1

1.1K 28 13
                                    

"Harry!" riep Ginny vanuit beneden.
Ik schrok wakker en keek op de wekker. Het was 10:00. Ik wreef in m'n  ogen. Ik rekte me uit en stapte m'n  bed uit. Ik liep naar beneden in m'n  pyjama.

Harry stond daar in de gang en keek glimlachend naar me. ik rende de trap af zo snel als ik kon en ik sprong in Harry's armen. "Harry je bent er!" Zei ik lachend. "Eindelijk" zei Ron glimlachend die boven aan de trap stond. Inmiddels stond iedereen van m'n familie beneden. In hun pyjama's met ochtenkoppen. "Harry wat fijn dat je er bent." Zei Molly  en ze gaf Harry een stevige knuffel. "Is de reis goed gegaan?" Zei Molly er heel snel achteraan. "Ja hoor" zei Harry. Hij keek naar Ginny en Ginny bloosde naar hem. "Uhum Ik ga me aankleden" zei ik En ik liep naar boven.

Het was inmiddels avond en paar uurtjes geleden was Hermione ook aangekomen. We zaten met z'n 5en (Harry Ginny ik  Ron En Hermione) beneden in de kamer. "En? Zin in morgen? Eindelijk weer naar Hogwarts!!" Zei Ron blij "Ja ik heb er echt zin in maar ik ben wel nerveus" zei ik  "Het komt wel goed Anna, je komt sowieso bij Gryffindor" zei Ron. Ja vast wel" zei Harry glimlachend. Ik ga even douchen" zei ik  en ik liep naar de badkamer en pakte een handdoek van de muur af.

Ik legde m'n pyjama op de rand van het bed. En zette de douche aan. Ik ging er onder staan en spoelde me af met zeep. Toen ik klaar was deed ik m'n  pyjama aan en liep ik naar mn slaapkamer. Na mij  ging Hermione douchen. Toen Hermione klaar was kwam Hermione bij Mij op de kamer liggen omdat ze daar logeerde.

We kropen allebei onder de dekens. "Hermione mag ik je wat vragen?" Zei Ik . "Ja" zei Hermione. "Ben je op Ron?" Zei Ik lachend. Hermione bloosde "Uhuh- ja eigenlijk, alleen NIET zeggen hè!" Zei ze lachend "Nee dat doe ik niet beloofd" zei ik. We kletste nog een beetje en toen gingen ze slapen.

De volgende ochtend was het chaos. Niemand wou natuurlijk de trein missen. "Opstaan" hoorde Hermione en ik. Een lichtstraal kwam de kamer binnen. Molly had het gordijn open gedaan. "Kom op, dadelijk komen jullie nog te laat." Zei Molly. Heel rustig werden ik en Hermione wakker. "Lekker gedroomd over Ron?" Zei ik grinnikend. "Hou je kop" zei Hermione lachend en ze gooide haar kussen tegen m'n  hoofd aan. We liepen naar beneden. Iedereen zat al aan de tafel.

Hermione ging naast Ron en Fred zitten en Ik  ging naast Harry en Arthur zitten. Ik knipoogde naar Hermione. "Hou op" zei Hermione fluisterend. We lachte allebei.
"Lekker geslapen iedereen?" Zei Arthur. "Ja hoor, ik wel" zei Harry. "Ik ook meneer Weasley." Zei Hermione, Ze lachte vriendelijk. "Anna heb je er zin in lieverd?" Zei Molly. "Jawel mam, alleen een beetje zenuwachtig. Ik hoop dat ze me leuk gaan vinden." Zei ik met een angstige blik op mn gezicht. Na het eten gingen Ginny Hermione en Ik naar boven om ons klaar te maken. We deden onze  kleren aan en wat mascara op. Helemaal klaar om te vertrekken.

Toen we waren aangekomen op perron 9 3/4
Stond de trein er al. "Snel dadelijk halen we het niet!" Zei Ron. We rende met z'n 5en naar de trein en stapte in. Fred en George gaan dit jaar niet meer naar Hogwarts. Omdat ze klaar zijn met school. Ze gingen zitten in de trein. Ik had al een uil en een nieuwe toverstok. Omdat ze op m'n  oude toverschool paarse toverstokken hadden. En dat is verboden op Hogwarts.

De trein begon met rijden. "Phew net optijd" zei Ginny. Harry keek haar aan met een lach op z'n gezicht. Ginny keek naar Harry en ze lachte terug. Een jongen met wit haar kwam langs lopen. "Wow, hij is echt knap" dacht ik  in mezelf. Harry Ginny Hermione en Ron keken heel erg geïrriteerd naar hem.

"Ugh kijk eens wie we daar hebben" zei Ron. De jongen stapte op hun af. "Hallo Potter, Granger en Weasley's" zei hij met een gemene blik. "Hou je kop Draco" zei Harry. Harry keek hem heel boos aan. "Sow sow. Potter die denk even dat die stoer is, wat zielig zeg"

hij keek naar Mij . "En wie ben jij dan wel?" Zei Draco tegen mij. "Uhm ik ben Anna. Maar voor jou is het ms Weasley." Zei ik met een arrogante uitdrukking. Draco keek verbaasd " wacht, jij bent een Weasley?! Maar je hebt helemaal geen oranje haar?!" Zei Draco. Hij keek heel erg geschrokken. "Nou en? wat maakt dat uit" zei ik. "Niks hoor. Ik ga er maar weer vandoor."
Zei Draco. Hij keek me grijnzend aan en hij liep weg. Ik keek hem na met een lach op m'n gezicht. En we gingen weer zitten. "Is dat Draco malfoy?" Vroeg ik. "Jep." Zei Hermione. Ik staarde naar buiten met de vraag: waarom is zo'n gemeen iemand zo knap?

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now