Bölüm 21

3.6K 281 616
                                    

Taehyung'un son sözünden sonra Jin 12. odada tek kalmayı beklemiyordu. Etrafında ne Taehyung vardı ne de başka birisi. Karanlıkta yalnız başınaydı ve ne yapacağını bilemez durumdaydı. Odaya girdiğinde, daha doğrusu iteklendiğinde Taehyung arkasında kalmıştı.

Birkaç dakika öncesine kadar kapı kolunu çevirip odayı ardına kadar araladıklarında, Jin önden Taehyung'un gitmesi için beklemişti. Fakat Taehyung bakışlarını içeriye odaklayıp iki elini ceplerine yerleştirdikten sonra, başıyla Jin'in içeriye gitmesi için işaret yapmıştı sadece. ''Önce doktorlar, buyur.''

Jin içeride ne olup olmadığı belirsiz bu odaya baktıktan sonra ileri gitmesi gerekirken aksine geri adım atmıştı. Az önce bu işte birlik olduklarını belirten bir cümle kuran Taehyung'un anında satış yapmasını gülünç bulmadan edemiyordu. ''Neden sen de gelmiyorsun?''

Taehyung sıkıntıdan ceplerine kurulmuş olan parmaklarını hareket ettirmeye başladığında Jin onların hareketini görebiliyordu. Bir an önce odaya girip işe başlamak için sabırsızlanan Taehyung'un sesi, konuştuğunda bir çocukla konuşuyor gibi çıkmıştı. ''Çünkü doktor olarak ilk önce oraya senin gitmen lazım. Hastalar sonradan odaya gelir Jin.''

Jin aldığı cevabın ardından odaya tekrar baktığında, bu bakışı uzun sürmüştü. Karanlıktan korktuğundan değildi. Fakat bu odaya adım attığında sanki birisi tarafından kilitlenecekmiş gibi hissediyordu. Odaların bilinmezliği tarafından çekilirken, içerideki gizem tarafından kaybolacakmış gibi.

Jin'in bir süre hareket etmeyip içeriye bakar bir şekilde kalmasının ardından, Taehyung onu bu yüzden içeriye iteklemek zorunda kalmıştı. Aslında zor kullanmak istemiyordu fakat içeriye girince korkulacak hiçbir şeyin olmadığını bildiği için işi hızlıca halletmek istemişti. Küçük çocuklara yüzmenin, direkt suyun içerisine atılarak öğretilmesi gibi bir usul izlemişti kendince.

Jin'in iteklenmesinin sonucunda birkaç haykırış ve arbede yaşansa da, odanın içine itilip kapının kapatılmasından sonra her iki tarafın da sesi kesilmişti. Odanın ses yalıtımlarının bu kadar güçlü oluşunun azizliğine bir kere daha tanık olmuştu Jin. Her türlü ihtimale karşı yapmışlardı tahminince.

Şimdi ise odanın karanlığında bulunurken geri çıkmak için arkasına dönüp kapıya baksa da, buna yeltenmedi. Geri çıksa bile Taehyung tarafından tekrar iteklenip tekrar arbede yaşayacağından emindi. Üstelik bunlar olmasa bile alt üstü bir canlandırma odasıydı burası, en fazla ne olabilirdi ki?

Tüm iyimserliğini üzerinde toplayıp kontrolü elinden bırakmamaya çalışırken, odayı aydınlatmanın iyi olacağını düşündü. Düğmenin nerede olduğundan emin değildi ama illaki duvarda olurlardı. Bu yüzden kapıdan fazla uzaklaşmamanın getirdiği yararla duvara doğru elini götürdü. İlk başta sadece duvarın pürüzsüz yüzeyini hissettikten sonra parmakları bir şeye çarptıklarında, düğmeyi bulmuştu. Parmaklarını yukarı getirdiğinde, ışığı açtı.

Odanın içerisini gözlerini alan bembeyaz ışık doldurduğunda, gözlerini kısmak zorunda kaldı. Ardından etrafına bakabilmek için kollarını lambaya doğru siper etti. Fakat bir süre gözlerini açmaya çalışıp etrafa alışmaya başlayınca, kollarını yavaştan aşağı indirmeyi başarabilmişti.

Hafiften odayı incelemeye başladığında, buna hayret etmemek elinde değildi. Oda tasarımcısı her kimse, burasının olabildiğince gerçek durması için elinden geleni yaptığı belli oluyordu. Zira direkt karşısında duran doktor masasında bulunan dağınıklıkta bile bir doğallık bulunuyordu. En gereksiz duran eşyalar bile masaya konulmuştu. İçinden ''Detaylar önemlidir.'' diye içinden geçirdi Jin. Tasarlayan kişi de büyük ihtimalle böyle düşünmüştü.

NIGHT CHANGES ~TaeJin~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin