2. Kısım 'Yeni Okul, Aynı Salaklar'

3.1K 241 265
                                    


İlk gün

Johnny Hoca'nın odasından çıktıktan sonra pek konuşamadan sınıflarına dağılmışlardı. Okul bittiğinde hepsi Yangyang'in anneannesinden kalan eve gitmişlerdi. Ev, yaklaşık 3 yıldır boştu ve Yang bu evi arkadaşları ile vakit geçirmek için kullanıyordu. Jaemin buzdolabından bir bira çıkarıp salona oturduğunda diğerleri de onu takip etmişti.

"Şimdi o sikik okula gidecek miyiz abi biz?" dedi Jisung.

"Mecburuz. Ailemizin ettiğimiz çoğu kavgadan haberi yok. Özel okula da gidemeyeceğimiz için maalesef gitmeliyiz." dedi Yang onun yanına oturup.

"Sikicem yaptıkları işe bak ya. Ben o Moon bebeleri ile uğraşamam. Zaten annemler son sınıfım diye beynimi sikiyor hergün." diyerek söylendi Lucas. İçlerinde en büyük oydu.

"Daha onların da bizim geleceğimizden haberi yok sanırım." dedi Haechan birasından büyük bir yudum alırken.

"Sanmam. Yoksa kapımızda biterlerdi bugün." diyerek ona baktı Yang.

Jaemin sessiz bir şekilde onları dinliyordu. İçinden o kadar çok küfretmişti ki. Dışından diyecek hiçbir şeyi kalmamıştı. O piçler ile okumak istemiyordu. Kafasını, gözlerini kapatarak oturduğu koltuktan geriye doğru attı. Arkadaşları konuşmaya devam ediyordu. Bugün çarşambaydı ve haftaya pazartesi yeni okullarına gideceklerdi. Haechan oturduğu koltuktan kalkıp bir bira daha aldı. Geri oturduğun da Jaemin'e döndü.

"Ne düşünüyorsun Jae?"

"Bir şey düşünmüyorum. Değişen bir şey olacağını da sanmıyorum. Mecbur gidicez. "

"Umalım da bu kez cidden kavga etmeyelim. Bu okuldan atılırsak yapacak hiçbir şeyim kalmaz." diyerek hepsine baktı Lucas.

"Biz ve onlarla kavga etmemek? O Mark itini bugüne kadar öldürmemem bile lütuf be." dedi Jisung gülerek.

"Bu sefer bizi koruyacak bir okulumuz yok." dedi Haechan ona dönerek. Hepsi iç çekti bu laftan sonra.

"Cidden, bu hafta okula da gitmeyelim bari zaten iki gün kaldı." dedi Jisung. Diğerleri de onayladı.

"Of bari bu sefer aynı sınıfta olalım." dedi Haechan, Yang'ın dizlerine uzanıp. Deminden beri içmek onu etkilemişti.

"Siz aynı sınfta olsanız bile Lucas ve ben farklı sınıflar da olacağız." dedi söylenerek Jisung. Bu haline hepsi güldü. Küçükleri bu konu hakkında sıksık söyleniyordu. Bundan sonra sadece boş muhabbet yaptılar.

Aradan geçen 4 gün sonra Jaemin sabah Lucas'ın evinin önünde bekliyordu. Lucas hızlıca aşağı indiğinde selamlaştılar. Evleri birbirine çok yakındı.

"Hazır mısın?"

"Of hiç istemiyorum oğlum ya. Hazırlanmak bile istemedim o derece. Sevmiyorum ben o Moon bebelerini. Bizde Moon'lu olucaz bide işe bak." dedi Lucas sızlanarak. Jeamin gözlerini devirdi. 4 gün boyunca hepsi aynı şekilde sızlanmıştı.

"Söylenme artık. Gidiyoruz işte." dedi Jaemin. Yanyana yürümeye başladılar yarım saatlik bi yürümeden sonra okula varmışlardı. Diğerleri onları kapının orda bekliyorlardı. Hepsinin yüzü asıktı. Jaemin yanlarına yaklaşıp derin bir nefes aldı.

"Moralinizi boşuna bozmayın. Yeni okul, aynı salaklar. Yapacak bir şey yok. Onlar bize sataşmadığı sürece sataşmayın."

Toplanıp içeri girdiler. Johnny Hoca camdan onları izliyordu. İçeri girdiklerinde tüm okul onlara bakıyordu. Bir çoğu onların okula yeni gelecek öğrenciler olduğunu biliyordu. Önleri bir anda Jeno ve çetesi tarafından kesilince Jaemin sinirle nefes verdi.

"Vaay, hoşgeldiniz ezikler." dedi gülerek Mark. Jisung ile karşı karşıya gelmişlerdi.

"Hiç hoşbulmadık ama canım ya." dedi Haechan ona yandan bir bakış atıp.

"Ama üzülürüm tatlım neden hoşbulmadın ki. Gidecek başka yeriniz yokmuş diye duyduk biz." dedi Jeno gülerek.

"Belki de size cehennemi yaşatmaya gelmişizdir." dedi Haechan bu sefer ona bakıp.

Jaemin dikkatlerini onlara vermiyordu. Bir adım geriden boş bakışlar ile izliyordu sadece. Şimdiye kadar sesini bile duymamıştı bu salaklar onun zaten. Arkadaşları ve samimi olmadığı insanlar dışında kimse ile konuşmazdı, düşmanları ile bile.

" Tatlım, sen mi cehennemi yaşatacaksın?" diyerek Haechan'a baktı Mark.

"Haklısın." dedi Haechan gülerek. "Sen zaten cehennemde yaşıyorsun belli."

İkisi birbirine nefret bakışı atarken Johnny Hoca camı açıp içeri girmelerini bağırdı onlara. Hepsi birbirine nefretle bakıp içeri girdiler. Bunun burda bitmeyeceği belliydi.

Tüm yıl nasıl çekilecekti acaba?

Take Off ~ Nomin  '✓' Where stories live. Discover now