BÖLÜM DEĞİL AMA GELİN !

2.5K 36 8
                                    

Çiçekli milkshakelerim nasılsınız? Öncelikle halinizi hatrınızı sorayım dedim. Biliyorum benden 3-4 gündür bölüm bekliyorsunuz ama ben daha bir kelime daha yazmadım :(  Kendimce haklı birçok sebebim var umarım beni anlayışla karşılarsınız. Bunun yanı sıra kitapla ilgili önemli bir karar aldım. kararı açıklamadan önce neden bölüm atmadığımı açıklayım.

İki gün düğünümüz vardı bir o sebepten yazamadım tam bitti derken üniversite yerleştirme sonuçlarını bekledim .  Bu arada beni tebrik edin ben Selçuk Üniversitesinde Gazetecilik öğrencisiyim artık :))) Adımı yavaş yavaş büyütüyorum ve içim içime sığmıyor. İnşallah en kısa zamanda belli yerlerde manşetlerin altına imzamı atacağım. Buna sevineyim derken hevesim öyle bir kursağımda kaldı ki... 2 gündür hastalıktan ölüyor gibiyim hatta bi ara virüs mü oldum  diye baya endişelendim. Ama ben zaten sinüzit hastası iken terli terli rüzgarda durursam  üstüne soğuk su içersem tabi ki boğazım şişer. Sabah kalktım sirkeli suyla gargara yaptım az kalsın kusacaktım ama mikropları baya öldürüyor mecbur kaldım. Sonra bir zamanlar yasaklanmış grip ilacını içtim boğaza iyi gelir diye ama bana aşırı uyku yaptı, bütün günüm öyle sıkıcı öyle verimsiz geçti ki, koca gün yataktan çıkmadım. İlacın etki ettiği halsizlik beni mahvetti. Sık sık başı ağrıyan bir insan olarak sırf ağrımasın diye kalktım kendime kahve yaptım. Bütün gün boş boş uzanarak gün nasıl geçti hiç anlamadım. Kendimi biraz daha iyi hissedince masamın başına geçtim ve kendime limonlu çay yaptım. Şimdi bir yandan şarkım çalarken bir yandan size bunlaı yazıyorum. İstesem bölüm yazarım ama hiç verim ve keyif alamam bunu da size yansıtamam. Ben artık bu kitabın bölümlerini aceleye getirip yazmak istemiyorum bu yüzden aldığım önemli kararı sizinle paylaşayım. Biliyorum üzüleceksiniz ama elimden gelenin en iyisi bu olacak çünkü artık bir adım ön planda olan üniversite hazırlığım var. Kitabın bölümleri haftada bir paylaşacağım böylece iki ayağım bir papuca girmeyecek ve daha uzun bölümlerle karşınızda olacağım.

Beni bir yana bırakalım, sizler nasılsınız? Geçen bir okurumla instagramdan sohbet ettik.  Gerçekten çok samimi kişilerle tanışıyorum ve kitabıma gösterilen ilgiyi görünce mutluluğuma mutluluk katıyorum. Size sözüm olsun eğer bir gün hayalimi gerçekleştirip kitabımı basarsam ilk günümden bu yana yanımda olup kendini belli eden okurlarıma imzalı kitabımı hediye yollayacağım.  Çünkü sizler beni hayallerime taşıyan en önemli kişilersiniz. Kendimi asla yalnız hissetmiyorum ve gittikçe bir aile olduğumuzu hissediyorum. Ben de sizinle birlikte üzülüp sinirleniyorum, mutluluğu paylaşıyorum. 30k okuma olduğumda bu kitabın grubunu kurup sizinle bol bol karakterleri konuşmak istiyorum, belki spoiler bile veririm :) Şaka bir yana bu grup işini bir konuşalım, diğer bölümlerde ne olmalı bir fikir alışverişinde bulunalım :) Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın çilekli milkshakelerim:) Hepinizi buradan çok öpüp sarılıyorum. Deniz'in ve Rüzgar'ın size çok selamı var. En kısa zamanda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın çünkü bu hayatta sizden daha değerli hiçbir şey yok. 

Deniz ( FİNAL) Where stories live. Discover now