Uppföljare!!

189 5 2
                                    

Hej allihopa!

Uppföljaren finns nu äntligen publicerad! Bättre sent än aldrig. Hade helt ärligt accepterat att jag inte kommer hinna skriva den men helt plötsligt fick jag bara för mig att börja, några år senare bara.

Uppföljaren heter "Kom tillbaka" och jag kommer uppdatera den regelbundet. Kolla gärna in den om ni vill veta hur det fortsätter efter denna, det slutade ju inte på bästa sätt direkt...

Ni hittar den i min profil!

Jag trodde att han var den rätta.

Jag trodde att det var annorlunda den här gången, att han inte var som alla andra.

Andrew var annorlunda, det vet jag. Men han gjorde samma sak som de andra, han lämnade mig och lät mig ensam plocka upp bitarna efter mitt krossade hjärta. Ett krossat hjärta kan bli helt igen, men hur många gånger tål det att bli krossat? Jag vet inte om jag kan göra det helt igen, inte den här gången.

Det han gjorde var oförlåtligt. Ändå vet jag att jag inte skulle tveka en sekund på att ta tillbaka honom om han dök upp igen. För det är det kärleken gör med en; den gör en svag.

Jag vill gå vidare, jag vill lägga allt det här bakom mig. Men varje dag - varje dag som jag återigen försöker att börja om på nytt - dyker något upp som påminner mig om honom, något som drar mina tankar tillbaka till honom och hindrar mig från att gå vidare.

Han skulle inte lämna mig, men det gjorde han.

Mvh,
Writer003

Lämna mig inteWhere stories live. Discover now