Artiștii Pierduți 2

81 14 0
                                    

Printul meu cu ochii verzi nu aoaruse si cand chiar ma batea gândul ca renuntase la mine se auzi usa deschizandu-se si ammputut sa vad doi ochi verzi ce ma cautau si cand au făcut contact cu ai mei am simtit cum toata fiinta mea se cutremura si tot ce am mai putut rosti a fost.

-Bună William,zic incet insa el ma auzi ca doar zambi incet

-Salut Fede,spune accentuand numele meu si asta ma facu sa am fiori in tot corpul.

Chiar daca in capul meu se formau mii de cuvinte,asa de multe lucruri ce simtwam nevoia sa ii le zic totusi tot ce am putut face a fost sa raman mut si sa ma uit la el ca un idiot insa le insxhimb a luat un scaun si l-a tras psre mine salutand si grupul.

-Ce faci piticule ,zice el zambind si eu inghit innsec simtind ca ma pierd in ochii lui.

-Bine ,spun incet ca mai apoi sa o aud pe Jo dregandu-si vocea incet si chiar cand credeam ca ma va scapa de situatia jenanta in care intrasem ea zambi miseleste la mine.

-Cred ca tu si Will aveți multe lucruri sa va spuneti,ce ar fi sa plecati la o plimbare,noi vom ramane aici nu mai plecam,zice ea zambind si eu inghit in sec la gandul sa raman singur cu William.

Dar nu apuc sa protestez ca Josh mai ca ma zboara de pe scauna in bratele lui William si el zambeste multumit luandu-am de mana si tragandu-ma afara din cafenea.

In acel moment ii injuram de toti sfinti pe artiștii si as fi continuat sa fac asta daca nu mi-ar fi distrat atentia brunetul de langa mine.

-Si cum mai esti?intreba el curios .

-Bine ,alaturi de tata si noua mea familie pot sa zic ca ma sijt iar intreg,ai cred ca pot sa zic ca si fericit,zic incet.Dar tu cum mai esti?intreb curios iar el ma strange de mana parca nedorind sa dispar de langa el.

-Bine ca esti acum langa mine,am stat si te-am asteptat,am stat si am indurat dorul ,si am stat si așteptat clipa in care sa fii langa mine Federico,zice el privindu-ma bland si eu simteam cum fiori reci imi treceau in tot corpul cu fiecare cuvant ce il rostea.Acum vin-o dupa mine,spune el si eu inghit innsec si îl urmez.

Mergea rapid de parca abia astepta sa ajungem ,insa incet mi-am dat seama unde ma ducea,unde am avut prima intalnire si cand am ajuns am ramas iar blocat de frumusetea peisajului ca mai apoi sa ma uit iar la cel ceimi furase inima.

-Doream sa te intreb Federico,spune el serios.Eu te-am asteptat pana acum,si te-as mai astepta o mie de anii,dar cum esti langa mine in acest moment,spune si face o pauza,esti gata sa fii cu mine,ma poti lasa sa fiu alaturi de tine? intreaba incet si eu simt cum gatul mi se usuca si iar nu mai stiu cum sa vorbesc.

-Da,Will,zic abia fiind in stare sa alactuiesc acele doua cuvinte si cand el se apropie de mine avand fata la cativa centimetri de a mea,simt ca picioarele mele sunt făcute din spaghete.

-Atunci te pot saruta?întreba incet si eu nefiind capabil sa zic ceva doar dau din cap dar el ranjeste.Vorbeste Federico ,vreau sa te aud.

-Da vreau sa ma saruti,William,ii zic eu nerbdator sa ii simt gustul si parfumul iar 3u doar zambeste si imi lipeste talia de a lui si ma sărută incet si pasional explorandu-mi gura .

Si cu fiecare secunda eu ma agatam mai tare de el ,fiindca in acel moment el imi era stalpul de care ma tineam.Cu fiecare respiratie simteam nevoia de mai mult ,simțeam nevoia sa fie langa mine si sa ramana tot restul vietii mele.

Iar acel sarut mic si inocent se transforma incet in unul sălbatic  si pasional.

Amandoi nu eram in stare sa ne exprimam prin cuvinte asa ca lasam atingerile sa vorbeasca pentru tine, si camd simteam ca tamanfara aeer am rupt sărutul si m-am uitatin ochii lui.

-Mi-ai lipsit, zic zambind catre el admirând cat de perfect putea sa cada lumina soarelui pe chipul sau sculptat in piatra.

-Ti-am dus dorul roșcatule, zice si el zâmbind ca apoi sa ma stranga tarela pieptul lui. Te rog sa nu fie doar un alt vis de al meu, spune in șoaptă.

-Nu este Will, spune si il strang mai tarea vadaca sunt real si in forma fizica langa el.

-Mi-as dori sa nu se mai termine acest moment , spune apoi cat ma priveste in ochii iareu incuvintez printr-un semn al capului.

-Da, dar din păcate daca nu sunt la ora fixa la cafenea Ruth o sa ne spânzure pe amândoi si nu stiu cum sa iti zic dar eu vreau s atraim, spune amuzat iar el rade incet la gluma mai macabra.

-Atunci haide sa ne întoarcem, dar sa stii ca data viitoare nu mai scapi asa usor, zice siimi face cu ochiul si eu simt cum obraji mei iau foc încet.

Asa cama inghiontesc usor in el si il iau de mana amandoiintorcandu-ne încet spre cafenea.

Stateam si ne uitam unul la altul mergand ca doi îndrăgostiți si odata ajunsi la cafenea am inceput iar sa vorbesc cu artiști mei pentru puținele ore ce le mai aveam.

An stat si depanat amintiri razand la mici boacane ce le-am facut, totul parea perfect rupt din poveste pana cand in cafenea a intrattata impreuna cu Meliva sieu m-am încruntat incet cand i-am vazut pe ei in loc de Ruth.

Tata mi-a facut semn sa vina spre el si eu m-am ridicat mergand cu pasi mici spre el.

-Ce s-a întâmplat?! Ii zic rapid iar el ma privește atent

-Hai sa ne asezam la masa Frederico, spune el calm si eu simt cum inima mi se face mica in piept.

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now