Dansuri Si Alcool

84 15 1
                                    

Imediat cum vocea lui William s-a auzit din acel telefon, glasul lui parca a fost blocat in capul meu și cuvintele lui nu mai ieșeau din capul meu.

Și chiar dacă știam ca decizia corecta a fost sa închid, sa nu mai vorbesc cu el. Tot simteam nevoia sa iau acel telefon nenorocite si sa il sun insa ma chinuiam al naibi de mult sa nu o fac si cand chiar credeam ca voi ceda presiuni aud usa cum scoate un scârțâit si tata iese zâmbitor cu doua pahare cu suc..

-Ce faci, roșcatule? Zice zâmbind. Ma intrebam pe unde ai dispărut, continua cât amândoi ne așezăm pe scaunele de pe terasa.

-Odata sunt brunet acum tata și a doua oara am vorbit cu Jo, zic luându-mi paharul si luand o gura sanatoasa din suc simtind ca aveam gatul prea uscat.

-Si cum a mers? Intreaba el.

-Bine i-am explicat ca am nevoie de timp pentru mine, ca trebuie sa ma regasesc pe mine dar... Zic înghitind in sec.

-Dar??? Continua tata. Haide spune-mi e vorba de un baiat? De o fata? Zice el zâmbind..

-E baiatul asta William ce ma face sa trec de la o stare la alta in 3 secunde ce ma face sa zâmbesc sa rad, sa ma simt in siguranță, ce ma enervează de imi vine sa il bat iar apoi sa il sărit, zic complet stresat. Si se pare ca era langa Jo si eu i-am adresat un mesaj special lui si el l-a auzit si mi-a raspuns si m-a dat peste cap, zic începând sa gesticulez.

-Înțeleg, zice tata. Se orea poate sa fii îndrăgostit de el, ti-a raspuns cum ai dorit? Ma intreaba tata curios.

-Ba chiar mai bine, zic eu usor visător. Mi-a dat un răspuns ce eu il așteptam doar in vise.

-Atunci care e problema Fede? Ma întreabă tata.

- ca eu sunt distrus tata, ca nu mai stiu cine sunt, ca totul e varza si ca nu il pot iubi pe el pana nu ma iubesc pe mine,ca am nevoie sa ma vindec si ca el e asa departe, zic supărat.

-Pai ai nevoie de spațiu Fede si el asta iti ofera, iti ofera ce iti trebuie ca sa te vindeci si sa te întorci la el, imi zice zâmbind.

-Dar e si problema ca sunt confuz, daca nu il iubesc si doar mi se pare? Zic eu luând si varianta asta in cap.

-Pai te-a sărutat? Intreaba tata.

-Tata! Zic eu usor rușinat.

-Haide zi, spune el nerăbdător zâmbind șmecherește.

-Da a facut-o, ii zic eu

-Și ce ai simțit?

-Fluturi in stomac, siguranță, dorinta, o grămadă de chesti amestecate in creierul meu, inima mea si stomacul meu, zic confuz.

-Asa se simte cand prinzi sentimete Fede, iar daca baiatul asta îți oferă spațiu ce iti trebuie, e de păstrat, continua tata si eu chiar realizez ca discuția cu tata mi-a făcut bine.

-Unde imi e telefonul?! Intreaba Rith revoltată cand il vede pe masa langa mine si zâmbește. Haide ca impusc doi iepuri dintr-o lovitura, diseara e un party si tu cii cu mine la mall sa luam niste haine si dupa vii cu mine la petrecere, zice zâmbind. Ai nevoie sa te destinzi.

-Dar, incerc eu sa ma eschivez nesimtind nevoia sa  petrec.

-Niciun dar fiule, ai nevoie de niste vodka si putin dans sa te simți mai bine si Rith este experta in acest domeniu, zice el amuzat cand Ruth scoate limba la el.

-Deci am acordul dumneavoastră sa il rapesc? Intreaba Ruth fericita pe tata iar el zâmbește.

-Desigur draga mea, zice el iar eu inghit in sec cand simt mana lui Ruth pe antebratul meu si forta cu care ma trage si zboara pe sus in hainele mele.

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now