7

30.2K 503 954
                                    

chapter 7 sponsored by JinnieFinnie

Jungkook en Jimin staren in een trans over hoe makkelijk de twee omega's met Jin converseren. Ze zijn helemaal niet gemeen of respectloos. Er worden geen scheldwoorden gebruikt en zelfs toen Taehyung  schold, was het enige wat Jin deed lachen en zeggen 'kom op je weet dat ik niet houd van schelden'.

Waarnaar Taehyung antwoordde met een excuses en Jungkook moest zichzelf knijpen om te zien of hij niet droomde.

Hij en Jimin delen een blik en de kleinere haalt zijn schouders op. "Hoseok, zou jij alsjeblieft water voor me willen halen?" Vraagt Jin terwijl hij wat geld naar hem toe schuift en Hoseok lacht naar hem en knikt. "Natuurlijk, ik ben zo terug."

Jungkook is ervan overtuigd dan de oudere alfa een tovenaar is maar opeens schopt Taehyung hem onder te tafel. "Geef me een pen."

"Praat niet zo tegen me." Snauwt hij terug, net doen alsof de schop helemaal geen pijn deed   terwijl het eigenlijk heel veel pijn deed.

"Wil je dat ik zak?"Vraagt de omega en tot zijn afschuw grinnikt Jin, blijkbaar vindt hij de situatie hilarisch. Jimin haalt gewoon zijn schouders op terwijl Namjoon zich focust op zijn huiswerk.

"Waarom kan je niet gewoon alsjeblieft zeggen?" Vraagt de jonge alfa, Taehyung leunt alleen naar voren en rukt de pen uit zijn hand terwijl hij zijn hoofd schud.

"Domme alfa."

"Luister even jij kleine-"

"Jongens." Onderbroken door de oudere alfa, voelt Jungkook zich extreem geïrriteerd maar hij weet beter dan brutaal te doen tegen hem.t."

"We zijn hier om te studeren, niet om te vechten."

Jungkook knikt zn hoofd voordat hij in zijn tas graait voor een nieuwe pen. Ogen gericht op zijn boek terwijl ze studeren in stilte, komt Hoseok terug en geeft hij Jin een fles water en kleingeld maar buiten een 'dankjewel'  wordt er niks gezegd.

Het is best vredig zo, maar nog steeds blijft Jungkook worstelen met de vraag waarom Taehyung en Hoseok normaal doen tegen Jin maar blijken te denken dat Jimin en hijzelf de slechtste mensen zijn die ooit de aarde hebben bewandeld. Jimin, hij en de alfa die werd geslagen vanochtend.

De tijd ging snel voorbij zonder enige problemen. De groep is al aan het inpakken om te vertrekken wanneer Taehyung Jungkook's pen terug gooit, recht in z'n gezicht.

"Taehyung, je-"

"Blah blah blah, laten we naar de les gaan." Snauwt de omega terwijl hij wegloopt alsof hij niet net de alfa zonder respect heeft behandeld.

"Kom hier jij-" Jungkook wordt naar achter getrokken door Jin die lacht. "Laat hem ophef maken, het is wat omega's doen."

"Maar hij-"

"De les begint!" Met dat is Jin weg met Hoseok dicht erachter aan terwijl hij zijn tong op een kinderachtige manier uitsteekt naar de jonge alfa.

"Ik ga naar de gevangenis gestuurd worden voor moord." Jungkook zucht, zijn tas zwaaiende over zijn schouder. Hij probeert kalmer te worden maar alles in hem schreeuwt om achter de omega aan te gaan en hem tenminste stevig aanspreken. Zijn wolf wil de omega onderdanig zien.

"Taehyung is gewoon een speciaal soort persoon." Zegt Namjoon.

"Dat weet ik, maar hij is nu ook een omega." Zegt Jungkook schamper.

Jimin zucht. "Wanneer zijn titels zo belangrijk geworden Joonie, gelukkig ben jij mijn kleine gehoorzame vriend." Zegt Jimin terwijl hij de langere port.

"Gehoorzaam? Nee, ik doe mijn eigen ding. Ik irriteer gewoon geen alfa's zoals die twee doen." Kondigt hij aan voordat hij weg loopt. "Kom op jongens, de les begint bijna."

"Zij hij net jongens?" Vraagt de kortere.

"Ik denk van wel."

"Ze nemen ons niet serieus."

Jungkook kreunt. "We moeten snel iets doen. We moeten hun laten zien wie er  de baas is."

"Maar hoe?"

De jongere haalt zijn schouders op. "Hoe moet ik dat weten?"

De twee slepen hunzelf naar de volgende les en pruilen als kinderen terwijl ze plaats nemen, alleen om door een klasgenoot gepord te worden.

"Ik zag jullie praten met de nieuwe omega's, denk je dat ze geïnteresseerd zijn?"

"Ik weet het niet man, ze willen liever dood dan met ons praten maar ga je gang en probeer het." Moppert Jimin bitter voordat hij zich draait naar Jungkook.

"We hebben een plan nodig voor die omega's."

"Jimin, zoals ik al zei, ik weet het niet."

"Ik heb echt niks aan je."

"Ik-"

"Oh mijn god hou je mond, die bèta die ons net die domme vraag heeft gesteld loopt nu naar Taehyung." Jimin onderbreekt hem, alleen voor de twee om te staren naar de interactie en naar Jungkook's afschuw, lijkt het alsof de bèta de omega's nummer krijgt.

Hij voelt woede opbouwen totdat hij wordt aangestoten door zijn kortere vriend.

"Gast, doe je hoektanden weg."

Alleen nu merkt hij dat de puntige tanden verschenen zijn en hij zucht.

"Ik wou dat ik mijn ex beste vriend begreep."

wait it's in dutch??

SUBMISSIVE. - VKOOK - ✔️Where stories live. Discover now