Bölüm 3

4.4K 402 584
                                    

Jin'le Taehyung'un arasındaki tartışmadan sonra ikisi de birbiriyle birkaç gün konuşmadılar. Taehyung her zamanki gibi geceleri yine odalarından çıkmaya devam ediyordu. Jin de her zamanki gibi uyumaya çalışıyordu. Fakat Taehyung'un nereye gittiğini artık bildiği için Taehyung her kapıyı çarptığında artık uyuyamaya başlamıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Taehyung'un o gece kulübünde ne yaptığını düşünüp duruyordu çünkü.

Bedeni kendisini oldukça yorgun hissettirse bile gözlerini kapattığında bir türlü uyuyamıyordu. Aklına hep Taehyung'un direğin etrafında yarın yokmuş gibi dönmesi geliyordu.

Bu yüzden bir ara gece uyuyamadığı için direk dansı yapan birkaç adamın videosunu izlemişti, Taehyung'u anlamak için. Fakat izlediği hiçbir video Taehyung'un yaptığı gibi güzel ve etkileyici değildi. Direk dansı yapan adamların yaptığı hareketler oldukça ezberlenmiş ve gösteriş amaçlı görünürken, Taehyung'un yaptığı hareketlerin her biri sanat gibiydi. Böyle düşündüğü zamanlarda ''Belki de tanıdık birisi yaptığı için güzel geliyordur.'' diyordu kendisine.

Jin'in yine uykusunu alamadan uyandığı günlerden birisinde ikisi, derse gitmek için hazırlanıyorlardı. Fakat o sırada kapılarını birisi çaldı.

Çoğunlukla kimse Taehyung için odalarına gelmezdi bu yüzden genellikle Jin bakıyordu kapıya. Bu sefer de kapıya bakmak için çantasını hazırlamayı yarıda bırakıp kapıya yöneldi. Kapının önüne geldiğinde kapı kolunu çevirdi ve kapının ardında daha önce hiç görmediği bir adamı gördü karşısında.

Jin'in karşısındaki kişi, Jin'den hafifçe uzundu. Üzerinde beyaz bir gömlek vardı ve önü abartı olmayan bir şekilde açıktı. Üzerine geçirdiği pantolon askılığı, cilalı ayakkabıları ve geriye taranmış özenli saçıyla her tarafından şıklık saçıyordu. ''Kim Taehyung'un odası burası mı?''

Taehyung'u tanıyan bu yabancı adamı merak etti Jin. Bir an içinde bu adamın Taehyung'un gece kulübünde peşine takılan birisi olmasından korktu. Bu yüzden ona hayır diyip geri gitmesini sağlamayı bile düşündü. Fakat Taehyung kapıdaki sesi duyar duymaz Jin'in yanına geldiğinde ''Ne arıyorsun burada?'' dedi karşıdaki kişiye karşı. Taehyung'un sesinden karşıdaki adamı tanıdığı anlaşıldığı için bir adım geri çekildi Jin.

Karşıdaki adam Taehyung'u bulabildiği için tam gülümseyecekti ki Taehyung'un böyle demesinden sonra dudağını büzdü. ''Biricik abine hoş geldin bile demeyecek misin Taehyung?''

Jin, Taehyung'un ilk defa bir yakınını gördüğü için ne yapacağını bilemedi. Biraz düşündükten sonra aralarına girmemeye karar verdi. Taehyung'un abisi içeriye girip odayı incelemeye başladığında Jin de kapıyı kapatıp odasındaki kendi tarafına gitti.

Taehyung, abisinin burada olmasından ve özellikle odasına gelmesinden oldukça rahatsız olmuş görünüyordu. ''Burada ne arıyorsun dedim sana.''

Taehyung'un abisi, Taehyung'u görmezden gelip Jin'e yöneldi. Taehyung'un sorusunu ertelemenin onu iyice sinirlendireceğini biliyormuş gibi. ''Merhaba ben Kim Namjoon, Taehyung'un abisiyim.''

Namjoon elini Jin'e uzattığında Jin istemediği halde onun elini sıkıp ''Ben de Kim Seokjin memnun oldum.'' dedi. Taehyung'un özel hayatına karışmak istemediği halde özel hayatı şu anda kendisiyle el sıkışıyordu.

O sırada Taehyung görmezden gelinmekten bıkmış gibi Namjoon'un yanına gitti ve onu kendisine çevirdiğinde bir şey demeden açıklama bekliyor gibi durdu. Namjoon, kardeşinin ona dokunmasıyla beraber bundan tiksinmiş gibi Taehyung'un dokunduğu yere bir süre baktı ve ardından konuşmaya başladı. ''Bugün aile yemeği var, annem seni yemeğe çağırmamı söylediği için geldim.''

NIGHT CHANGES ~TaeJin~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin