34.Bölüm: Yanlış Anlaşılma

23.1K 1.4K 686
                                    

Yukarıdaki müziği açarak okumanızı daha da keyiflendirin♪

İyi okumalar dilerim ^^

...................................................................................

° Yanlış Anlaşılma °

"Siz sevgili misiniz?..."

_______________________________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_______________________________________________

Beni odadan çekiştire çekiştire alıp soyunma odasına getiren karşımda 3 arkadaşım, Ada,Asya ve Cemre vardı.

"Cidden kafayı yiyeceğim! Bora ve Mira! Ah!..., imkansız bu!" Asya kafayı yemiş gibi bir sağa bir sola gidiyordu.

Cemre dolapa sol elini sabitlemiş, kafasını yana eğmiş sağ elinde ki tırnaklarına bakıyordu. Ada ise önümde dikilmiş beni izliyordu.

Ben arkamda ki duvara sırtımı yaslamış ellerimi göğsümde birleştirmiş beni dinlemelerini bekliyordum.

"Artık beni dinler misiniz?" dedim ama hâlâ Asya söylenmesine devam ediyordu.

"Asya! Söylenmeyi bırak. Daha doğru olup olmadığını bilmeden konuşmayalım." Ada içimizde en mantıklı konuşanıydı. Ona güveniyordum. O da bana güveniyordu.

"Nasıl söylenmiyeyim Ada? Nasıl bir pozisyon halinde olduklarını iki düşman grup olarak gördük. Her kim olsa o posizsyonu yanlış anlıyabilirdi." dedi Asya. Cemre tırnaklarına bakmayı kesip o da konuşmaya dahil oldu.

"Önemli olan pozisyon değil ne konuştukları. Pozisyonları bir sevgili gibi olsada ne konuştukları onları sevgili yapmıyor." Cemre'nin de bana katılması ile Asya bu sefer bana çevirdi bakışlarını.

"Siz sevgili misiniz?" Sevgili? Bize ciddi anlamda bu hitap edilse ne kadar garip olurdu. Okul'da ün salmış iki düşman sınıfın baş düşmanları olan Bora Yıldırım ve Mira Aksoy sevgili. Biz iki grup olarak aynı cümlenin içinde olmadığımız halde sevgili olucaktık. Çok saçma. Olabilir miydi peki? İşte bunu bilmiyordum..., biz, biz imkansızdık.

"Hayır Asya, sence ben Bora ile yani en büyük düşmanım ile sevgili olabilecek kadar salak bir kıza mı benziyorum." dedim. Asya derin bir nefes aldı. Sözüm kesilmeden devam ettim.

"Bakın şimdi..." her şeyi kelimesi kelimesine anlatmıştım. Yavaş yavaş sinirli bakışları yokolmaya başlamıştı.

"Kızım kafayı yiyordum ya! Bora Yıldırım ve Mira Aksoy. Aklım almaz böyle bir shipi. Yani  onlarla ilgili her şey sinirimi bozuyor. Siz kedi ile köpek gibisiniz kızım. Böyle bir ship size gelir anca." Asya'nın sözleri içimde bir şeyleri harekete geçirdi sanki. Bora'yı sevmiyorum, hatta nefret ediyorum ama..., bilmiyorum. Sanki içimde garip bir sinir vardı. Neden sinirlendim onu da bilmiyordum.

Düşman Sınıflar Serisi Where stories live. Discover now