20.Bölüm: Kavga Pt.2

25.5K 1.2K 93
                                    

Yukarıda ki müziği açarak okumanızı daha da keyiflendirin ♪

İyi okumalar dilerim ^^

...................................................................................

° Kavga Pt.2 °

"Yüzler yumruk yemeden, silahlar çıkarılmadan..."

_______________________________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_______________________________________________

"Şu kolumu bir sal be Mira." Ada'nın sitem dolu cümlesi kulağıma dolduğu anda kolunu hızlıca bıraktım. 1 üst kata çıkarak müdürün ihtişamlı odasının tam da önünde duruyorduk. Ada'nın görevinin tam da önünde...

Ada "Ne yapıcağız burada falan demiyeceğim kesinlikle biliyorum."

"Şükürler olsun ya! Bir zeki insan buldum! En azından 'sıçtık' lafını demedin." 'sıçtık' kelimesini iki elimin işaret ve orta parmakları ile aşağı yukarı indirip söyledim. Küçük bir kahkaha patlattı.

Ada "Gizli planlar yapan tek sen değilsin, alıştım ben artık, korkunun ecele faydası yok."

Sırıtarak "Sen var ya...-neyse."

Ada "Ne?..." kahkaha atmaya başlayınca bende iki elimi ayırıp dudağımı büzdüm.

"Konu hakkında iltifat bulamadım ne yapayım?"

Ada "Bizi yakında tanıyınca iltifatların da peşinden gelir merak etme." Bu sefer küçük bir kahkaha atıp kapıya döndü. Aklıma düşen merakla hemen adayı çekiştirdim. Galiba omzuna çok baskı uygulamış olabilirim, sorry...

Ada "Biraz da istersen şu omzumu deş, ha Mira?" Sol omzunu gösterince istem dışı kıkırdadım.

"Sorry..." sesimi biraz inceltip konuşunca Ada küçük küçük sırıtmaya başladı.

"Ya ne gülüyorsun özür diledim işte." Sırıtarak söze girince o da sırıtmaya başladı. İkimizde sırıtmayı bırakıp kapıya döndük.

"Ne zaman?" Ada söylediğim cümleye kaşlarını çatınca daha açık bir şekilde açıkladım.

"Yani, ne zaman bana sizin hakkında açıklama yapıcaksınız." Ada'nın çatık kaşları yukarı çıkıp eski halini alırken konuştu.

Ada "Aslında tek bizim değil o salakların da hakkında seni daha açık bir şekilde bilgilendirmemiz lazım," sağ kolunu omzuma atıp kapıya döndü ve cümlesine devam etti. "Onun için ben bu intikam bittikten sonra bizim için bir gün ayarlayıp buluşma yapıcam." Ağzımın kenarı kıvrıldı. Bora ve Murat'tan başka kimsenin adını bilmiyordum. Diğerleri ne yapar? Ya da isimleri ne hiçbir fikrim yoktu. Bunun için onların hakkında bilgi almak güzel olucaktı. Düşmanlarımızı iyi tanımak gerekir sonuçta. Sebastian'ın dediği gibi mafya çetesi de olabilirler. Şüpheleniyorum ama hiç öyle bir yanları yok gibi de geliyor. Galiba bu sefer tanıyınca bu duyguyu da geçerim.

Düşman Sınıflar Serisi Where stories live. Discover now