24

541 14 15
                                    

"Harry Potter en Annabel Weasley, eindelijk zie ik jullie" zei Voldemort. Harry keek hem heel erg boos aan. Nee serieus, ik heb hem nog nooit zo boos gezien. Voldemort stond op en liep langzaam naar ons toe. Hij haalde z'n toverstok te voor schijn. Die van mij en Harry waren in beslag genomen dus we konden niks doen. Ik was doodsbang "Wat wil je van ons!" Zei ik met een boze toon.

"Hoe durf je zo tegen me te praten?" Vroeg Voldemort. "Crucio!" Riep hij en ik zakte naar de grond van de pijn. "Anna!" Riep Harry snel En hij had de tranen in z'n ogen staan. "Hou op! Wat wil je van me!" Riep ik en ik schreeuwde het uit van de pijn. Ik keek om me heen en ik zag Draco staan. Ik zag de tranen in z'n ogen maar hij deed NIKS letterlijk NIKS.

Ik krijste het nog steeds uit van de pijn omdat Voldemort de heletijd de spreuk Crucio opnieuw zei als de pijn minder was. "Laat haar met rust! Waarom wil je haar hebben!" Riep Harry bang. "Alarte Ascendare!" Zei Voldemort en Harry vloog in de lucht. Hij belande met een harde knal op de grond. "Harry!" Riep ik bang.

"Crucio!" Riep Voldemort opnieuw en ik schreeuwde het weer uit van de pijn. "Weet je, ik KAN jullie nu vermoorden. Maar eerst wil ik jullie pijn laten lijden, en dan over een paar weken vermoord ik jullie!" Riep Voldemort lachend. "Waarom wil je haar vermoorden!" Riep Harry.

"Snap je het dan echt niet Harry? Dat litteken dat jij hebt heeft Anna niet zomaar, maar ze heeft het omdat jullie tweeling zijn. Maar omdat ik jullie niet kon vermoorden heb ik jullie elkaar laten vergeten en het geheugen van de Weasleys veranderd. Anna is niet hun echte dochter." Zei Voldemort.

Ik kon het niet geloven. Harry is m'n tweelingbroer. Ik ben Annabel Potter. Hoe moet ik nou verder?! Opeens werd alles zwart.

Sorry voor het korte hoofdstuk maar ja hopelijk vinden jullie het een beetje spannend!

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now