Bölüm 12

3.9K 345 499
                                    

''Bu sefer evde mastürbasyon yapmana gerek kalmadı.''

Taehyung kendisini toparladıktan sonra Jin'in kucağından inmişti. Çıplak gövdesinin üzerini kapatmak için yere düşen gömleğini aramaya koyuldu bu sırada. Az önce Jin'in kucağında ihtiyacı varmış gibi sürtünürken şimdi, soğukkanlı haline geri dönmüştü.

Jin ise oturduğu kanepe hala oturarak az önce ne yaşadığını idrak etmeye çalışıyordu. Buraya gelirken kendisinin ya da Taehyung'un boşalacağı aklının ucundan bile geçmemişti. Bir eğlence uğruna bu kadar ileri gideceklerini de bilmiyordu.

Nefes alışverişi ve kalp atışı birbiriyle yarışacak derece hızlıyken, hissettiği ıslaklık az önce yaşadığı tutkuyu bağırıyordu beyninin aksine. Anın akışına o kadar kapılmıştı ki, az önce hiç tanımadığı ve görmediği birisi onu izlerken neredeyse Taehyung'la sevişmişti.

Jin, önündeki televizyon ekranına hipnotize olmuş bir şekilde bakarken Taehyung'un ona yönelttiği soruyla kan yine beynine sıçramıştı. Bu konuyu gündeme getirmekle hiç uslanacağa benzemiyordu. Bu yüzden Jin hızlıca yerinden kalktı ve beyaz gömleğinin kollarını giymeye çalışan Taehyung'un yanına gitti.

Taehyung o sırada daha ne olduğunu bile anlamadan, Jin'in onun bileğini tutup kendisini sürüklemesiyle beraber mutfak tezgahına sırtı dayanmıştı. Bu ani hareketten ne kadar ürkmüş olsa da, Jin'e sert bir şekilde bakmaya çalıştı. Jin'in çatılmış kaşlarının altındaki gözleriyle buluşarak karşılık verdi ona.

Fakat Jin ona tek bir kelime etmeden, Taehyung'u tedirgin eden gözlerini onun üzerine dikmeye devam etti. Taehyung aralarındaki bu gerilimden gittikçe rahatsız olduğundan, bir şey söyleyecekken Jin'in bir hareketi yüzünden ağzını açsa da lafı başlamadan sona erdi. Zira Jin, mutfak tezgahını tutan elini yerinden kaldırarak, Taehyung'un pantolona doğru getirdi ve onun aletini eliyle kavradı.

Taehyung zaten altındaki ıslaklığın etkisiyle daha da her şeyi hissedebilir durumdayken, Jin'in sımsıkı kavrayışı yüzünden daha da aciz bir duruma düşmüştü. Baştan ayağa kadar vücudunda bir enerjinin yükseldiğini hissederken yerinde kıpırdaşarak kafasını geriye attı.

Jin, Taehyung dile getirmese bile tüm vücuduyla tepki vermesi yüzünden bundan tatmin olmuştu. Onu tekrardan zevke getirmek amacıyla tekrar aletini yavaş ve bastırarak okşayınca Taehyung, Jin'in önünde gözlerini kapatarak inledi. Ardından bunu yapmaması gerekiyormuş gibi dudağını ısırdı. Jin hala Taehyung'a odaklanmış bir şekilde yüzüne bakarken, onun tahrik olmuş bu haline cevap verdi. ''Sanırım bu sefer evde senin mastürbasyon yapman gerekecek.''

Jin'in bu lafından sonra tokat yemiş gibi kendisine gelen Taehyung, gözlerini açınca karşısında kendisine sırıtan Jin'i bulmuştu. Otomatikman kaşları çatılırken Jin'in elini hemen üzerinden çekti ve Jin'i kenara atarak söylene söylene kapıya doğru yöneldi.

Jin onun bu afallamış görüntüsüne içten içe gülerken Taehyung'u olduğu yerden izledi, ne yapacağını görmek için. Taehyung o sırada kapıya kadar gidip önünde dururken, Jin onun kapıdan çıkacağını düşünmüştü. Zira Taehyung'un üzerini giymesinden sonra buradaki işleri bitmiş gibi görünüyordu.

Fakat Taehyung, Jin'in düşüncelerini aksine direkt olarak kapıdan çıkmayıp kapı önünde bir şeylerle uğraşmaya başladı. Jin onu uzaktan izlerken anlam vermediği bir şekilde, Taehyung'un karanlık içerisinde gizlenmiş ve kapının yanında bulunan bir camı kaldırıp bir butona bastığını gördü.

Kırmızı renkli bu buton, sanki birazdan bu odayı disko topuna çevirecek kadar gizemli ve tehlikeli durduğundan Jin elinde olmadan da olsa gerilmişti. Gerçi bu gece kulübünde yer alan neredeyse hiçbir şeyin masum olmadığını düşünüyordu. Zira her şey muhtemel tehlikeli bir alet gibi görünüyordu. Bu sebeple gittikçe gerildiği için Taehyung'un ne yaptığını öğrenmek adına onunla konuştu. ''Taehyung ne yapıyorsun?''

NIGHT CHANGES ~TaeJin~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin