Te Aștept

89 18 0
                                    

Dimineața trecuse pe lângă mine, plina de râsete si discuți cu noi membri ai familiei mele. Totul mergea prea perfect si așteptăm parca momentul ca totul sa se strice insa discurile mergeau spre bine.

Am aflat despre Meliva că este avocat și este implicata trup si suflet in meseria ei si la fel ca tatal meu nu a pierdut niciodată. Mereu a fost prima si clienti ei au câștigat cazurile.Iar asta m-a dus cu gandul la draga mea Jo ce dorea sa faca același lucru

Iar Tian este un arhitect recunoscut pentru munca lui, si pentru desenele lui faimoase. Ce model vrea clientul pe ala il face oricât de complicat ar fi.Iar asta ma ducea cu gandul la dragul Josh ce visa sa ajunga in domeniul artei sau al arhitecturi

Si cu cat auzeam mai multe despre ei realizam ce oameni buni si misto erau si mereu cand se punea întrebările nepotrivite sau la care nu eram pregătit sa raspund aveau grija sa treaca cu eleganta peste subiect pana sa fiu capabil sa formulez un enunț, iar asta ma facea sa ma simt mai bine.

Ma simteam din ce in ce mai acceptat si asta era cel mai frumos lucru pentru mine. Intr-un final eram acceptat si iubit, si nu exista ceva mai frumos pentru mine. Era un vis ce devenea realitate.

Insa incepuse ziua si chiar daca aveau liber de la serviciu cateva zile fiecare avea cate ceva de facut prin casa iar gandurile mele intr-un final zburasera spre amica mea cea mai buna. Spre fiinta de care eram cel mai atasat si era sufletul meu pereche, Jo a mea. Blonda mea ce nu mai stia nimic de mine de prea mult timp.

Si chiar cand am dorit sa pun mana pe telefon mi-am dat seama ca aceata fusese distrus si facut bucatele.

-Ce este Fede? Se auzi vocea lui Ruth si in acel moment imi veni o idee.

-Ai un telefon nu? O intreb eu vesel iar ea da din cap. Mi-am dat seama ca nu am mai vorbit de mult timp cu prietena mea cea mai buna si cum stii fa telefonul meu e facut varza as dori sa te intreb daca mi-l poti împrumuta pe al tau? Intreb entuziasmat dorind sa o sun cat mai repede pana nu imi dispărea curajul.

-Cat nu il distrugi ca si pe al tau, zice ea simplu dand din umeri  si mi-l intind iar eu il sterpelesc imediat ieșind din casa simtind nevoia sa am intimitate cat vobream cu amica mea.

Trebuia sa o sun pe blonda mea cat mai aveam curaj si tupeu asa ca am inspirat profund si am format numărul.

A sunat odata.

A sunat a doua oara.

A sunat a treia oara și mă pregăteam să închid când am auzit glasul ei de privighetoare.

-Alo? Cine e? Întreabă ea curioasa iar eu expir abia atunci dându-mi seama ca imi tinusem respirația.

-Salut maimuțică, zic amuzat iar pemtru câteva secunde am crezut că nu stia cu cine vorbește si ca va închide.

-Fede? FEDE AL MEU?! TU ESTI?spune ea entuziasmata, nervoasa, bucuroasa.

-Da eu sunt, zic simtindu-ma bine auzindu-i glasul.

-Doamne idiot ce esti, boule, cum ai putut sa dispari asa! Cum ai putut sa pleci fara sa zici ceva?! De ce naiba nu esti in stare sa raspunzi la telefonul ala?! Sper ca l-ai avut in cur si pe mod vibrați!!!! Spune ea nervoasa.

-L-am spart, am vrut sa il distrug, zic eu simplu.

-Foarte bine! Insa nu ai niciun drept sa pleci si sa dispari fara sa ne zici nimic, mai ales cand am aflat de la William ca mama ta aflase de tine! Tu stii cate griji mi-am facut! Continua nervoasa dar nu ma lasa sa raspund ca incepe iar. Acum asta nu mai conteaza, doar spune-mi unde ești sa vin sa te iau, si mie si lui Dom ne este dor de tine, si nici nu mai zic de William,spune ea iar eu cand ii aud dorinta respir si edpir nervos.

-Nu Jo, nu, spun simplu nefiind capabil sa zic altceva.

-Cum adica nu? Federico? Ce s-a întâmplat? Unde esti? Continua ea speriata.

-Sunt la tatal meu acasa Jo, sunt cu el, sunt cu noua lui familie ce este super de treaba, sunt aici si pentru prima oara dupa mult timp ma simt bine, zic pe răsuflate.

-Ma bucur ca esti cu tatal tau, zice ea. Dar ne este dor de tine, William are nevoie de tine, noi avem nevoie de tine, zice ea trista.

-Stiu Jo, si mie imi e dor de voi, dar cum va pot fi alaturi cand sunt distrus? Cum pot sa te ajut pe tine si pe Dom si sa va fiu prieten cand eu nu stiu cine mai sunt? Cum il pot iubi pe William al meu cand eu nu ma iubesc pe mine? Când eu sunt distrus si facut in mii de bucatele? Zic trist. Am sunat sa va asigur ca sunt bine, ca va iubesc, si daca vei mai dori sa afli d e mine sa suni pe acest  număr.

-Am inteles Fede, spune Jo insa dupa vocea ei mi-am dat seama ca era trista. Sa ma anunti cand putem veni la tine ne este dor de tine, continua.

-Si mie imi e dor si va iubesc, si spune-i lui Will ca tin la el cum nu am mai ținut la nimeni pana acum dar e liber si daca nu va dori sa ma aștepte sa nu o faca, nu doresc sa il tin in loc ca eu sunt distrus , zic trist simtind ca am facut ce trebuie.

Trebuia sa il las liber, iar daca ne este sortit da fim. Impreuna vom fi.

-Si te voi aștepta Frederico oricât va fi nevoie si păstrează-ti restul cuvintelor pentru cand vom fi față in față, se aude glasul lui William pe fundal si pana ca inima mea sa ma indemne sa fac ceva complet greșit închid apelul si simt cum ceva s-a încălzit in mine cand am auzit acele 3 cuvinte cum au ieșit din gura lui...

Era lângă ea, William al meu era langa ea, si ma iubeste si așteaptă sa ma vindec si sa fiu iar eu, un eu mai bun ce sa se poata oferi lui si sa ii daruiasca toata dragostea ce o merita. Iar gandul asta ma facea sa ma simt al naibi de bine.

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now