Noi Începuturi

84 16 0
                                    

Dar nu apuc sa mai zic ceva ca vad cum o masina vine in viteza spre casa tatalui meu. O masina ce imi era cunoscuta, insa era prea departe. O masina ce nu ar avea ce sa caute aici.

Imi era frica sa imi dau cu presupusul cine ar fi in masina aia. Insa cand a oprit si au coborât acele persoane am simtit cum totul se rupe in mine pentru a mia oara.

-Nu, nu are cum sa fie aici, soptesc si Ruth se opreste in usa.

-Smith Frederico! Creezi ca daca pleci din casa noaptea si te furisezi la curvarul de taica tu va avea un efect! Urla femeia ce o numeam mama mea.

-In momentul asta vei trece in masina si vei pleca cu mine inapoi acasa! Continua ea. Chiar credeai ca nu te voi găsi?! Spune ieșind ca o furtuna din masina.

-Ce e cu toata gălăgia asta? Se aude vocea lui Tian din casa ce iese impreuna cu tata iar când mama il vede explodeaza.

-Deci cu el ma inseli nu?! Urla ea. La el te-ai dus netrebnic nenorocit si ai distris familia noastra, pentru asta, spune gesticuland spre ei. Si l-ai stricat si pe fiul nostru! Creezi ca o voi lasa asa! Nu! Eu imi iau fiul inapoi! Cutinua sa urle.

-Dar.. Încearcă tata si Tian sa vorbeasca si mama ii plesnește.

-Sa nu îndrăzniți sa imi vorbiți,spune nervoasa. Frederico! Urla la mine ca la un catel si in acel moment am simtit ca totul a explodat.

Sentimentele mele au fost precum o bomba cu fitilul aprins ai in acel moment au explodat.

-Deci tu panarama ce esti, zic nervos cat ma ridic din scaun si arunc cana pe jos. Nu sunt catelul tau ca sa ai dreptul sa imi comanzi, sau sa imi zici ce sa fac! Urlu cat ma îndrept cu pasi mici spre ea.

-Dar esti fiul meu! Reproseaza ea.

-Da! Am fost fiul tău! Urlu eu la randul meu. Insa omul din spatele meu este tatal meu, il iubesc si daca decid sa raman la el tu trebuie sa imi respecți decizia! Sunt major si nu m-ai ai niciun drept asupra mea, nu imi mai ai titela ai nu poti decide pentru mine! Continu complet nervos si nu o las sa zică ceva. Esti o nenorocita, m-ai facut sa sufar pe mine si pe tata, ne-ai distrus vietile fara sa clipesti si dupa ce ai ajuns aa te culci cu altul, sa iti imparti patul cu el, cu un idiot ce nu te merita vii aici si ai tupeul sa faci scandal?! Zic complet revoltat.Cara-te naiba de aici si sa nu te mai vad! Dispari dracu din viata mea, nu mai ești mama mea! Te reneg si nu mai vreau sa te vad si daca te mai prind ca imi contactezi prieteni, sau pe tata va iesi urat, zic si in acel moment simt cum o palma ricoseaza peste obrazul meu si aceea palma nu a durut insa a fost pentru a 3 a oara sau a 4a a oara cand m-a atins si mie mi-a ajuns.

-Sunt mama ta si nu iti pemit sa imi vorbești asa, zice cu lacrimi in ochii si cand ridica inca o palma eu o prind de incheietura.

-Nu mai esti mama mea, ori ma accepti ori  dispari din viata mea, ii zic si cand o vad cum ma priveste in ochii de parca avea cea mai grea decizie de facut simt cum ma fărâm sub privirea ei.

Si chiar daca o uram in acel moment, simteam nevoia sa ma accepte si chiar credeam ca o va face insa ea doar isi retrage mana si imi întoarce spatele.

Pentru cateva secunde am sperat din tot sufletul meu ca ea se va intoarce spre mine si imi va zice ca ma iubește oricum as fi, dar ea in schimb se urca in mașina si pleacă.

Iar cu fiecare metru ce mașina aia il strabate simt ca inima mea se rupe complet, iar sufletul meu devine complet pustit cand realizez ca unul dintre plioni mei s-a distrus, ca mama mea a renuntat la mine iar eu la ea.

-Fede? Ești bine? Se aude vocea tatălui meu iar  eu las ca toate frustrările mele sa fie vazute fiind satul de zambetele false si emoțiile ascunse.

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now