Artiști Pierduți 1

87 16 0
                                    

Noaptea trecuse iar prea repede si razele soarelui iar aparusera pe cer si de aceasta dat si-au gasit loc sa poposeasca pe fata mea ,astfel trezindu-ma din somnul meu dulce si bun,si mai ca era sa sar din 0at cand am vazut ca era ora 9 ca mai apoi sa imi aduc aminte ca era Duminica si mai puteam lenevi in pat ,insa planurile mele nu au putut ramane asa ca Ruth tabara in camera mea fiind deja imbracata.

Avea un crop top pe ea, niste pataloni rupti si parul prins intr-o coasa,si privirea ei imi strapungea sufletul

-Trezirea ca arunc cu apa pe tine!spune nervoasa si eu doar oftez

-De ce?zic eu nervos.E duminica lasama sa lenevesc!Continui eu sa ma smiorcai

-Nu!Ori te imbraci ,pri vei regreta ca ai stat atata in pat si te scot in pijamale din cas!spune serioasa si dipa privirea ei imi dau seama ca nu glumea.

Asa ca sar din pat si fac un salut militarresc si zbor sa ma spal rapid,ca dipa ce termin sa gasesc pe pat o pereche de tenessi,un tricou negru si niste blugi negri cu care sa ma imbrac.

Era cam dubios,si nu intelegeam unde ne grabeam asa ,dar oftez si dau din umeri si dupa ce trag hainele pe mine si imi aranjez parul sa stea decent ies din camera si o vad pe ruth asteptandu-ma

-Une plecam?intreb iar ea doar da din umeri.

-Secret ,zice rânjind. Haide vin-o ,spune si eu ma uit speriat la toti membri familiei ce se uita la mine amuzati de parca ei stiau ceva ce eu nu stiam.

Dar nu apuc sa zic ceva ca Ruth ma trage dupa ea si ii aud pe toti doar cum imi zic sa am o zi buna,insa eu eram speriat unde ma ducea nebuna roscata ,ce plan nebunesc putea sa aiba pentru noi doi?

Daca dorea iar o petrecere ,eu nu aveam de gand sa beau ,amintindu-mi de ultima experienta,insa oricat incercam sa o trag de limba ea nu zicea nimic,doar statea la volan si ranjea lasandu-ma si cu mai multe semne de intrebare.

O buna bucata din drum am tot incercat sa o fac sa zica ceva ,insa cand am vazut ca nu am nicio sansa am lasat o balta si m-am intins pe scaun lasand linistea sa domine intre noi si in scurt timp adormind

###

Si cand simteam ca visele mele erau mai frumoase,am simtit cum cineva ma zguduie si am facut oxhii privind-o pe Ruth ce ranjea langa mine.

-Am ajuns,spune ea zambind si eu ma uit încruntat injur.

Ca mai apoi sa ies din masina si sa merg langa ea uitandu-ma la localul din fata mea ,neavand cum sa il confund,insa ce nu intelegeam era de ce m-a adus tocmai aici ce cautam in acest loc,dar cand am întors capul parca universul s-a blocat pentru cateva secunde si nu mai știam ce sa fac.

Un cap blonda era mai incolo pe strada,avand trasturi angelice,trasaturi asa cunoscute mie.Mai era un roscat alaturi de ea ce zambea si radea,avand glasul ala asa muzical si necondfundabil.Cei doi bruneti ai mei se aflau si ei acolo si mica mea satena era alaturi de ei.Erau toti cei cinci artisti ai mei si eu credeam ca destinul imi juca vreo farsa pana sa ii aud cum imi striga toti cinci numele .

-Bai ganditorule ai de gand sa vii sau trebuie sa te trag eu aici,urla Jo razand si in acel moment cand am auzit iar vocea ei muzicala am simtit cum lacrimile imi curg pe obtaji si am fugit spre ea luand-o in brate si pe sus.

Ca mai apoi sa ii observ si pe restul ca se uitau la mine zambind si eu nu stiam ce sa fac ,inafara sa le sar in brate.Nu eram capabil sa vorbesc, sa ma misc sau sa urlu.Eram blocat, nu stiam cum de se aglau toti acolo ,si eram prea fericit ca sa ma pot gândi cum s-a intamplat asta.

-Ne-a fost dor de tine pitic,zice Dom si ma ia in brate strans.

-Tuturor ne-a fost!spune Josh revoltat.Imbratisare de grup!continua apoi si ne strange pe toti eu simtindu-ma turtit la mijloc insa nu puteam protesta .

-Cum frate cum?zic eu .Cum de sunteti aici?zic uitandu-ma spe Em si Josh.

-Pai dupa multe rugăminți ai mei m-au lasat sa ma intorc acasa,zice Em zambind.

-Iar eu m-am certat cu ai mei pana m-au lasat sa revin ca sa imi continui studiile ,spune ranjind Josh.Si surpriza cand am ajuns sa aflu ca tu ai plecat de nebun in lume ,spune el razand.

-Ironia sorții, noi veniseram acasa si tu ai plecat,continua Em.

-Deci nu mi-am imaginat eu chiar v-am vazut,zic surprins.

-Si noi te observaseram,dar cu pletele alea negre si hainele alea ,am zis ca nu se poate sa fii tu,spune Em si eu ranjesc spre ei

-Am  avut si eu o perioada mai naspa ,dar mi-a trecut,zic zambind catre Jo si Dom.

-Am auzit ,frate,spune Josh si eu ma uit speriat catre el.Dar stai calm noi te iubim si acceptam exact cum esti,spune el si când aud acele cuvinte rostote de el simt cum sufletul meu este impacat intr-un final.

Si dupa alta serie de imbratisari imi aduc aminte de Ruth si o iau si pe nebuna in brate dandu-mi seama cu cine vorbise ea ieri pe ascuns,si dupa ce stabilesc cu ea sa vina mai pe seara sa ma ia,intru cu artisti mei in cafeneaua lui rogger si incepem sa ne punem la curent cu vietiile noastre de cand ne-am indepartat unul de altul.

Em se pare ca devenise auzita cu pianul ei si avea un viitor pe tema asta,Josh in continuare se lupta in lumea artei,Jo a mea dorea sa dea la litere,Dom se hotarase sa devina inginer medical lasand muzica ca un hobby,iar Mireen devenise o dansatoare si deja avea contracte fiind majora astepta doar sa termine liceul,era in cateva piese de teatru implicata si concerte.

Totul era perfect si se pare ca toti stiau de situatia mea ,insa am tinut eu sa ii pun la curent prin ce am trecut ,cum mama mea ma renegase,cum am relegat relatia cu tatal meu si am dat de o mare familie iubitaore ce ma ascultau si ma reintregisera,si faptul ca le puteam spune toate asta mafacea sa ma simt al naibi de bine insa 8n acelas timp dandu mi seama ca cineva liosea din acest tablou perfect.

Printul meu cu ochii verzi nu aoaruse si cand chiar ma batea gândul ca renuntase la mine se auzi usa deschizandu-se si ammputut sa vad doi ochi verzi ce ma cautau si cand au făcut contact cu ai mei am simtit cum toata fiinta mea se cutremura si tot ce am mai putut rosti a fost.

-Bună William,zic incet insa el ma auzi ca doar zambi incet

-Salut Fede,spune accentuand numele meu si asta ma facu sa am fiori in tot corpul.

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now