Școala Începe, Prieteni Revin

87 16 0
                                    

Viața un cuvânt așa complicat, complex, ceva ce trăim doar odată. Toti zic ca ar trebui sa te bucuri de ea si sa profiți de fiecare secundă.

Dar uneori obosești, uneori îți pune prea multe obstacole în fața si cazi pentru a mia oara si simți ca nu te mai poti ridica. Lumina din viata ta dispare si esti acoperit de întuneric, iar tot ce știai ca exista se dărâmă si se distruge, ce faci?

Mulți zic sa renunti, si asta am facut si eu pana cand mi am dat seama ca pot reconstrui tot, ca nu am nevoie de cineva sa o faca.

Daca ești in stare sa lasi lacrimile si durerea, iti iei frâiele vieți tale in propile mâini poți reclădi tot ce a fost distrus.

Cu ajutorul membrilor familiei, al prietenilor tai poti schimba ceva in viata ta si eu sunt pe cale sa o fac.

###

Când somnul îmi era mai lin, am auzit un bâzâit asurzitor ce ma trezea din visele mele frumoase si ori de cate ori reușeam sa il inchid acesta începea sa urle iar.

Mai ca imi venea sa dau cu el de pământ, insa am oftat si m-am ridicat din pat vazand telefonul ce inca ura pe noptiera

-Hai ca am crezut ca trebuie sa te scot cu forta din pat, spune Meliva din usa. Haide trezirea începe scoala, spune simplu iar eu oftez neavând chef sa socializez cu cineva.

Dar imi intind oasele amorțite si merg rapid sa imi fac toaleta de dimineata, iar apoi ma îndrept spre camera mea gândindu-ma ce haine sa iau pe mine.

Aveam multe haine negre și albe, însă in aceea dimineata nu simțeam nevoia sa ma imbrac in negru complet asa ca am luat o cămașă alba, si niste blugi negri pe mine si an ales niste tenesi fiind cea mai simpla tinuta si cea mai comoda, si in care aratam si bine.

Mi-am dat de doua ori cu mana prin parul ce statea ca naiba si cand contemplam daca sa ma chinui sa il aranjez o aud pe Ruth de jos.

-Prințese mai repede ca plec fără voi! Urla nebuna si decid ca nu mai am timpul necesar sa il mai aranjez.

Asa ca imi iau rapid rucssacul cu cărți si cobor in viteza jos unde o observ la usa pe Ruth îmbrăcată într-o cămașă alba larga, niste pataloni skinny negri, cu o geaca de piele pe ea si parul avându-l liber pe umeri, iar Daphne statea langa ea cu un hanorac si niste pataloni skinny pe ea, avand parul prins intr-o coada.

-Cineva a avut timp sa se aranjeze, zic eu uitandu-ma la ele.

-Cineva s-a trezit de dimineata și nu a dormit, imi raspunde Ruth rânjind chiar cand Cyrus apare si el de sus imbracat cu o camasa neagra si niște blugi pe el  avand parul deranjat. Haide ca a venit si cealaltă prințesă, continua ea, iar Daphne chicoteste usor.

-Taci din gura, zic el simu încercând sa isi imblanzeasca parul si sa ii dea o forma dar inca statea in toate părțile.

-Dar nu am zis nimic, spune Daphne inocenta iar acum e randul meu sa rad încet.

-Se pare ca unii dorm mai mult și decât tine Federico, spune Ruth. Acum haideți la scoalaca întârziam si eu prima ora o am cu meduza, spune ea artagoasa cat eu ma uit încurcat la Cyrus.

-Profa de chimie care e un drac împielițat și care are pica pe Ruth, zice el simplu.

Iar in acel moment ma rugam sa nu o am pe femeia aia ca profesoara ca daca o aveam nu mai treceam clasa.

Artiști PierduțiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum