30. BÖLÜM

1.9K 177 59
                                    

Eee ne diyoruz
#StreamMakeAWish
#StreamFromHome

Yazarınız melonkolik durumda soft şeyler yazmaya çalışırken çıldıracak jdjdjdjssfj Bir yandan gözyaşlarımı silip bir yandan onları gülümsetmek çok zor çook djdjjsja

Haechan Kulübe'nin kapısını açtığında Yangyang hızlıca onu itekleyip önden girmişti. Hae anında onun saçlarını tutup geri doğru savurdu. Şimdi Haechan onun önüne geçmişti. 

"Tuvalet benim." diyerek aynı hızla koşmaya başladığında Yangyang da hemen hızlıca peşinden koşmaya başladı. İlk o girmeliydi.

"Eve ilk ben girdim."

"Hayır ilk ben giriyordum, sen hile yaptın." dedi Haechan gülüp arkadan ona el hareketi çekerek. Yangyang bu hareketle sinirle baktı ona.

"Yah! Lee Donghyuck!"

"Sana o ismi kullanma dedim!" diyerek olduğu yerde durunca Yang gülerek Haechan'ı geçmişti. Haechan yenildiğini anlayarak hızlıca onun arkasından gidip kapıda beklemeye başladı.  

Jisung ve Lucas onların bu haline güldüler. Lucas kolunu hafifçe Jisung'un omzuna attı ve birlikte içeri girdiler. Lucas küçüğünü içeri yönlendirip kendi mutfağa girdi. Dolaptan iki tane su çıkarıp Jisung'un yanına döndü ve suyun birini uzattı.

"Biralar bitmiş." dedi geri yaslanarak Lucas.

"Bir tek sen aldığın zaman dikkat çekmiyor. Birazdan birlikte gider alırız." dedi Jisung gülerek.

"Bütün saçlarını yolacağım Hae!" diyerek sinirle içeri girdi Yangyang. Bir yandan da kafasını okşuyordu.

Lucas onun bu haline gülüp kolundan tutup yanına oturttu ve az önce Haechan'ın çektiği yere yavaşça masaj yapmaya başladı. Jisung da elinde ki suyu uzattı. Yavaşça birkaç yudum alıp kenara koydu. Yangyang ikisine de teşekkür edip Haechan'ın çıkmasını bekledi. Gerçekten yolacaktı onun o kıvırcık turuncu saçlarını.

Tabii ki Haechan tuvaletten koşarak çıkmış anında kendini onun yanına atmış ve Lucas'ın elini onun kafasından itmişti hızlıca. Kendi elini saçlarına çıkarıp yavaş ve nazik hareketler ile okşadı.

"Bebeğim, özür dilerim." dedi hafif masajlar yapmaya devam ederek. "Yanlışlıkla oldu bir anda, o kadar çektiğimi fark edemedim."

"Acıttın!" dedi Yangyang ona kaşlarını çatarak.

"Biliyorum, özür dilerim." dedi eğilip saçlarına bir öpücük kondururken.

"Affettim o zaman." dedi Yangyang ve gülümseyerek sarıldı.

Jisung ve Lucas kaşlarını kaldırıp önce onlara sonra birbirlerine baktılar. Sonra tekrar birbirine yapışan ikiliye döndüler. Lucas kocaman gülümsedi. Jisung da ondan farklı değildi.

"Çıkıyor musun?" dedi Lucas tek kaşını kaldırarak.

"Hayır yani sevgiliyseniz, söyleyin de bilelim." dedi Jisung.

"Saçmalamayın be." dedi Haechan Yangyang'a iyice sarılarak. "Yangyang'ın bana yüz vermediğini biliyorsunuz. Ballı lokumum kabul etmiyor işte."

"Ama canımın içi konuşmuştuk bunları, biz böyle daha iyiyiz demiştik."

"Haklısın bitanem, acıyor mu canın hala?"

"Biraz."

"Bir şey diyim mi, ilerde sizinle sevgili olanın vay haline, cidden bu kadar olmaz." dedi Lucas ve gözlerini devirdi.

Take Off ~ Nomin  '✓' Donde viven las historias. Descúbrelo ahora