Mulțumiri

81 6 0
                                    

Cu ce sa încep? Cu cine sa încep? Nu stiu ce sa zic guys.

Prima oara ar trebui sa ii mulțumesc bff ului meu Tears-of-demon care m-a sprijinit, mi-a ascultat ideeile, mi-a citit cartea si mereu m-a ajutat cand eram in impas. Iti mulțumesc fiinta ca ma suporți si esti mereu acolo când am o criza despre cum ar trebui sa continui acțiunea. Esti editorul meu si iti mulțumesc ca esti acolo mereu.

A doua oara as vrea sa ii mulțumesc Sweet_Like_Sin_99 acestei fete, ca sta si imi citește cărțile. Ca ma dispera uneori cu greșelile mele gramaticale (special pentru tine cand am timp editez cartea), si ca mereu imi zicicum ar suna mai bine actiunea. Mulțumesc!

Si a treia oara pentru restul lumi care îmi citește oprele! Va mulțumesc din suflet si apreciez  ca va luați din orele voastre ca sa imi citi mie opera.Adica in ultimele luni atatia oameni s-au apucat sa imi citească cartea cu bunele si cu rele ei si doamne nu știți cat ma bucur sa vad acel mic vot al vostru sau un comentariu. Imi faceți ziua mai buna!

Si in final doresc sa zic ca in aceasta carte eu am atins ceea ce imi doream, desi poate acțiunea  pare grabita la final asa am vrut. Fiindca toata cartea este despre drumul lui Federico, despre cum trebuie sa se accepte si sa nu se mai judece pentru cine e. Fiindca fiecare om este frumos in felul lui!

Si ca fiecare dintre noi putem evolua si inflori daca ne simțim iubiți si daca avem  iubire si prieteni loiali langa noi.

Si da chiar daca viata pare urata totul pare ca s-a dus naibi, doar așteaptă uneori viata te testează, insa niciodata nu iti pune mai mult decat poti duce.

Viata e frumoasa guys! Haideți sa ne iubim si sa oferim iubire ca sa putem inflori si sa fie totul superb in jurul nostru! Sa nu ne lasam împovărați de ura ca mama lui Federico.

Sper ca o sa va încânt si cu alte cărți de ale mele. Va iubesc guys.

Atata am avut de zis. Va iubesc si sper ca v-a placut Artiști Pierduți!

Artiști PierduțiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ