35. BÖLÜM

1.8K 163 143
                                    

Hepsi üstlerini değiştirip yataklara uzandıklarında kimse kimseye yaklaşamıyordu. Jaemin uyurken çocuğa yapışacağını biliyordu bu yüzden öncesinde onu uyarmak istedi.

"Jeno?"

"Efendim?" dedi Jeno onun yüzünü inceleyerek.

"Şey, ben gece yanımda biri yatarsa sarılmadan uyuyamıyorum. Bir nevi yastık yapıyorum, bu yüzden rahatsız olursan şimdiden özür dilerim." dedi içtenlikle.

"Sen ciddi misin?" dedi mutluluk ile Jeno.

"Evet." dedi Jaemin.

"Bu harika!" dedi Jeno sonra biraz aydınlandı. "İyi de sen kimle yatıyorsun geceleri?"

"Bizim çocuklarla." dedi Jaemin gözlerini devirip.

"Ha doğru onlarsa sıkıntı yok." dedi Jeno rahat bir nefes vererek.

Jaemin onun bu tavrına kahkaha ile gülünce Jeno onu belinden yakalayıp dibine çekti. Bu kadar yakınlaşacaklarını düşünmemişti. Burunları birbirine değiyordu. Jeno durumun etkisi ile yutkundu. Gözlerini Jaemin'in gözlerine çıkaramıyordu. Jaemin'in de ondan farkı yoktu.

Jeno kendini tutmaya çalışıyordu ama Jaemin'in çekilme belirtisi göstermemesi onu çok zorluyordu. Jaemin'in ise geri çekilmek aklının ucundan bile geçmiyordu. Hızlanan nefes alışveriş sesleri odayı doldurmaya başlayınca Jeno elindeki hakimiyetini kaybetmek üzereydi.

"Kahretsin!" diyerek fısıldadı.

Fısıldayan dudakları Jaeminin dudaklarına değmişti bu elinde zaten kalmayan hakimiyetini tümden kaybetmesine sebep olmuştu. Hızlıca çocuğun dudaklarına dudaklarını bastırmıştı. Hemen ardından ince bedeni iyice kendine yapıştırmış ve bir anda altına almıştı. Dudakları yavaşça alt dudağına odaklandığında Jaemin çocuğun üst dudağını çekiştirmişti. Jeno onun bu tavrı ile çocuğun alt dudağı ile oynamayı bırakıp üst dudağını ağzının içine almıştı. Hafif ısırıklar bırakıyordu.

Sonunda ikiside nefessiz kaldığında ilk çekilen Jeno olmuştu. Çok uzak kalamamıştı, yarım nefes sonra bir kez daha eğilmiş ve çocuğun dudaklarına bir çok ufak öpücükler kondurmuştu. Sonunda çekildiğinde Jaemin gözlerini biraz aralamıştı. Bütün kan yüzüne toplanmaya başlıyordu.

Jeno altında ki çocuğun güzelliği ile nefesinin kesilmesine engel olamadı. Kendini hafif kenara koyup yan dönerek çocuğu izlemeye başladı.

"Bana öyle bakma." diyerek söylendi Jaemin utanarak.

"Çok güzelsin." dedi Jeno, saçlarının bir tutamını geriye doğru yaslarken. "Kahretsin, fazla güzelsin."

"Utandırma." dedi Jaemin kaşlarını çatarak.

"Bana ne yaptığının farkında bile değilsin Na Jaemin." dedi inleyerek Jeno. "Tek gülüşünle tüm ruhumu parçalıyorsun."

"Bu iyi bir şey mi?" dedi Jaemin.

"Değil." dedi fısıldayarak Jeno. "Bu mükemmel bir şey."

"Uyuyalım mı?" diye fısıldadı Jaemin.

"Uyuyalım, Min." dedi Jeno eğilip onun alnına sıcak bir öpücük verirken.

Jaemin yan dönüp sırtını ona yaslarken Jeno bir kolunu boynundan geçirmiş ve diğer kolunu beline sarmıştı. Jaemin ellerini onun ellerinin üzerine koydu ve o şekilde uyudular.

Jisung Chenle'nun yatağa yatar yatmaz uyucağını anladığı için çocuk yatağın içine girdiği gibi ona sıkıca sarılmış ve gözlerini kapatmıştı. Chenle kıkırdayarak ellerini birleştirdi ve ona biraz daha sokulup direk uykuya dalmışlardı.

Take Off ~ Nomin  '✓' Where stories live. Discover now