Conversații Încâlcite

123 17 0
                                    

Imediat cum am ajuns la cafenea Rogger ne făcu semn sa mergem spre obișnuita noastră masa și nici nu am mai făcut comanda fiindcă acesta ne-a adus cafeaua obișnuita băută, de toți și surprinzător reușind sa adaugă exact ce dorea și Will. Bătrânul Rogger cu cât înainta în vârstă parca avea memoria mai buna.

SI dupa un mic schimb de vorbe acesta ne zâmbi și se reintoarse la treaba lui lăsându-ne pe noi cu durerile noastră, câteva minute bune am vorbit de ce au mai făcut amorezat, de ce a mai făcut Will insa la fina urma rândul meu și sincer nu știam exact ce sa le spun ca fac.

Adică da eram distrus emoțional, nu știam ce sa fac, toată lumea mea în acel momente era alcătuită din umbre și lumini orbitoare insa cum aveam sa le zic toate astea.

-Haide Fede ții tonul în tine de prea mult timp, spuse Dominic apucandu-ma de mana. Spune-ne ce ai pățit! Suntem aici, zise el clar și răspicat

-NU știu cu ce sa încep Dominico, zic trist neștiind ce sa le zic mai întâi insa dupa un schimb de privi cu Jo am știut ca ar trebui cu începutul.

Asa ca am stat și i-am zis într-un final tot ce am simțit, cum tatal meu ne părăsise pentru alta, cum mama mi-a promis ca aveam sa fim doar noi, cât de tare ma afectase, și cât de tare m-a distrus când John și Em au plecat departe. Cum fiecare eveniment  a făcut răni adânci în sufletul meu iar umbrele s-au transformat într-un monstru ce și-a înfipt ghearele în mine otravindu-mi sufletul. Cum mama dorea sa își refacă viata și eu nu puteam accepta și în final ca i-am scris tatălui meu dorind într-un final. Sa aud versiunea lui.

Pe parcurs Dominico ma asculta, comenta și îmi ținu partea insa în final ma privi în ochi cum doar el știa, sa se uite adânc lână în sufletul tău și sa vadă ce ai.

-Mai e ceva Fede, dacă e seara marturisrilor, spune tot, scuipa tot, îmi zise zâmbind și eu m-am uitat speriat la Jo cerând ajutor.

-Vorbește Fexd, va accepta, îmi zice cu o voce calda iar eu am înghițit în sec neștiind cum sa vorbesc de problema asta neștiind cum sa abordez situația.

-Pai știi, zic nervos și umezindu-mi buzele ce păreau prea uscate,sunt, defapt nu asa zic, nervos și încep sa bat ușor din picior. Știi ca îmi plac fetele, adică am fost cu atatea, zic iar și îmi mușc buza inferioara cât Dom aștepta. Îmi. Plac și bărbați bine?! Zic într-un final nervos pe un ton ușor mai ridicat decat doream iar norocul meu era ca cafenea era mai goala.

-Mai încet nu cred ca vrei sa fă-le tot orașul, zise amuzata Jo ca mai apoi sa se lase o liniște cât Dom și Will se uitau la mine

-Ah fiu, credeam ca ai cancer sau ceva, zise el relaxat și după se uita amuzat la mine. Fede faptul ca iubești băieți, nu ma deranjează pana la urma fata sau băiat, cine îmi tânjește băiatul va avea de a face cu ranga și o bătaie la coltul străzi, zise Dom sincer iar  eu parca după prima data după mult timp puteam respira  ușurat.

-Credeam ca nu vei accepta, zic acum simtindu-ma ușor vinovat cât Dominico râdea.

-Vai piticule, Will mi-a zis la doua zile după ce l-am cunoscut ca e bisexual, e okey, spuse iar eu în acel moment ma uitam ușor terifiant insa și cu un sentiment plăcut în burta la William, simțeam niște stari nemaiîntâlnite de mine pana atunci.

-Da, iar asta înseamnă că am o șansă să ajung în patul tău deci nu? Întreba Will amuzat iar eu m-am încruntat la el când i-am auzit gluma.

-Poate pe masa mea de opera i da, ii zic rânjind, cică rinichi se vând bine anotimpul asta și organele gentile, zic dorind sa îl. Speri puțin și în același timp sa îmi alung gândul de la niște vise neadeavarte.

-Bine zis ca e greu de curtat, zise Will admirativ când mi-a bâzâit telefonul iar când am văzut ca era un mesaj de la mama l-am pus cu fata în jos.

-Mama, zic ușor când ii vad pe toți ca se uita la mine.

-Nu ii răspunzi? Întreba Jo.

-Nu am de gand, nu pot vorbi cu ea, zic derutat lăsând telefonul sa vibreze în continuare pe masa.

-Atunci nu ii răspunde, spuse Dom și ma privi serios. Ce a făcut mama ta a fost greșit, spuse și contempla câteva secunde,si reacția ta de asemenea Fede, insa pana sa comentez îmi închisese gura cu un gest al mâini. Însă ai partea ta, nu avea dreptul sa iti împingă noua familie pe gat, trebuia cu pașii micuți, ea sigur știe ca ești cu noi și când ne va suna noi o vom asigura, insa tu ii vei răspunde cand ești pregătit, îmi zise cântărețul zâmbind iar eu pentru a mia oara i-am mulțumit lui Dumnezeu ca aveam asemenea prieteni.

-Dar ceva ma nedumeereste, spuse Jo. Cum de ai simțit nevoia de a vorbi cu tatăl tău? Ma întreba curioasa.

-PAI nu știu, când am văzut-o pe aceea fata cu tatăl ei, când am văzut-o pe mama ca l-a dat uitării le tata am simțit ca s-a rupt ceva în mine, zic trist. De când s-au despărțit eu am sperat ca se vor împacă, insa speranțele mele în acel moment au fost năruite, iar în acei nervi în camera mea când am văzut figura tatălui meu, am simțit ca îmi era dor de el, de sfaturile sale, de îmbrățișările sale, de micile noastre certuri și discuțiile despre femei, le zic amuzat. Însă chiar și în acest moment îmi e frica de el, mama ma va accepta insa tata este un om stric și mie frica ca nu va accepta faptul ca mie îmi plac băieți, și nu știu, i-am dat mesaj în impulsivitatea momentului, iar acum îmi e frica sa îl vad. Zic speriat când am simțit o mana cum o lua pe a mea sa ma linișteasca iar apoi am observat ca deținătorul ei era chiar Will ce ma privea cu acele doua smaralde ce le deține fix în ochii

-Crede-mă Smith Federico tatăl tău te va accepta, îmi zise zâmbind calmant. Pana la urma ești singurul lui fiu, iar din ce ne-ai zis despre el pare a fi un om de treaba, continua el zâmbind iar eu pentru câteva secunde m-am simțit mai bine. Dar acum gata cu dramatismele sa vorbim despre ultimele bârfe, zise amuzat Will.

Iar orele au trecut peste noi râzând și vorbind mici prostioare, iar când soarele ne arata semne ca dorea sa își facă somnul ne am ridicat de la masa și am plecat spre casele noastre.

Primul lăsat am fost eu, și am primit mii de îmbrățișări de la prieteni mei și în final de la Will ce îmi soptii cuvinte liniștitoare înainte de a ma lăsa, iar cu prieteni în spatele meu mi-am.facut curaj sa întru în casa.

La. Început faptul ca era întuneric peste tot ma speria dat fiind faptul ca mama mereu dorea lumina aprinsa ca să vadă pe unde merge dar apoi când am văzut biletul mamei am înțeles de ce.

Federico am plecat în interes cu munca și în același timp il voi duce pe Jasper acasă iar apoi voi avea treaba. Ma reintroc în doua zile și va trebui sa vorbim

SI pentru numele domnului răspunde la mesaje.

Când vad numele acelui idiot pe hârtie iar ma infuri insa la sfaturile lui Dominic fac motol hârtia în mana și o arunc iar apoi îmi deschid telefonul văzând 20 de apeluri pierdute de la mama 12 mesaje insa ce mi-a atras atenția a fost un apel pierdut de la tata și un mesaj.

Primul meu insticnt a fost sa îl sun insa când am văzut ca nu răspunde m-am uitat în mesagerie.

Ne vedem luni după școală? Întreba acesta iar eu am răspuns imediat cu DA!.

Nu știam. Cum avea sa reacționeze tata când ma va vedea cum voi reacționa eu insa știam ca aveam nevoie sa îl vad.

SI dupa ce îmi trecu bucaria am întrat i. Mesagerie scriind-i mamei ca eram acasă iar apoi am. Închis telefonul observând ca era duminica.

Maine era o noua zi de școală și d E plictiseala, insa de un lucru era sigur, acela ca avea nevoie de somn fusese o zi obositoare și tot ce mai vedea era patul ce părea mai atractiv ca niciodată

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now