12. Kısım 'Oyun'

2.4K 238 104
                                    

Okul çıkışı Jaemin, Jisung ile bugün hiç karşılaşmadıklarını fark etti. Küçük olan bugün hiç yanlarına gelmemişti.

"Sen nerdeydin tüm lan?" dedi ona dönerek bir anda. Hepsi oyun salonuna doğru yürüyordu. Jisung sorunun kendisine geldiğini anlamıştı ama bir an cevap veremedi. Chenle yanında o kadar güzel uyurken onu bırakıp yanlarına hiç gelememişti. Çocuğun sırtı hala ağrıyordu bu yüzden ilaç içmişti ve ilaçta onu tüm gün uyutmuştu. Jisung da ona eşlik etmiş kafasını sıraya koymuş ve onun gibi uyumuştu.

" Sınıftaydım. Nerde olucam. Uyumuşum. Hem sen yeni mi fark ettin tüm gün olmadığımı?"

"Evet." dedi Jaemin.

"Harika bir arkadaşsın cidden. Tüm gün fark etmedin değil mi yokluğumu?"

"Evet dedim ya Jisung niye tekrar soruyorsun?"

"Teyit ediyorum. Adama bak, beni hiç tınlamıyor." dedi sızlanarak. Jaemin onun bu haline güldü. Maknaeleri her zaman ki gibiydi.

Oyun salonuna geldiklerinde Jaemin içinde ki şansa küfretti çünkü salonda Jeno ve tayfası vardı. Okulun yakınında olduğu için okulun çoğu buradaydı aslında ama Jaemin'e göre Jenolar dan sonra gelmek kötü olmuştu. İçinden bir küfür daha savurdu. Burada kavga edemezlerdi zaten.

İçeri geçip bir yere oturdular. İçerideki herkes pubg oynuyordu. Lucas pubg pek sevmediği için başka oyun oynuyordu. Bu yüzden diğerleri takım olmuştu. Ta ki Mark Hae'ye laf atasıya kadar her şey normal ilerliyordu.

"Bugün kavga da edemedik neden oda kurup oynamıyoruz? Ama herkes tek olacak."

"Bana karşı yenilmeye senin alışmış olman lazım. Doymadın mı?"

"Hıh. Ona bırakta oyun karar versin. Var mısın, sen onu söyle."

"Varım lan. Yenilmeye hazır ol. Seni ben öldürücem sakın ölme." dedi Hae.

"Gençler!" dedi tüm salona doğru Mark. "Oda kuruyorum. Gelmek isteyen gelsin."

Jaemin önce katılmak istememişti ama Hae ona dik dik bakınca odaya girdi. Oda neredeyse 60 kişi olmuştu ki Mark oyunu başlattı.

O küçük şeytanı madem gerçekte öldüremiyor oyunun içinde öldürecekti. Tek dileği Chenle'ya yakalanmamaktı.

Oyunun ilk dakikaları sakin geçmişti. Herkes silahlanma peşindeydi. Ta ki Jaemin Jisung'u öldürene kadar. Jisung şok içinde Jaemin'e döndü.

"Yaah, beni nasıl vurursun?" dedi bağırarak Jaemin ona bakıp güldü.

Oyun devam ederken Chenle da Renjun'u vurmuştu. Renjun ona biz aynı takımın oyuncularımız beni nasıl vurursun diye fırça kaymıştı. Chenle ona bunun bireysel olduğunu anlatmaya çalışmış ama Renjun ısrarla onların arkadaş olduğunu onu vurmaması gerektiğini söylemişti. Oyunun devamı bu şekilde ilerlemiş sadece 9 kişi kalmıştı. Bu 9 kişi içinde Mark, Hae, Jeno, Jaemin ve Chenle vardı. Oyun biraz daha dozunu artırmış ve Chenle Jaemin'i vurmuştu. Aynı anda sevinemeden Jeno da onu öldürmüştü. Bir nevi mavi saçlı çocuğun intikamını almıştı. O sırada kalan çocuklardan biri onu indirmişti ama buna üzülmemişti bile çünkü Chenle aynı Renjun gibi yanında Renjun'un ona söylediklerini o Jeno'ya söylüyordu.

Oyunun sonunda gerçekten Mark ve Hae kalmıştı. Herkes merakla kendi arkadaşını izliyor, kimse ses çıkarmıyordu.

O sırada Mark'ın başına olabilecek en kötü şey geldi. Oyun alanına öldü.

"Ben kazandım." diyerek Hae yerinden fırladı bir anda. Sonra hızlıca Mark'ın yanağından makas aldı. "Benim hesabı da ödersin bir zahmet değil mi?"

"Sayılmaz. Alana öldüm. Sen öldürmedin."

"Sonuç olarak ben kazandım ama. Her zaman ki gibi. Çok ağlama tamam mı? Ben de üzülürüm sonra." dedi dalga geçerek.

Jaemin onun bu haline güldü. Onun gülüşünü duyan Jeno anında ona bakmıştı. Jaemin onun bakışını bu sefer fark ettiğinde tek gözünü kırptı gülerek. Karşısında ki çocuğu kendine iyice düşürmüştü bu hareketi ile.

Take Off ~ Nomin  '✓' Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin