5

849 22 5
                                    

NA HET AVONDETEN

"Kom Anna! We gaan truth or dare spelen" zei Ron. Hij pakte m'n hand en hij trok me mee naar de kamer van Ron en Hermione. Iedereen zat dr al. Ginny, Luna, Neville, Hermione en Harry. Ron en ik gingen er bij zitten.

"Oké Ron truth or dare" zei Luna. "Uhm truth" zei Ron bang. "Ben je nog maagd?" Vroeg Luna aan Ron. "Uhm ja" zei Ron "oehhhoehoeh" zei iedereen. "Oké Neville, truth or dare" zei Ron. "Dare" zei Neville. "Oké 10 seconden Luna zoenen" zei Ron, Luna bloosde. Neville draaide zich om naar Luna en zoende haar 10 seconden. "Oehhh" riep iedereen. "Oké Anna, truth or dare" zei Neville.

"Dare" zei ik. "Tongen met Harry! 7 seconden" riep Neville. Harry werd helemaal rood. Ik ook trouwens. Ik keek naar Ginny en ik fluisterde sorry. Harry kwam naar me toe en we tongde 7 seconden lang. Het was best lekker eigenlijk. "Wat schattig" zei Hermione. En ik stak m'n middelvinger naar haar op. Ze lachte. "Oké Harry truth or dare" zei ik. "Truth" zei hij. "Wie is je crush?" Vroeg ik aan hem. Hij keek naar Ginny. En Ginny bloosde. "Uhm ik heb geen crush" zei Harry snel. Het was heel grappig zo ging het nog door tot 20:30 maar toen moesten we terug naar de kamers.

Toen we binnen kwamen zat Draco op zijn bed. "Waar was je" vroeg Draco. En hij keek me aan in de ogen. "Uhm sorry, maar mag ik vragen wat hier gebeurd?" Zei Ginny. Ze keek me raar aan. Harry keek me ook raar aan. "Uhm dat gaat je niks aan Malfoy" zei ik. Hij rolde met z'n ogen.

Ginny pakte m'n hand en sleurde me mee naar de hoek van de kamer. "Wat is er tussen jou en Malfoy?" Fluisterde ze. "Weet ik veel" zei ik. Ginny liep de badkamer in en ik hoorde dat ze de douche aanzette. " ik ga slapen" zei Harry. En hij trok de dekens over zich heen. Het was doodstil. Na 5 minuten kwam Ginny uit de douche en ging in haar bed liggen. Na 10 minuten sliep Ginny ook. "Waar was je nogmaals?" Vroeg Draco. Ik draaide me om en hij stond naast m'n bed.

"Bij Hermione en Ron, hoezo?" Zei ik arrogant.
"Wat was je daar aan het doen?" Vroeg Draco. "Tongen met Harry, nu goed?" Zei ik en ik rolde m'n ogen. "Heb je getongzoend met Potter?!" Zei Draco en hij keek me boos aan. "Ik wist al dat jullie meer dan beste vrienden waren" ik zuchtte. "Het was voor truth or dare oke? En waarom vertel ik jou dit überhaupt?" Zei ik boos. Ik stapte m'n bed uit en ik stond 1 meter van hem af.

"Waarom boeit het jou zoveel?" Vroeg ik.
Draco zuchtte. "Kijk Anna, ik denk dat ik je leuk vind" zei Draco snel met een zachte blik. Ik kon niet geloven dat hij dat zojuist zei. Hij kwam dichter bij me staan. We stonden ongeveer nog zo'n 30 centimeter van elkaar af. "Nee dit gaat niet gebeuren Draco, wij samen gaan nooit gebeuren" zei ik en ik stapte m'n bed weer in.

Woensdag DE VOLGENDE OCHTEND
"Anna! De lessen zijn uitgesteld!" Ik schrok wakker. "Jeeez Ginny schreeuw niet zo" ik keek haar boos aan met gespleten ogen. Ik keek om me heen en ik zag dat Harry en Draco z'n ogen op me gericht waren. Ik ging snel onder m'n deken liggen. Ik wou niet dat ze m'n slaapkop zagen natuurlijk.  Omdat ik volgens Ginny vandaag toch geen lessen had. "Ik moet zo gaan oefenen voor Quidditch" zei Harry. "Ik ook hoor, Potter" zei Draco geïrriteerd. En hij liep naar de badkamer. Ginny en Harry waren al omgekleed. "Ik ga nog even naar Hagrid voordat ik ga oefenen, ga je mee Ginny?" Vroeg Harry aan Ginny. "Ja is goed" en ze liepen weg.

Ik zat in m'n eentje op het bed. Na 10 minuutjes kwam Draco uit de badkamer gelopen. Hij was heel erg chagrijnig. "Wat is er Malfoy?" Vroeg ik. Hij rolde met z'n ogen. "Elke keer als je "Malfoy" zegt, wil ik je zo graag zoenen. Alleen ugh" zei hij. "Vind je me leuk?" Vroeg ik. Hij kwam naar m'n bed toegelopen. "Ja" zei hij met een lach. Hij kwam steeds dichter naar me toe. Totdat zijn lippen de mijne raakte. Ik kuste hem. En het voelde slecht maar ook goed tegelijk.

"Stop! Draco wat doen we?" Zei ik terwijl ik m'n gezicht naar achter trok. "Zoenen" zei hij grijnzend. En hij ging door. Ik stopte hem. "Nee nee dit is fout. Ik zei toch dat het niks gaat worden tussen ons?!" Zei ik. Draco liep zonder iets te zeggen de deur uit. Ik wist niet wat ik moest doen. Als Ron dit wist zou hij me oprecht vermoorden. Opeens hoorde ik geklop op de deur. "Kom binnen" zei ik.

Hermione kwam naar binnen. "Hey! Alles goed?" Vroeg ze. Ze keek me aan en ze zag al gelijk dat er iets was. Ze liep naar me toe en ze ging naast me zitten. "Anna, vertel me wat er is." Zei ze met een rustige stem. "Ik heb Draco gezoend.." zei ik zacht. "Wat is daar erg aan? Ik bedoel, ik weet dat Ron, Ginny en Harry hem niet mogen. Ik ook trouwens, maar het is jou leven" zei ze en ze knuffelde me. "Ja weet ik alleen ik weet niet hoor" zei ik in haar armen. "Je bent m'n bestevriendin Anna je kan me alles zeggen"

"Jij bent ook die van mij" zei ik terwijl we knuffelde. "Kom, we gaan kijken naar de Quidditch training" zei Hermione en ze trok me mee.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu