někdo. Hned jsme se otočili, byly tam dva upíři, které jsem si pamatovala z minula.

"Kdo je u tebe harant. Jsi si raději utřít mléko, teče ti po bradě." zakřičel na něj zpátky Finn, musela jsem se zasmát.

Ucítila jsem na ruce jemné bodnutí. Koukla jsem se na rameno a viděla malou šipku.

Finn se na mě podíval ale nemohla jsem poznat jak, začala jsem vidět rozmazaně a pak jsem spadla o zem.


"Vstávat!" křičel někdo. Namáhavě jsem otevřela oči a všimla si Finna, ten stál u jednoho z nich a měl u srdce kůl.

"Jdeme." někdo mě hrubě zvedl, nemohla jsem se bránit a ani nic říct. Byla jsem celá taková zeslabená, to bude tou šipkou a Finn na tom byl stejně. Věděla jsem ale jedno, uvidíme Elenu. Taky že jsme ji viděli, držel ji jeden z jeho upírů. On sám stál kousek stranou a šklebil se, jako vždy. Finn skončil v nějaké cele a mě někdo prokousnul ruku. Celkem to bolelo. Dotáhl mě k Eleně a já pochopila, co chce udělat.

Když měla Elena dost mé krve tak mě šoupli k Finnovi a já pak jenom viděla, jak Eleně ten upír zlomil vaz. Únava mě hned přešla a já vykřikla hrůzou. Elena padala k zemi ale ten co ji zabil ji stačil chytit a strčil ji k nám. S Finnem jsme k ní přiklekly a Finn si dal její hlavu do klína. Se slzami jsem čekala, kdy se probudí, mezi tím ostatní odešli a Mikael něco řekl, nešlo mu moc rozumět ale řekl něco v tom smyslu, že to je jen začátek.

Tichý syknutí mě upozornilo, že se Elena probírá.

Family MikaelsonWhere stories live. Discover now