19

626 12 12
                                    

ik pakte alle enveloppen en ik stopte ze in m'n bovenste la. De deur vloog half open en ik draaide m'n hoofd naar de deur. Harry en Hermione kwamen naar binnen gelopen. Harry keek me aan en ik hem ook. Ik gaf hem een glimlach en hij rende naar me toe. Ik sprong in z'n armen en ik omhelsde hem. "Dus je hebt m'n kaart gelezen?" Zei Harry grinnikend.

Ik knikte en toen keek ik naar Mione. "Bedankt voor jullie kaarten jongens" zei ik blij. "Ga je mee eten?" Vroeg Harry terwijl hij m'n hand vast pakte. "Ja" zei ik en we liepen met z'n 3en naar de eetzaal. Ik ging zitten aan tafel naast Draco, en Harry en Hermione namen plaats langs Ron aan de andere tafel.

"Hey" zei Draco glimlachend. "Hoi" zei ik terug. Het is niet dat ik Draco niet meer knap vind ofzo, maar bij Harry ben ik gelukkiger. Het was doodstil dus ik besloot om een kippenbout naar binnen te werken. Na het eten liep ik naar Harry en de rest. "Hey" zei ik vrolijk. "Oh Anna uhm ik moet nog wat doen" zei Harry en hij liep snel weg. Ik keek hem verbaasd na en toen keek ik Ron, Ginny en Mione vragend aan.

Ze tilde alle 3 hun schouders op en zeiden dat ze ook nog iets moesten doen. "Leuke verjaardag" zei ik in mezelf. Ik liep naar m'n kamer en ik deed de deur open en Draco zat op zijn bed. "Hey" zei ik terwijl ik op m'n bed plofte. Draco toonde geen emotie dus ik keek hem verbaasd aan. "Is er iets?" Vroeg ik. Draco stond op en keek me recht in m'n ogen aan.

"Is er iets? Is er iets? Tuurlijk is er iets Anna, ik ben verliefd op je. En weet je hoeveel pijn het doet om je gelukkig te zien met Potter? Elke dag opnieuw voel ik een steek door m'n hart, omdat ik zo naar je verlang en dan vraag jij je af of er iets is!" Riep Draco boos. Hij liep de deur uit en smeet hem dicht. Ik schrok er best wel van eigenlijk. Ik zat op m'n bed na te denken over wat Draco zei.

Ik wil hem geen pijn doen, nee tuurlijk niet! Maar ik ben verliefd op Harry en ik hou van hem. Ik keek op en zag op Draco's nachtkastje een brief. Ik liep er na toe en maakte hem open:

Liefste Anna,
Ik ga deze brief toch niet versturen, maar goed ik wil je even zeggen wat ik voel.

Sinds dag 1 was ik verliefd op je. Jij hebt me laten zien wat verliefd zijn is. Het doet me pijn om je elke dag met Potter te zien. Zoveel pijn en ik weet niet wat ik moet doen.

Ik mis het om je te knuffelen, ik mis het om bij je te zijn en ik mis je ademhaling in m'n nek. Ik mis je zachte lippen die zo zacht zijn als veren.
Maar ik kan niet bij je zijn, omdat ik je moet beschermen. Anders kom je in gevaar.
Ik mis jou, Anna
Gelukkige verjaardag
Draco

Ik legde de brief snel terug. Wow is dit echt hoe Draco zich voelt? Er zitten zoveel vragen in m'n hoofd, maar ik kan er geen antwoord op krijgen. Waarom moet hij me 'beschermen'?Opeens bonkte iemand op de deur. "Binnen!" Riep ik en ik liep snel naar m'n bed. Harry kwam naar binnen. "Doe je ogen dicht, ik heb een verassing" zei Harry grijnzend.

POV HARRY
Anna liep naar me toe en ik pakte haar van achter bij haar heupen. Ik legde m'n handen op haar ogen en liep toen rustig de deur uit. "Wat gaan we doen?" Vroeg Anna grinnikend. "Shh dat zie je zo" zei ik. We liepen heel voorzichtig naar de Gryffindor common room en ik duwde de deur open met m'n voet.

POV ANNA
ik hoorde dat iemand de deur open doet. Alleen ik heb geen idee welke deur. Harry haalde zijn handen van m'n ogen af en toen hoorde ik opeens mensen "GEFELICITEERD!" roepen. Ik keek de kamer rond en ik zag al m'n vrienden staan. Harry, Mione, Ron, Luna, Ginny, Cho, Cedric, Neville en Dean. Iedereen was er, behalve Draco natuurlijk. "Awh jongens dit had echt niet gehoeven hoor!" Zei ik blij.

Iedereen kwam me om de beurt feliciteren met een knuffel. "Dan kan het feest nu beginnen!" Riep Ron en hij zette de betoverde muziek box aan. "Whoeeehoe!" Riep iedereen en ze begonnen allemaal te dansen. Harry, Mione, Ginny en Ron kwamen bij me staan. "Dit is echt geweldig bedankt jongens" zei ik met een glimlach. "Kom we gaan dansen!" Zei Ginny en ze trok Hermione mee in d'r dans.

Ginny en Hermione begonnen samen heel grappig te dansen en iedereen moest lachen. Ik keek naar Harry en ik gaf hem een ruwe zoen. "Genoeg klef gedaan, kom dansen!" Zei Ron geïrriteerd. Harry en ik rolde onze ogen en we gingen dansen. Iedereen stond erg wild te dansen en het was ge-wel-dig.

Can't stop loving you// a Hogwarts lovestoryWhere stories live. Discover now