Iubirea Vindeca Oameni

89 16 0
                                    

-Trezirea! E ziua cea mare! Se aude Ruth urland pe hol si eu oftez cand vad cata energie are de dimineață.

Si cand vreau sa ma intorc pe cealaltă parte sa adorm iarăși simt cum cineva se izbeste in stomacul meui inca cinevamai cadepe mine si imediat icnescde durere si deschid ochi vazand-o pe Daphne si Ruth stand pe mine zambind.

-Azi primim rezultatele! Aflam daca am intrat la facultate! Tipa amandoua ca niste nebune si eu rad încet.

Trecusera lunile pe langa noi si in noua mea familie ma simteam reîntregit si vindecat. Eram o versiune mai buna de a mea si asta ma facea sa ma simt minunat.

Eu si cu Will am ajuns impreuna si aveam o relatie stabila si buna, si familile noastre ne acceptau asa cum eram si asta ma facea sa zâmbesc mereu.

Cu artiști mei am pastrat legătură deseori mergand eu la ei sau toti venind la mine acasa.

Totul era perfect, totul era superb. Aveamo viata plina de iubire si fericire si nu puteam  fii mai fericit. Aveam niste părinți ce ma acceptau, aveam niste frati ce ar fi omorat pentru mine, niste prieteni ce imi erau ca a o a doua familie, un iubit ce ma copleșea cu dragostea lui.

Tot ce mai imi puteam dori era sa intru la facultatea de avicatura alaturi de William. Amândoi dorind sa alegem acest drum pentru viitorul nostru.

Iar azi aflam rezultate si dupa ce mi-am facut toaleta de dimineață si am tras un short pe mine si mi-am aranjat cuibuil de ciori din cap am mers în sufragerie si in momentul in care am intrat s-au auzit urlete si pana sa imi dau seama ce se intamplaam fost luat pe sus de William ce se trezise inainte mea (a da mai dormeam unul la altul) si m-a sarutat iar apoi m-a învârtit râzând

-Ce s-a întâmplat? Zic amuzat

-Am intrat la facultate roșcatule! Spune el razand si eu il sărut iar ca mai apoisa incep sa ma zbengui prin casa.

Si apoi Ruth si Daphne începând sa tipe si sa vina alaturi d emine sa sarim ca 3 nebuni si dand din maine.

-Am intrat! Urland cu toti si apoi sa urle de fericire si Cyrus.

-Am intrat si eu guys! Spune si bate palma puternic cu William.

Cat eu su fetele ne continuam zbenguiala amuzati si fericiti si sa ilvadpe tata ce intrape usa obosit uitandu-se la noi.

-Ce s-a întâmplat? Zice somnoros dupa tura sa de noapte

-Am intrat la facultate! Urlam cu toti si chipul lui se înseninează brusc si ne ia pe rand in brate.

In curand toata casa fiind trezita si cu toti am decis sa sarbatorim mai ales ca mai pe seara veneau prieteni nostri la noi.

Cu toti ne-am dat telefoane si toti amintrat exact unde ne doriseram, era o fericire totala.

Simteam cum fericirea imi explodeaza prin toti pori si tot ce lipsea in acel moment era sa ii zic mamei mele de realizarea mea in viata insa nu mai am avut niciun semn de viata de la ea.

De cand a decis sa ma urasca si sa rupa legatura cu mine, de cand am aflat ca e pe moarte nu ammai aflat nimic de ea sio mica parte a sufletului meu inca era umbrita si ma durea insa am decis sa nu mai las asta sa ma macine fiindca meritam sa fiu fericit.

-Fede! Ma striga tata si imediat am mersin pasi de dans spre el insa cand l-am vazut privindu-ma serios m-am calmat si m-am uitat la el.

-Ce s-a întâmplat? Zic eu speriat iar el scoate un plic de laspate sigilat si mi-l da

-A venit plicul asta de la o doamna Black, si banuiesc ca e de la mama ta, si cum edestinat tie ar trebui sa il citești,spune elinsa simteam din vocea lui ca il rodea curiozitatea despre ce scria acolo.

Insa eu simteam deja cum tremuram tot asa ca m-am asezat pe scaun luand plicul in mana si analizandu-l atent. Putea scrie atatea lucruri acolo si nu stiam daca eram pregătit sa le citesc insa mereu m-am întrebat ce s-a mai întâmplat cu mama mea asa ca amrupt rapid sigiliul si am despachetatfoaia privind scrisul frumos si caligrafic al mamei.

Bună Federico,
Probabil cand vei primi plicul astaeu voi fi dusa de mult. Probabil ingropata si asteptandu-mi randul la judecata de apoi.

Nu știu ce sa-ti zic copilul meu, scuze nu am cum sa iti cer fiindca nicio scuza nu ar putea sa-mi scuze comportamentul si nicio parere de rau sa imi ierte faptele insa in aceste ultime clipe de viata ale mele am simtit nevoia sa iti zic ca te iubesc!

Esti copilul meu insa nu am putut sa vad asta pana nu a fost prea târziu. Am ales sa urasc cum au făcut-o parinti mei,  am ales ura in loc sa imi iubesc propiul copil ce doreasa fie fericit.

Imi pare rau ca nu iti pot zice toate astea in fata baiatul meu dar doream sa iti zic ca te iubesc, ca imi doresc sa fii fericit, sa ajungi acolo unde iti dorești, si sa ai parte de toata iubirea din lumea asta ca ai un suflet pur băiatul meu si imi pare rau cal-am împovărat cu ura asa ca cu aceste ultime cuvinte doresc sa iti zic ca te iubesc, ca te voi iubi mereu si te voi veghea mereu.

Mereu vei fi copilul meu Smith Federico!

Si chiardaca nu mi-am dat seama am simtitcum lacrimile mi se scurg pe obraji si cum tristețea dispare odata si pemtru totdeauna din viata mea.

Chiar daca au fost ultimele clipe din viata mamei mele aceasta ma acceptase si ma iubea, si tot ce imiparea rau era ca nu o puteam auzi cand imi zice te iubesc. In acel moment eram intregit si plangeam de fericire si speram ca mama mea a ajuns in rai chiar daca greșise atata.

-Iubirea mea de ce plângi? Zice William cand intra in bucătărie insa eu doar iliau si il strang in brate.

-Nimic, doar ca totul este perfect, zic siil strang tare in brate.

-Sfârșit-

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now