Totul se schimba

78 11 0
                                    

Am lasat telefonul sa sune pana mi-a intrat robotul, am mai sunat a doua oara si a treia oara insa nu am putut sa aud vocea calda a blondei mele ,tot ce am auzit fiind vocea rece a robotului ce ma anunta ca Jo iar isi pierduse telefonul si nu il mai gasea,asa ca inchid telefonul lui Ruth si il las pe masa .

Am incercat nimeni nu poate sa zica ca nu, dar se pare ca soarta nu dorea sa fie de acor cu mine,si pentru a mia oara se batea cu mine sa faca planurile pe invers.

Asa ca doar am stat si am savurat cafeaua uitandu-ma la soarele ce rasarea si lumina cerul,ce isi extindea razele peste tot astfel incalzind peisajul rece al noptii,si ii ofera culoare din nou.

Si in acel moment ma lovi, pana acum a fost noapte peste sufletul meu, totul se racise din interiorul meu pana la exterior, iar acum cand ma priveam in oglinda si ma vedeam cu parul negru si deranjat cu hainele neasortate pe mine am jnteles ca am lasat noaptea prea mult timp sa domine peisajul si ca era vremea pentru o schimbare generala.

Am primit iubire,am primit incurajare,incredere si tot ce mi-a lipsit si acum doar in puterea mea era sa fac schimbarea ce mi-o doream sa las soarele sa iasa la suprafata.

Asa ca am intrat in casa si m-am uitat la tata ce era adormit si Tian ce inca motaia pe pieptul lui ,doar Meliva si Ruth fiind in priza  ca mine .

-Vreau o schimbarea zic eu prompt iar fetele se uita la mine curioase.

-Adica?intrraba tata usor speriat si eu zambesc incet.

-Sunt satul sa fiu asa ,zic artand spre mine.Depresic,trist,fara vreun scop,sunt satul sa mai fiu asa,spune clar.Vreau pentru inceput sa ma tund,sa revin la culoarea mea naturala,sa ma imbrac ca un ok decent si sa redevin eu,zic simplu si zambitor iar tata inca adormit zâmbește spre mine.

-Asta e baiatul meu, suntem langa tine deci zi cu ce sa te ajutam,spune el incepand sa se trezeasca la realitate.

-Ruth vine cu mine sa ma duca undeva sa ma tund si vopsesc, iar apoi revin acasa ma aranjez mananc si dupa iesim in oras ,nu?o intreb curios stiind ca era c3va planificat pentru azi iar ea se uita amuzata la mine .

-Ok asa facem sefu,sunt bucuroasa ca nu mai trebuie sa trag de tine ca sa te scot din casa,zice razand usor la final.Haide sa te aranjam ,continua si eu bat din palme

Tragand rapid niste haine pe mine si iesind cu ea in fuga din casa ,dorind sa fac cat mai rapid totul ca sa nu ma razgandesc pe urma,fiindcă ma syiam si in cateva secunde puteam varia la o alta stare.

Asa ca ma las condus de Ruth spre salon incercand sa nu ma gandesc la nimic ce sa imi distruga starea si imediat cum am mi-a zis ca am ajuns am zburat din masina spre salon si nefiind atent m-am ciocnit de cineva si pentru cateva secunde cand am vazut acei pchi negri si am auzit vocea aia groasa ,am zis ca tipul de langa mine era Josh dar nu am avut timp sa il analizez fiindca a trecut in viteza pe langa mine nelasandu-ma sa il observ.

Insa am incercat sa ma trezesc rapid la realitate.Nu avea cum sa fie Josh,Josh era plecat in Europa departe de noi.

Asa ca respir adanc si imi spun ca a fost doar o iluzie a mintii mele si plec mai departe si las ca acel gand sa zboare si intru in salon dand de o doamna drăguța ce ma întâmpină

###

Dupa  ce termina cu mine ma lasa sa ma uit in oglinda si mai ca chitai de fericire cand ma vad iar pe mine.Parul meu roscat si bine aranjat,zambetul meu de alta data si fericirea ce mi se citea in ochii, ma uitam in oglinda si pentru prima data dupa mult timp putea, zice ca ma recunosteam pe mine in reflexia mea.

Si dupa ce termin sa ma admir ii platesc femeii si ies din coafor si o vad pe Ruth in masina vorbind la telefon ,insa cu cat ma apropiam mai mult de masina puteam observa cum dadea sa inchida mai rapid apelul asa ca atunci cand intru ma uit suspicios la ea

-Cu cine vorbeai?zic curios

-Cu Daphne, nu cred ca te intereseaza,zice si imi scoate limba iar eu imi dau ochii peste cap si o las sa ma admire.Arati superb,zice ea apoi,mai trebuie sa iti alegem niste haine de doamne ajuta si gata,spune râzând iar eu cand vad ce bluza larga port si pantalonii de trening de pe mine ii dau dreptate.

Pe drum spre casa vorbeam despre ce am vrea sa mancam si cu cine ne vom vedea disera.Apoi am început sa dezbatem pentru a mia oara dacă meseria de avocat sau de criminalist era mai buna.

Si cu ajutorul ei am reusit sa imi scot din cap scena cu Josh,sau faptul ca Jo nu a raspuns la telefom,si odata ajuns acasa toti m-au complimentat si dupa ce m-am sapalat,am mancat si m-am aranjat imbracandu-ma cu o camasa niste pantaloni albi si o geaca de piele pot zice ca eram fotomodelul casei ,si toata atentia si complimentele erau bine primite pentru mine,facandu-ma sa ma simt bine in pielea mea.

Seara alaturi de gasca lui Ruth si a lui Cyrus a fost la fel de buna si cand am ajuns acasa m-am simtit impacat cu mine si fericit.

Dupa mult timp mergeam pe drumul cel bun,si totul mergea spre bine.

Artiști PierduțiWhere stories live. Discover now