14.Bölüm: Çılgın Çete

29.7K 1.3K 530
                                    


Yukarıda ki müziği açarak okumanızı daha da keyiflendirin

İyi okumalar dilerim ^^

...................................................................................

° Çılgın Çete °

"Geceler'in prensleri..."

                                                                                   

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                                   

BORA'NIN AĞZINDAN

1 Gün Önce...

"Sikerim böyle işi ya!" Murat yatağın çaprazında ki tekli koltukta oyuna küfrederken, Mert yatakta oturur pozisyonda telefon ile uğraşıyordu. Doruk ise yerde yatağa yaslanmış cips yiyordu.

Telefonu yatağa bırakıp iki elimi de başımın altına koyup uzandım. Bu aralar cidden kafayı yememem için ramak kaldı.

"Bu kızlar ile uğraşmıyacak mıyız biz?" Murat'ın yönelttiği soru ile hepimizin kafası ona çevrildi.

"Bu aralar zaten bir bela var bide onları hiç çekemem." Doruk'un sözü ile mafya babalarından birisinin çocuğu bizimle barda çatıştıktan sonra "bu burada bitmedi" diyerek yeniden kavga ediceğimizi belirtmişti bile. Ama işte benim cevabımda çok net ve temkinli olduğu açıkça belliydi "götün yerse gel". Güzel laf çatışması ama bunun büyüyeceğini hepimiz biliyorduk. Kızlar ile uğraşmayı sonraya bırakıcaktık ama çok güzel bir geri dönüş yaparak gelicektik te.

"Güzel bir dönüş yaparız o zaman." Doruk cips yiyerek konuşunca komidindeki kitabı alıp kafasına vurdum.

"Ah! Ne vuruyorsun ya!" Doruk kafasını ovuşturuken Murat elindeki telefon ile oyun oynadığı sırada kahkha atmaya başladı.

Bu ortama daha fazla dayanamıyacağımı anlayıp yataktan kalktım ve söze girdim.

"Kalkın."

"Oğlum bir dur daha yeni levele geçmedim." Murat telefon ile oyunu geçmeye çalışıyordu. Bütün beyin hücrelerini oyuna yöneltiyordu zaten. Salak!

"Sen daha kızları etkilemekte yeni levele geçemedin buna mı endişeleniyorsun." Mert'in alaylı sözü ile Murat'ın telefonu kapatıp ellerini birbirine bağladı.

"Oww...çok iyi soktu." Doruk bu sefer söze girince Murat kollarını bu sefer serbest bırakıp koltuktan kalktı ve elini yumruk yaptı.

"Tadına bakmak ister misin? Sen çok seversin!" Murat, Doruk'a doğru yürürken Mert onların hallerine alttan alttan gülüyordu. Ama bu sefer kesinlikle bir kavga çekmek istemediğim için ayağa kalkıp kapıya doğru yöneldim.

Düşman Sınıflar Serisi Where stories live. Discover now