29. BÖLÜM

2K 169 77
                                    

Selam gençler 🤗 Bayadır çok kötü olduğum için bölüm atamadım buraya, Wattpad'e doğru dürüst giremedim daha doğrusu diğer hikayenin bölümleri elimde olunca bende onları salayım boş durmasın madem dedim. Bu hikayeye bölüm yazmaya çalıştıkça da konudan uzaklaştığım için yazdığım bölümü sildim hep baştan yazıp durunca bende bıraktım yazmayı hshsjjs Biraz gururumu ve özgüvenimi kıracak olaylar oldu ve ister istemez hikayelerim de mutsuzluğa kayıyordu, bu yüzden bende yazmamayı tercih ettim çünkü hikayelerim de mutsuzluğa katlanamıyorum jshsj Hikayenin başında dert yanmaya bayılırım o yüzden bana aldırmayın boş boş konuşuyorum işte djjdjdjsj Bölüm kısa ama yarın telafi edeceğim, söz 🦄

Jaemin çıkışta diğerleri ile vedalaştı. Yangyang ona Kulübeye gittiklerini, Jeno ile ayrıldıktan sonra oraya gelmesini söyledi. Jaemin onlara gülüp, el salladı ve onu bekleyen Jeno'ya doğru ilerledi.

Jeno da kendi arkadaşları ile vedalaşmış ve Jaemin'in arkadaşlarına el sallamıştı. Jaemin yanına geldiğinde gülümseyip başını eğdi.

"Hadi gidelim." dedi Jeno.

"Nereye gideceğiz?"

"Bahçe'ye." dedi Jeno gülümseyerek.

"Bahçe de neresi?" dedi Jaemin gözlerini kısarak.

"Gidince görürsün." diyerek yönlendirdi onu Jeno.

"Uzak mı?"

"Biraz." dedi Jeno ve eliyle otobüs durağını gösterdi. "Otobüse bineceğiz ve sonra birazcık yürüyeceğiz."

"Peki." diye cevap vererek onu takip etmeye başladı Jaemin.

Durakta çok beklemeden otobüs gelmiş ve binmişlerdi. Oturacak yer olmadığı için önce köşeye geçmişlerdi ve bir sonra ki durakta oluşan iki kişilik boşluğa oturmuşlardı sonunda.

Jeno kulaklığını çıkarıp tekini ona uzattı. Jaemin gülümseyerek kulaklığı kulağına taktı ve onun şarkı seçmesini izlemeye başladı.

Nasıl bir müzik zevki olduğunu merak ediyordu Jaemin. Acaba zevkleri uyuşuyor muydu? Bir şeye alerjisi var mıydı? Sevmediği bir şey varmıydı? Birden her şeyi merak eder duruma gelmişti.

"Ne tarz müzik dinlemek istersin?" dedi Jeno bir seçim yapamadığı için.

"Senin sevdiğin bir şeyleri dinlemek istiyorum." dedi Jaemin gülümseyerek. "Neleri seversin? İdol grupları? Yabancı sanatçılar? Trot?"

"Hepsini." diyerek güldü Jeno. "O an içimden ne geçerse onu. Sen?"

"Sanırım kız grupları?" dedi Jaemin saçlarını karıştırarak.

"Vay canına, gerçekten mi?"

"Evet." dedi Jaemin. "Hoşuma gidiyor."

"Sen de benim." dedi Jeno hızlıca.

Jaemin gülümseyerek koluna vurdu hafifçe ve Jeno'nun rastgele bir şarkı açmasını izledi. Kafasını çevirip dışarıyı izleyen çocuğu izledi. Jeno dudaklarını salmış sakince yolu izliyordu. Birkaç şarkı sonrasında varmışlardı.

Jeno bir cesaret ile ona elini uzattı. Jaemin onun uzattığı eline bakıp güldü ve parmaklarını onun parmaklarına geçirdi. Kulaklık hala kulaklarında konuşmadan yürüyorlardı. Jaemin ellerine bakıp tekrar güldü.

Hala tam olarak birlikte değillerdi ama bu dönem çok hoşuna gidiyordu. Birbirlerini tanımaya çalışmak çok güzeldi.

Biraz yürüdükten sonra Jeno onu bir bahçe kapısının önüne getirmişti. Kapının ipini çözerken Jaemin onu izliyordu. Kilidi olmamasına çok şaşırdı. Sonunda açtığında içeri girmişlerdi.

Take Off ~ Nomin  '✓' حيث تعيش القصص. اكتشف الآن