17

652 15 1
                                    

UPDATE
Hey, sorry dat ik niet actief was! maar ik heb de afgelopen week erge buikpijn gehad en het stopte maar niet. Gelukkig is het nu voorbij. Ik heb nu vakantie dus ik probeer wat meer te plaatsen enzo!!Xx mij

Maandag DE VOLGENDE OCHTEND

"Opstaan! Het is je verjaardag" hoorde ik Harry in m'n oor fluisteren. Ik deed m'n ogen open en keek om me heen. Ginny stond naast het bed. "Hey" zei ik slaperig. Harry gaf me een kus en stapte het bed uit. Ginny pakte m'n hand en trok me omhoog. "Gefeliciteerd" zei ze blij en ze omhelsde me. Ik trok m'n kleren snel aan want we hadden gewoon nog lessen vandaag. "Ik ga alvast naar de eetzaal" zei Ginny vrolijk en liep de deur uit. Harry was klaar met douchen en liep de badkamer uit.

Hij rende naar me toe en tilde me op. "Eindelijk ben je 16" zei Harry. Hij zette me op de grond en ik begon hem ruw te zoenen. Toen we klaar waren zat Draco recht op z'n bed. Ik keek hem aan "oh hey" zei ik met een glimlach. "Anna ik ga naar de eetzaal, kom je ook?" Vroeg Harry. "Ja ik kom er zo aan!" Zei ik en ik gaf hem een kus op z'n wang.

Harry liep de deur uit en Draco stond op. "Gefeliciteerd met je 16e verjaardag" zei Draco glimlachend. "Dankjewel Malfoy" zei ik. "Kom, we moeten gaan de lessen beginnen zo." Zei ik haastig. Ook al was ik jarig, het was gewoon een normale lesdag. Draco en ik liepen samen de deur uit. Toen we aankwamen in de eetzaal rende Ron en Hermione naar me toe.

Draco was al snel weggelopen. Hij wou de blikken van Ron vermijden. Hermione vloog in m'n armen "gefeliciteerd!!" Riep ze terwijl we elkaar omhelsde. "Gefeliciteerd met je verjaardag An" zei Ron en hij gaf me een zoen op m'n wang. "Thanks jongens" zei ik en ik ging snel zitten. Na het eten feliciteerde Luna en Neville me nog en daarna gingen we naar de lessen.

Toen we geschiedenis van Toverkunst hadden, moesten we een project maken met z'n 4en. Dit was een groot project wat we met alle 4 de huizen moesten doen. Dus iedereen uit het 6e jaar stond in dit lokaal. We moest een briefje pakken uit een soort van doos achtig iets. Ik zag dat Hermione en Harry al een briefje gepakt hadden dus ik pakte er ook een. Ik vouwde m'n briefje open en er stond:
Geschiedenis van Toverspreuken
op. Iedereen was al aan het zoeken naar hun partners en het was echt chaos. Hermione rende naar me toe en op haar briefje stond het zelfde als op die van mij.

"We zitten samen" riep Hermione bijna. "Leuk verjaardagscadeau toch" grinnikte ik. We lachten. Ik was erg blij dat ik bij Mione zat, omdat bij het vorige project ik een 9,5 had met haar. we gingen opzoek naar onze andere partners. Ik zag Ron bij Luna, Neville en Cedric staan. Hij glimlachte naar me en ik maakte een gebaar dat ik bij Hermione zat. Iemand tikte me van achter aan dus ik draaide me om. Het was Harry, hij liet z'n briefje zien en ook daar stond hetzelfde op als op die mij en Mione. Ik glimlachte en zoende Harry midden in het klaslokaal.

Alle ogen waren op ons gericht dus Harry en ik werden helemaal rood. "Dus Harry zit ook bij ons" zei Hermione grijnzend. "Ja" zei ik beschaamd en Hermione lachte. "Wie is dan onze 4e partner?" Zei Harry verbaasd. "Ooja Harry, ik ben ook heel blij dat ik bij jou zit" zei Hermione sarcastisch met een glimlach. "Sorry Mione" zei Harry lachend en ik moest ook lachen.

"Maar even serieus. Wie is dan de 4e?" Vroeg ik opdringerig. Hermione haalde haar schouders op. Ik keek de klas rond en ik zag dat Draco ons aanstaarde. Ik maakte een gebaar zo van: wat heb jij? En Draco liep onze kant op. Hij liet z'n briefje zien en daar stond hetzelfde op als op ons briefje. Hermione keek geïrriteerd. "Oh fijn dit" zei ze. Draco keek haar boos aan "of dat ik dit zo leuk vind Granger" zei Draco en Harry rolde z'n ogen.

"Kom op jongens, we moeten er het beste van maken" zei ik zacht. En Hermione en Harry knikte. "Oke best, kom we gaan naar de bibliotheek om een boek te zoeken voor ons project." We liepen met z'n 4en naar de bibliotheek en Hermione had na 6 minuten een boek gevonden. "Ik denk dat hier wel wat informatie in staat" zei Mione. We mochten natuurlijk geen boek gebruiken waar letterlijk:
De Geschiedenis van Toverspreuken
op stond, want dat was de regel en anders had je al gelijk een 1 gehad voor je project.

Ik knikte en we liepen de bibliotheek uit. "Kom we gaan naar onze kamer om wat dingen te bespreken." Zei ik. Draco,Harry en Hermione knikte en we liepen naar onze slaapkamer. Harry, Mione en ik plofte neer op het bed van Harry en mij en Draco ging tot m'n grootste verbazing er naast zitten. Ik zat dicht tegen Harry aan en Draco keek erg jaloers. Harry zag het en hij zoende me express. Na de zoen grijnsde Harry. "Kunnen we verder?" Vroeg Hermione lachend en ik knikte met een glimlach.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now