Prolog

126 14 5
                                    

*O dva roky dříve*

Vešel do malé restaurace. Byl nervózní a cítil, že se potí i na zádech. Přesto mu na tváři pohrával mírný úsměv, když kráčel mezi stoly s rudými ubrusy, u kterých byly černočervené židle. Na jednu takovou se i posadil, jakmile dorazil ke své společnici, která tam na něj již čekala.

„Omlouvám se, že jsem přišel pozdě. Nestihl jsem autobus a musel jít pěšky." Mile se na ni podíval a nervózně si prohrábl své blond vlasy. Chtěl si je nechat ostříhat, jelikož mu to trochu vadilo v očích, ale nakonec to nestihl. Vlastně mu to tolik ani žíly netrhalo. Ale předsudky.

„To je v pořádku, chápu to," usmála se mile dlouhovlasá bruneta s čokoládovýma očima, „spíš mi teď řekni, jak si se celý den měl, Olivere?"

„Vlastně výborně..."

Celé jejich rande probíhalo bez jediné chybičky. Oba dva se hodně nasmáli a nebylo pochyb, že tahle schůzka nebyla poslední. Vše šlo jako po másle a opravdu si sedli. Tedy... perfektní to bylo do té doby, dokud omylem do Olivera naboural modrovlasý mladík, když pár kráčel nočním parkem. Byl opravdu vysoký a už na první pohled jeho tělo nepostrádalo svaly. Proto nebylo divu, když se jeho hubené tělo po tom nečekaném nárazu poroučelo k zemi. Tam však nedopadlo. Silné ruce ho zachytily. Dva páry očí se setkaly. A v tu chvíli se blonďákovi s atypicky zlatýma očima úsměv z tváře vytratil. 

InnominatamKde žijí příběhy. Začni objevovat