2

988 24 17
                                    

EEN TIJD LATER..

"we zijn er!" Riep Harry. We stapte uit en liepen naar Hogwarts. We gingen naar binnen en we liepen een hele grote eetzaal in. "Kijk Anna, die tafel daar is Hufflepuff." Hermione wees naar een tafel helemaal links. De mensen aan die tafel keken me heel erg lief aan. Ik lachte terug. "En dit is Slytherin, dat is Gryffindor en daar is Ravenclaw" zei ze. We liepen naar de tafel van Gryffindor en we namen plaats. We kletste een beetje en toen hoorde we een man "STILTE" roepen

er was geen geluid meer. Iedereen z'n ogen waren gericht op de man met de baard. "Dat is Dumbledore." Zei Ginny fluisterend. "Goed! Voordat we de kamers indelen, moet ik jullie voorstellen aan een nieuwe leerling, Annabel Weasley!" Zei Dumbledore. Iedereen klapte en Dumbledore gaf me een sein dat ik naar voren moest komen. Ik liep naar voren. Iedereen keek naar MIJ. Hoe akward wil je het hebben.

Dumbledore pakte de sorteerhoed en zette hem op m'n hoofd. De hoed ging praten. "Hmmm even kijken, Slytherin!!" ik keek naar Ron Ginny Harry en Hermione. Ik zag aan hun ogen dat ze er niks van snapte. ze keken heel erg gekwetst. Ik was de eerste van de familie die naar Slytherin gaat. Ik liep naar de Slytherin tafel en HEEEEEL toevallig was er precies nog een plekje vrij bij Draco. Dus ik ging naast Draco zitten. "Hey" zei hij met een lach op z'n gezicht. "Uhm hoi" zei ik heel snel. Ik durfde hem niet aan te staren. "mag ik weer even de aandacht?" Zei Dumbledore. "Hier zijn de kamers:

kamer 101:
Neville Longbottom
Dean Thomas
Luna Lovegood
Cho Chang

kamer 103:
Hermione Granger
Cedric Diggory
Ron Weasley
Hannah Abbot

kamer
105:
Draco Malfoy
Harry Potter
Annabel Weasley
Ginny Weasley

ik keek blij naar Ginny en Harry, gelukkig zat ik wel nog bij hun op de kamer. we liepen met z'n 4en naar de kamer. Ookal wou Harry dat natuurlijk niet. Want hij haat Draco maar goed.
" ik ben echt blij dat ik bij jullie op de kamer zit" zei ik lachend tegen Harry en Ginny. Draco rolde met z'n ogen. "Ja ik ook." Zei Harry

we stonden voor kamer 105 en we deden toen de deur open. "Ik claim deze!" Zei Ginny ze sprong op een bed. "Dan pak ik deze wel" zei Harry. Hij liep naar het bed die 1 meter naast die van Ginny stond. "Oké dan pak ik deze." Zei ik. En Draco pakte het bed naast die van mij.
Ik plofte neer op m'n bed. Gelukkig hadden we morgen nog geen school. Het was al 22:00. "Ik ga even douchen" zei ik. En ik liep naar de badkamer. Toen ik klaar was deed ik m'n pyjama aan en ging ik weer naar de slaapkamer. "Wij gaan even naar Hermione en Ron." Zei Harry lachend. " is goed!" Zei ik en ik knuffelde hem. Harry en Ginny liepen de kamer uit.

"Oké dus jij en Potter?" Zei Draco. Hij keek me aan als een botsauto. "Whaaatt! Nee nee Harry is gewoon een super goeie vriend" zei ik terwijl ik op m'n bed ging zitten. "Trouwens, wat kan jou dat nou weer schelen malfoy." Zei ik. Met een glimlach op m'n gezicht. Oké oké hij is knap, alleen ik weet niet of het de perfecte jongen voor me is. "Noem me maar gewoon Draco" zei hij met een grijns op z'n gezicht.
"Hmm kan." Zei ik. Ik maakte een knot. "Soso net zo'n pittige tante als je zusje, Ginny" zei Draco. Ik reageerde er niet op.

Ik kroop onder de dekens. "Dus, Op welke school zat je eerst?" Zei Draco. "Ik zat op de Boterbean academy, maar ik wou liever naar Hogwarts" zei ik. Draco had nog steeds een grijns op z'n gezicht. "En waarom wou je liever naar Hogwarts?" Zei Draco. "Omdat m'n familie hier is" zei ik " Awh wat schattig zeg" zei Draco met flirtende blik.

Ik reageerde er weer niet op. Draco liep naar de badkamer en ik hoorde de douche aangaan. 10 minuten later kwam hij naar buiten met alleen een boxer. "Wat kijk je, Weasley?" Ik bloosde en draaide me om.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now