Dragostea Plutește In Aer?

98 15 0
                                    

Nu știu când am ajuns acasă. Nu știu ce s-a întâmplat, tot ce știam era când m-am trezit era ca capul mă durea ca dracu și îmi venea să vomit, însă stomacul meu era gol si incapabil să mai verse ceva.

Când am încercat să-mi deschid ochii, razele soarelui m-au orbit pentru câteva secunde și am regretat decizia de a mă ridica din pat.

Simțeam nevoia de a mă spăla, dar îmi era așa rău că parcă mă bătea gândul că puteam rămâne așa.

Dar era o nouă zi și trebuia să o încep, să mă dau jos din pat chiar de nu doream așa că mi-am pus toată forța de care eram capabil în simpla dorință de a face un duș.

-Se pare că trăiești,zice Ruth amuzata. Pentru câteva secunde am crezut că trebuie să-ți facem înmormântarea, îmi zice zâmbitoare și eu îmi dau ochii peste cap

-Ha ha ce amuzantă ești, zic iritat de starea ei, cum naiba putea să fie asa fresh?

-Mulțumesc îmi sta în caracter, continuaea rânjind. Vei avea o discuție minunata cu tatăl tău despre bautură să știi, continuă ea și eu in acel moment realizez că tata m-a văzut când eram manga.

-Fuck, zic eu nervos când ma gândesc la reacția tatălui meu. Până să-l înfrunt pe tata am de gand sa fac un dus, spun serios iar Ruth dă din umeri.

-Atunci fă, îți pregătesc eu o cafea tare până atunci, continuă ea amabila și iese din cameră lăsându-mă în durerea mea.

Si dupa cateva încercari grele de a ma ridica din pat reușesc și cu pași grei ma duc spre baie.

###

După un dus lung trag niste haine largi pe mine, simțind ca nu am energia necesara sa aleg ceva ce sa arate bine mai ales ca aveam de gând sa stau in casa toata ziua.

Iar apoi iau in calcul decizia de a ma preface mort sau adormit in camera mea, insa știam sigur ca nu il voi putea păcăli, asa ca decid sa ii înfrunt morala, chiar daca nu aveam niciun chef de ea.

Si merg incet spre sufrageriei unde Tian discuta ceva cu Ruth, cel mai probabil dupa limba in spaniola, iar Meliva si si tata vorbeau unul cu altu., dar de parca ma vazusera cu un al 3 lea ochi cand am intrat in încăpere si-au intors amândoi simultan capetele spre mine.


-Hmm se pare că trăiești, zice Melvina amuzata cât tata imi arunca priviri urate. Cred ca era mai bine sa nu o faci, continua aceasta iar apoi se uite spre ceilalți 2 intrusi din camera si cu o privire se ridica toti 3 si părăsesc încăperea lăsându-ma singur cu tata.

-Stii, încerc eu sa incep dar el imi taie vorba.

-Federico taci, si misca langa mine, spune el simplu si dupa privirea lui mi-am dat seama ca nu avea vreun rost sa ma scuz sau eschivez asa ca merg încet si ma așez pe canapea langa el si dupa ce ofteaza dramatic se uita la mine. Okey nu am de gand sa fac pe Sfântul domnule, si eu am baut si eu m-am îmbătat, spune el . Insa nu inseamna ca e ceva ce ar trebui sa faci si tu, îți inteleg motivele, suferi treci printr-o criza existențială, am trecut si eu, spune tata privindu-ma înțelegător dar eu ma simteam jenat.

-Stiu tata insa na, spune neavând cuvinte.

-Băiete stiu ca iti e greu, stiu ca te doare dar te pot asigura ca alcoolul nu e o cale de a scapa, doar te vei distruge si mai mult iar noi am zis ca încercăm sa ne îndreptăm spre drumul ce bun nu e asa? Mi se adreseaza ca unui copil mic si eu oftez si ma uit la el care imi aștepta răspunsul.

-Da stiu ca asta am zis, spun resemnat.

-Foarte bine, atunci imi promiti ca nu mai vei veni asa acasa si in caz de vei avea o problema vom discuta? Ma intreaba el înțelegător si eu dau din cap. Perfect, spune el relaxat. Acum cum a fost experienta ta? Intreaba amuzat iar o scânteie îi juca în ochii.

Artiști PierduțiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum