21.Bölüm: Kavga Pt.3

24.5K 1.2K 139
                                    

Yukarıda ki müziği açarak okumanızı daha da keyiflendirin♪

İyi okumalar dilerim ^^

...................................................................................

° Kavga Pt.3 °

"Geri döneceğim..."

_______________________________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_______________________________________________

• Yazar'ın Anlatımı •

İki güçlü çete, olacaklardan habersiz yumruklarını birbirlerine geçirme derdindelerdi. Mira ve Ada, iki büyük çetenin karşı karşıya oldukları bir manzara ile neler olacağını düşünüyorlardı. Mira, kimsenin yüzleri yumruk yemeden ya da silahları çıkarılmadan intikamlarını almayı istiyordu. Arkadaşının intikamını...Ada'nın intikamını. Cemre ve Asya hazır, intikam planlarını işlemek için komut bekliyorlardı.

Meriç ve çetesi arabalarından yavaş bir şekilde çıkarlarken olayın nasıl bir korku ile okulu sardığı şimdi hissediliyordu. Herkes bu olay nasıl bitecek ya da birisine zarar gelicek mi diye hem merak hem de korku içindelerdi... Bora'nın arabası ortada olmak üzere, çetesi ile arabalarının önünde rahat bir şekilde ellerini ceplerine koymuş bekliyorlardı. Meriç, arabaların önüne geçtiği gibi çetesini arkada bırakmış bir şekilde güneş gözlüğünü eli ile biraz aşağıya indirip güldü. Bora yaslandığı arabadan kalkıp Meriç'in tam karşısına geçti. İkisinin arasında tam bir ölüm sessizliği vardı. Birbirlerine çok sert bir şekilde bakıyorlardı.

Meriç "Açık konuşayım, seni dövmeden beni buradan götüremezler." Alayla karışık sert sesi ile söylediği cümleyi tamamladığı anda Bora tek kaşını kaldırdı.

Bora "Boş yapmak için geldiğini bilmiyordum, şimdi bana her zaman ki yürek yemiş çete lideri açılış sözleri sıralarsın sanmıştım."

Meriç, Bora'nın bu lafına büyük bir kahkaha atması ile ellerini iki yana açtı. "Hiç değişmiyorsun! Neden gelipte denemiyorsun?"

Bora "Çok istiyorsan seni gidip baban dövsün, senin gibi şerefsizlere elimi vurmak bile iğrenç hissetiriyor."

Meriç " Korktum demiyorsun da-..."

"Neden denemiyorsun?" Bora, Meriç'in sözünü yarıda kesip kendisine söylediği cümlenin a bir adım ile Meriç'e daha çok yaklaştı. Meriç ve Bora birbirlerinden hamle beklerken iki çete üyeleri de birbirlerine sert bir şekilde bakıyorlardı. O anda iki çete üyelerinin de üzerine soğuk su dökülmesi ile bakışmayı kestiler.Okul'un tamamı kavgayı izledikleri sırada olayın şokundan çıkamazken büyük bir soğuk su Bora ve Meriç'i ıslatmıştı bile. Bora ve Meriç oldukları durum yüzünden birbirlerinden biraz uzaklaşıp affalladılar. O arada Mira ve Ada çatıda onların bu haline kahkahalar ile gülmeye başladıklarında Cemre ve Asya'da aynı şeyi okulun içinde yapıyorlardı. Meriç bu sefer hiç istifini bozmadan ceketkni düzeltti,

Düşman Sınıflar Serisi Where stories live. Discover now